Chronař Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Jednou jsme s tou mojí (ještě nemanželka) vyjeli a furt mě klofala do helmy.Zastavím, že jí spražím, jako že nejedu jako prase.No a jak jsem se otočil, vidím, jak každou rukou drží jeden kufr, který jsem oba blbě přidělal.No a helmou mi dávala signal "zastavit !" :-)Pak jsme nějakej interkom zkoušeli, ale nic z toho nebylo, eště tak aby do mě hučela i za jízdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 V schubertke mam original intercom src a v pohode aj pri vyklopenej prilbe. Na skutrovej uplne otvorenej prilbe mam intercom sena. No lenze aj na BMW aj na skutri mam turisticke plego a to tiez vela urobi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 To je dobrý, kočka si při prvním zabrždění vyrazí zuby a je po vejletě. A když za to frajer pořádně vezme, tak zoubková víla přiletí první k němu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 (upraveno) Karbon je bezny material na konstrukciu anten, na rf ma vyraznejsi vplyv ako bezny (termo)plast, ktory je pre tie vlnove dlzky komunikatorov zanedbatelna prekazka. Upraveno 19. dubna 2020 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Pokial su tie interkomy na helme nie v helme, tak im bude relativne jedno z akeho su helmy materialu, resp. helmy nebudu vadit o nic viac, nez hlava pilota, ktora tam tak ci tak musi byt. Ak by dosah komuniacie bol hlavnym cielom, tak asi jedina cesta je regulerna CB vysielacka s riadnou antenou a trebars bluetooth pripojenim na helmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Ak su anteny zvonku na helme tak je ta otazka bezpredmetna. Myslim ze otazka znela pre pripad ze mas antenu /interkom vnutri v helme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Dopoledni cca 3hod crcani na pomezi Vysociny a J. Cech. Me to proste bavi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Kluci, tema tu probehlo, ale pokud DOT na gume rika 4312, asi by ji to chtelo prezout co ? Stejne si o to zacina rikat vzorek pomalu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Hmm, osm let stará guma, tak Guzzina bude asi pěkný brko, vzorek na minimu, to bych nad přezutím ani moc nepřemýšlel. Ono těch pár centimetrů čtverečních pryže kolikrát rozhoduje o životě a smrti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 (upraveno) Nekdo nikdy v zivote. Ja, kurva, kazdej rok. Letos obzvlast brzo. Rikal jsem si, ze nepotrebuju tankovat, ale nakonec jsem tam zahnul. Jakmile jsem odjel par metru od benzinky uz mi to ukazovalo unikajici tlak. Ze ja vul tam zahnul... Upraveno 20. dubna 2020 uživatelem Baldic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Ja som tak chytil osmicku srob a ze pekne pomali dojdem domov. Srob vyletel a stratil som naraz tolko vzduchu, az mi vyzulo gumu. Skoro som sa vtedy pos... . Chvalabohu som to ustal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Já letos asi po 20 letech píchnul auto. Taky tak osmička šroub uprostřed gumy. Naštěstí tam byl tak fest, že to ucházelo pomalu a dojel jsem v klidu do pneuservisu. Na motorce si nechávám plnit při přezouvání ultraseal, zatím jsem nepichnul, ale jak mi to poprvé ukazovali v servisu asi před 7-8 lety, tak mě to přesvědčilo a priplacim si za to doteď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamwait4it Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Vůni benzinu zdar!Mám na Vás dvoukolové nadšence evergreen dotaz - čím čistíte řetěz?? Dohaduju se s kamošem, tak mě zajímá, čím a jak často čistíte vy.. každých 200km? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 (upraveno) Gombo: No ale ta guma už měla k smrti stejně jenom chlup ne? Upraveno 20. dubna 2020 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Kluci, tema tu probehlo, ale pokud DOT na gume rika 4312, asi by ji to chtelo prezout co ? Stejne si o to zacina rikat vzorek pomalu.. Absolutně neváhej. Vzorek nevzorek - vyměň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Vůni benzinu zdar!Mám na Vás dvoukolové nadšence evergreen dotaz - čím čistíte řetěz?? Dohaduju se s kamošem, tak mě zajímá, čím a jak často čistíte vy.. každých 200km?Na všech svejch (2) motorkách mám Scottoiler a řetěz sem nečistil eště nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Vůni benzinu zdar!Mám na Vás dvoukolové nadšence evergreen dotaz - čím čistíte řetěz?? Dohaduju se s kamošem, tak mě zajímá, čím a jak často čistíte vy.. každých 200km?Řetěz? Řetěz se dává na bicykl ne? Motorka má kardan přece No dobře, ten byl blbej. Já měl motorku s řetězem jen jednu v životě a používal jsem čistič a mazadlo pro moto řetězy Castrol a mazal cca jednou za 500-1000 km, podle toho, v jakých podmínkách se jezdilo. Po dešti jsem většinou mazal preventivně. Nikdy žádnej problém. Ten automatickej mazací vercajk je ale určitě super věc. Kdybych měl teď motorku s řetězem, byla by to první věc, co si koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Automatický mazání řetězu měly už kejvačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Na Nortonovi mám taky přimazávání obou řetězů. :-) Dokonce dle příručky je velikost přimazávání závislá na množství oleje v nádrži a rychlosti. :-) Kawinu s O kroužky jsem po cca 300 - 500 km přestříkl lepivým Castrol sajrajtem na řetěz a léta to tak fungovalo naprosto bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HD_Bagger Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Kluci, tema tu probehlo, ale pokud DOT na gume rika 4312, asi by ji to chtelo prezout co ? Stejne si o to zacina rikat vzorek pomalu.. Já dnes koukal že máme s Bertem novej rekord gumy na kompresou mohou legálně pít alkohol zatím to držel Springer to bylo sladkých 16 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se