HD_Bagger Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 (upraveno) před 4 hodinami, Bert napsal: No, ÚAMK si o tom myslí něco jiného u motocyklů do 06/2001, přičemž Kotlickův Intruder je z 1998. Pro info hezky popsáno zde: https://www.autoklub.cz/wp-content/uploads/2018/11/ts-moto5-jak-neprojit-stk-vfuky.pdf Zrovna toto je dost zjednodušené a je tam několik nesmyslu když budu mluvit jako oni tak obecně platí že si v čr a záleží jak si to jakej kikot na STK vyloží ten zákon sám o sobě je napsanej uuuuuplně napikaču a ty nedonutíš STK aby ti technckou dala. Vše i před 2001 muselo aby to šlo nové prodávat mí homologaci motorka jako celek stejně tak auto a ta věta v článku " registrováno před" jde vyložit na 2x Registrováno jako nové? Registrováno jako ojeté při dovozu? Já si myslím že zákon vůbec nepočítal s af vyfukama Jinak na Harley je vše jinak Berte tak klid Kotlick: Odkud je ten Intruder dovezenej? Upraveno 2. srpna 2020 uživatelem HD_Bagger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 No, já bych se na slovní spojení ... registrace před .... vykašlal, a z článku bych si vybral přesnějsí: Motorka, uvedená do provozu před 1.7.2001 nemusí mít výfukový systém opatřený homologační značkou ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HD_Bagger Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 A sme u toho co si vybere technik na STK ti rikam ten zakon psala opice jako kazdej v CR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Dovezené z Německa. Japonská motorka z Německa se švédským výfukem Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Už od středy Výletujeme okolo Salcburku... Počasí vychází, a je tu nádherně.Jó, to bylo včera. Dnes trochu jižnějc, chčije a chčije... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HD_Bagger Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 před 53 minutami, Kotlick napsal: Dovezené z Německa. Japonská motorka z Německa se švédským výfukem Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Dobrej zacatek dovezeno kdy? Jsi schopen dojet na STK ktera delala dovoz? Pokud je na prvni STK motorka vyfocena prave s tim vejfukem da se na tom stavet ale ne pokud byla dovezena driv nez se zacalo fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Dobrej zacatek dovezeno kdy? Jsi schopen dojet na STK ktera delala dovoz? Pokud je na prvni STK motorka vyfocena prave s tim vejfukem da se na tom stavet ale ne pokud byla dovezena driv nez se zacalo fotit Dovezená cca 2005 nebo 2006. Jo dovozovka se dělala v Ostravě mám to kousek. Myslím že už to fotili.Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Ještě mě napadlo napsat výrobci výfuků jestli k tomu nemá nějaký papír. Dneska jsem ho googlil a vypadá to pořád existuje. Asi to zkusím.Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HD_Bagger Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 (upraveno) Vyborně tak další STK udělat tam trvat na tom že je to origo vejfuk (limitka třeba) značky (E) na sobě nemá prootže nemusel a že pokud jim nevadil před 15lety kdy tu motorku "schválili do provozu v ČR" nebude jim vadit ani teď zajistě to na ně nevybal vše najednou a počkej co se bude dít třeba tam nebude zrovna kikot co si něco dokazuje a projdeš i bez kecu jen si dej bacha ať je vše ostatní ok ( gumy světla zrcátka) Napsat jim o papíry nemusí bejt špatnej nápad pak by to mohlo jít i zapsat do TP Upraveno 2. srpna 2020 uživatelem HD_Bagger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 před 8 hodinami, Leclerc napsal: Jó, to bylo včera. Dnes trochu jižnějc, chčije a chčije... Já se včera vracel přes Německo domů do Liberce... Zmokl jsem u Mnichova jako fest a pak ještě u Plzně... Ale jinak byla cesta ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 před 1 hodinou, mAra_ napsal: Já se včera vracel přes Německo domů do Liberce... Zmokl jsem u Mnichova jako fest a pak ještě u Plzně... Ale jinak byla cesta ok. Co helma? Spokojenej? Koukal jsem po ni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Před deseti rokama jsem tady na chronomagu koupil tohle géeso. Mám za sebou nějaký motání po jižních Čechách. Je to skvělá motorka, díky Petře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 (upraveno) před 5 hodinami, H-B napsal: Co helma? Spokojenej? Koukal jsem po ni.. Jako já jsem spokojený moc. Upřímně je to moje první integralka, do teď jsem měl vyklápěcí, nebo otevřené. Takže nemůžu fundovaně porovnat s jinýma integralkama. Každopádně. Je tišší než vyklapecka od HJC RPHA90 . Mně je pohodlná, nemlzi se. Nandat tam interkom bylo velmi snadné - je tam všude spousta místa na to. Brýle se mi pod ní vejdou. Ventilace funguje dostatečně. Milé překvapila sluneční clona - není tmavá jako jsem měl všechny doteď, ale je polarizační. Jsem nevěděl, jaký skvělý vynález už lidi mají. Nevím, proč jsem s tímhle nejezdil už léta... Funguje stokrát líp jak prostě jen tmavá... Teď jsem v ní najezdil první dva tisíce a nikde nic neupadlo, všechno drží... Za mě dobrá helma. Upraveno 3. srpna 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leepus Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 GS moc hezke....!!! Taky nad nim premyslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Inak som si vsimol, ze tie holomogacne stitky na vyfuky pre rozne znacky sa vo velkom zacali predavat na bazosi (neviem teda jak moc to na cajtov plati). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 To já ke svým výfukům dostal i takovou kartičku. Jak malý techničák od motorky to vypadá. To prej mám ukazovat, kdyby mě stavěli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 No pocitam ze tie stitky z bazosa su pre ludi co maju motorku z piatej ruky a vyfukom kde sa v lepsom pripade da poznat vyrobca a ked sa neda, tak siz z toho tym stitkom spravia trebars akrapa. https://motorky.bazos.cz/inzerat/121379118/akrapovic-homologace-vyfuku.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Workshop na téma STK a motorky.Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Tak jsem to dokoukal a propadl do deprese stran motorek, resp. toho, že bych si v budoucnu něco upravil/předělal k obrazu svému....Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 To video me teda dost desi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se