guzmic Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Tvl. parádní Mustang...to bylo moje mladí, v dědině jsme měli gang... já 21 sport, kamarád Mustanga a další měl Simsona, toho jsem mu strašně záviděl. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 (upraveno) Jj, krásný vzpomínky , kdo měl Simsona, tak byl král :-).....Když mám depku a není pod nulou, vyrazím na krátkou projížďku a je mi fajn... Upraveno 27. března 2020 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Mě na těch pionýrech bavilo to, že to nikdy neujelo 100 km bez poruchy. :-)Kdysi jsme jeli okruh snad 200 km, 3x jsem měnil svíčku a jednou čistil karburátor. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 (upraveno) Mně táta ve třeťáku slíbil Simsona ale byl chytrej. Prej když nebudu mít žádnou trojku. Sem si řikal: Tak to mně polib prdel. Upraveno 27. března 2020 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Ja som "vykseftil" Simsona s kusnutym motorom a supol som donho motor z Jawy 90 kross. Rotacne supatko, karburator Delorto...Nestacil som na Leningradskej kupovat zadne rozety. Pohladam niekde fotky. Potom dosla 634 v bordovej metle a po nej uz len BMW... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 (upraveno) Já Simala měl, mě ho koupil děda ( přestal jezdit, prodal auto a koupil si barevnou televizi a mě Simsona ), pak sem ho půjčil bráchovi a ten ho normálně někomu prodal, byl jsem z toho tenkrát hotovej a takový tři, čtyří roky jsem s ním nepromluvil , ale je to brácha , teď na to už jenom vzpomínáme s úsměvem, ale velkej techničák a placený pojištění doteď mám :-) a pořád plánuju , že nějakýho koupím bez papírů , ale mám nervy "předělávat" to číslo na rámu .... Abych jenom nekecal, tak tady je můj druhej Mustang Upraveno 27. března 2020 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 jooo 90 tku jsem měl taky doma, bohužel bez not, to byla pecka jela fakt perfektně. Jen se mi tam sral karburátor (furt tekl benzín) a žrala jak tank. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Měl jsem 90´ Cross, jela bezvadně, ale jenom za sucha. Nějakým nevysvětlitelným způsobem se dostávala voda na kladívka zapalování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Mal som na nej tiez problem so zapalovanim a potom som si nechal vyrobit prirubu a supol som tam komplet magneto z pioniera. Upraveny dekel a slapalo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 po chvilce přemlouvání se povedlo odzimovat i druhou stařenku. Víkend může začít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamwait4it Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 @financ to je fajnovej Triumph!! A ta barva! Taky mam slabost pro 3hrnce!! Co je to za rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 To je dvouvál ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 @financ to je fajnovej Triumph!! A ta barva! Taky mam slabost pro 3hrnce!! Co je to za rok?Dík, taky to byla láska na první pohled. Je to rok 2000 a na tachometru má 10.000 To je dvouvál ne není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 A co je to za verzi konkrétně? Já jel jen má boneville a to byl řadový dvouválec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 (upraveno) je to Triumph Thunderbird Sport mk 1 Upraveno 27. března 2020 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Aha. Tak jsem zase vzdělanější. Díky. Každopádně je krásnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Můj klukovskej nesplněnej sen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 ten mustang :-) jinak triumph moc pěknej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 To by mohlo při nízkém přeletu způsobit lehké turbulence V to doufám! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 A je doma Tak snad budou urady nejak fungovat a pujde brzo na znacky.. 20200324_134220.jpgNepotkal jsem tě dnes v Přibyslavi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se