Gombo Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Tak aj ja pridam nostalgiu a aj s japoncom z osemdesiatych ( fotka je ale mladsia ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamwait4it Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 3hrnková sezóna zahájena! Motoboys přeju Vám spoustu šťastných km v této sezóně, kolama jedině na silnici! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Petře tak to je Punk :-) krásná hondička.Horhe : 634 ala HD tenkrát frčela :-)Já na MZ a pak můj první japonec , kdo uhádne? jinak rok 1991 a 1992. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Retro fotky jsou fakt punk.... Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 tvl ten Dalibor tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Hurikán pyco :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Tak aj ja pridam nostalgiu a aj s japoncom z osemdesiatych ( fotka je ale mladsia ). 9E0B8E20-B25D-44E7-AC08-727A86FDA536.jpeg A31DF183-7839-498E-8FEF-4DD762993D87.jpegještě ukaž toho Simsona 90 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Petře tak to je Punk :-) krásná hondička.Horhe : 634 ala HD tenkrát frčela :-)Já na MZ a pak můj první japonec , kdo uhádne? jinak rok 1991 a 1992.Není to RD350? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 To je foceno v kolovně ze ktere jsme si udelali motorkarnu :-) byla docela sranda to tahat ven po tech schodech s najezdy pro kočárky :-) dup tam za jedna a nechtěj uklouznout nebo blbě pustit spojku :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Těsně vedle..., 350 bylo celkem dost, byla to 400 RD takova japonska triapula, ale jelo to neskutecne. V 8000 ti to chtelo urvat ruky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 (upraveno) 3hrnková sezóna zahájena! Motoboys přeju Vám spoustu šťastných km v této sezóně, kolama jedině na silnici!Parádní, taky jsem Streetovi uvažoval, ale mám 190cm, tak nevím jak bych se na to poskládal, lepší asi Speed, ale to je zase peněz...proč mě se líbí a pasují na mě jen drahý věci To samé u Bonnevilla...T100 Jake takž, ale T120 super pasovala Upraveno 4. dubna 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 ještě ukaž toho Simsona 90 :-)Musim skocit k nasim. Tam mam fotky. Zatial som nasiel len taketo foto. Pobavilo ma ako som si z filmoveho kotuca vyrobil imitaciu kotucovej brzdy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Krásné mrkve v plísni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 A ty mokasínky k tomu, klasika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Dneska to celkem slo Melnik a temer zadny lidi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Těsně vedle..., 350 bylo celkem dost, byla to 400 RD takova japonska triapula, ale jelo to neskutecne. V 8000 ti to chtelo urvat ruky :-)Hezky, tyhle dvoutakty uměly bejt dobře zlý, tenkrát jsem je přehlížel, přežranej jawama jsem měl pocit, že motorka musí bejt hlavně čtyřtaktní. Vyléčila mě z toho Yamaha RD500, mihla se u mě jen chvilku, ale byla to bestie neuvěřitelná - na tu dobu samozřejmě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Dneska to celkem slo Melnik a temer zadny lidi 20200404_203957.jpgTa Sportka je moc fajn..dobre si udělal. A K1200 je taky hezký svezení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 (upraveno) Já dnes kolem Slap jen tak na pohodu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. dubna 2020 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Sháním skútr Honda PCX 125, nemáte někdo na prodej zachovalý kousek nebo klidně koupím funglovku, kdyby někdo uměl lepší cenu. Dík za nabídky do SZ. Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Ta Sportka je moc fajn..dobre si udělal. A K1200 je taky hezký svezení Diky, mam fakt radost. Vcera prvnich 150km a nadseni. Ten tah je bozi, o zvukove kulise nemluve. Nechapu, kde vzal ten Zard homologaci. Bmw je svagra, je to vtipnej kontrast perfektne fungujiciho nemce, ale v mych ocich malicko sterilniho. A vedle toho klepajici se Guzzi, ktera proste zije, jak kdyby rikala tak pojed uz, na tom stojanku je to opruz, tresu se abstakem ) K1600 nadherny, v recenzich jsem na to slintal . Dneska me asi taky cekaji Slapy, Novy Knin, neco takovyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se