Pavelpu27 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Já předevčírem vyměnil olej u manželčiny kawy a každý den se jedu na chvilku svézt. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Kočka, ta zelená prostě ke kávě patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Takovej prehlednej usek... UffVidět tam je, ale v té době tam byl šíleně rozbitý asfalt. Ta zatáčka byla blbá i v autě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Takovej prehlednej usek... Uff Obcas tama jezdivam. Dost lidi na masinach to rozpali, protoze je tam krasne videt, ale na takovou diru je tam relativne provoz. Zatacky se nezdaji, ale docela vynaseji. Povrch tam doted neni tak dokonaly, jak na silnicich vyssich trid. Ono se to vsechno secte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Hele, každýho mladýho života je škoda, ale ty pomníčky kolem cest se mi fest eklujou. Od toho jsou hřbitovy a vzpomenout si každej blízkej může přece kdykoliv i bez takovýho přiblblýho pietního místečka. Jezdit touhle zemí po setmění je jak v krematoriu, nechutný. Fakt se tím nechci dotknout citů pozůstalejch přátel a rodiny. Ale kdo to místo i toho člověka má v paměti, toho zamrazí i tak, kdykoliv jede okolo. Zbytku světa je to stejně u zadele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Americkej, tak to bys cucel v Albanskejch horach, tam je jich dost a na desce treba 20 jmen, kdyz to busik posle ze srazu... Smajlika davat nebudu, neprijde me to vhodne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Nechci srovnávat tenhle "pazvyk" s ničím ani s jinými zeměmi. Kamaráda, co to má za sebou mám v srdci a paměti. Jednou za rok se sejdem v hospodě a zavzpomínáme na něj. Kdo má potřebu zapálit svíci, tak desku má na hřbitově. Asi jediný pomníky volně v prostoru co dávaj smysl jsou ty hromadný tragédie. Oběti válek, důlní neštěstí, Lidickej masakr... Zkrátka ty, co mají alarmovat všechny. Vážně se nechci nikoho dotknout, je to citlivý téma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Ja jsem si vsimnul pomnicku az kdyz jsem zacal jezdit na kole, na masine nemam v tom fofru cas koukat po pangejtech. Ale nevadej me, to je kazdeho vec jak na blizke vzpomina. A treba si diky tomu nekdo uvedomi, ze neni nesmrtelnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Z různých těch pomníčků mám smíšené pocity. Před lety jsem se vysekal v jedné zatáčce asi o 8 kilometrů dál - letěl jsem v kotrmelcích přes škarpu až na pole. Kdyby tam stál takový pomníček, tak bych neodešel po svých.Někde jsou silničáři důslední a trvají na odstranění. A jinde jsou holt benevolentní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 A je doma Tak snad budou urady nejak fungovat a pujde brzo na znacky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Nadherna, za me nej barevna kombinace. Tak hodne stastnejch km. Ten Zardik bude symfonie. Mel jsem ho, vcetne svodu na S3 a byla to bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Takhle to vypadá, když jsem línej jet přes celou Prahu pro vozejk ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamwait4it Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Když vidím jak Bert customizuje, tak se musím taky pochlubit novým sedlem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Moc pěkné! No, a pokud máš někoho, kdo by uměl udělat i skořepinu sedla, tak se klidně chlub dál, ale hlavně mi na něj pošli do SZ kontakt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamwait4it Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 @bert rád bych pomohl, ale kluci a holky od Rutan predelavali moje puvodni sedlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Jasan. Díky. Jestli nebudu línej konvertovat něco z WA tak Vám to tady za chvíli okořením fotkou doplňku motoru, který tam bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Borci, kdo jste viděli to rolling chassis, a trochu víte, jak to jede (a nezatáčí) tak se mnou určitě budete souhlasit, že bez ohledu na to, jakej tam dáme motor, bude mu slušet tahle bradavice :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnokiax Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 minuly vikend som neodolal. ale asi som to prehnal alebo sa odvtedy nemozem hybat prefuklo mi rameno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Borci, kdo jste viděli to rolling chassis, a trochu víte, jak to jede (a nezatáčí) tak se mnou určitě budete souhlasit, že bez ohledu na to, jakej tam dáme motor, bude mu slušet tahle bradavice :-) To by mohlo při nízkém přeletu způsobit lehké turbulence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 (upraveno) Dnešní slunné " volno " jsem vyplnil kontrolou náplní , dofouknutím pneu a krátkou projížďkou. Jak na něj sednu, tak vždycky minimálně o 25 let omládnu Upraveno 27. března 2020 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se