Baldic Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Otocil bych je smerem dolu. Na jedne motorce mam zrcatka pod riditky a prijde mi, ze to je o dost lepsi, nez kdyz jsou standardne nad riditky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Mám něco podobného na Dominatorovi a byl jsem překvapen, že je v tom docela vidět. Otočení dolů stojí za zvážení. Podle mě, fungovat to bude. Akorát nevím, jak na STK, už jsem slyšel o vyhazovech strojů se zrcátky jinými, než z výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Hmm.. otocit dolu nevim, to by mozna kolidovalo s nadrzi pri zatoceni. Stk je easy, prehodit tam puvodni je minuta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Kulaté zrcátka musí mít 92mm odrazovou plochu a pokud jsou hranatá, tak 75mm odrazovou plochu. Na STK mají na to měrku. Když jsem dělal evidenční kontrolu na motorce v prosinci, tak jsem se ptal, jak probíhá STK, budu ji letos dělat. Tak mi říkal, že s těma zrcátkama, co tam mám neprojdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 ked je na zrkadlach E v kruzku tak prejdu, ak nie je tak neprejdu, ziadnu mierku k tomu nepotrebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 A ve Znojmě na STK mají měrku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 tak ja hovorim ako to je vo vacsine krajin EU. V CR mate volnejsie pravidla pre STK. Kazdopadne ked ma to zrkadielko E tak si moze pan tu mierku strcit vieme kam. a aj z hladiska bezpecnosti by som nejake minizrkadielka asi dobrovolne neinstaloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Hlavně bych si tam dal zrcátka, v kterých něco vidím. To neznamená, že musí být jen originál, na pár mašinách jsem si s originálama mohl prohlížet akorát předloktí, takže montáž na konec řidítek může být i lepší. A dostatečně velká plocha je také důležitá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Ja mam Highsider bar end, su fajn, viditelnost v nich je OK, jedine ze to este viac rozsiri motorku, niekomu by to mohlo vadit napr dochadzanie v dopravnej zapche. a nad 160kmh su uz trochu labilne, ale loctite vyriesil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Dobrý, ty by mi šly na Monstra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 https://www.highsider-germany.de/en/product-category/mirror_en/ model Victory tusim. kupovane u Louisa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Mám ty Highsidery navíc, kdybys o ně stál, napiš mi. Koupil jsem je s první oranžádou, kde byly namontovaný na zvedlejch řídítkách. Já dal seriový řídítka i zrcátka, tohle mi leží v regále. Jinak na Béčko jsem dával kdysi široký Renthaly a podobný zrcátka, byly super! Daly se otáčet nahoru, dolu, do stran, dovnitř, prostě psí kousky. Nahoru dovnitř byly nejvíc, viz fotka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 před 15 minutami, Americkej napsal: Mám ty Highsidery navíc, kdybys o ně stál, napiš mi. Koupil jsem je s první oranžádou, kde byly namontovaný na zvedlejch řídítkách. Já dal seriový řídítka i zrcátka, tohle mi leží v regále. Jinak na Béčko jsem dával kdysi široký Renthaly a podobný zrcátka, byly super! Daly se otáčet nahoru, dolu, do stran, dovnitř, prostě psí kousky. Nahoru dovnitř byly nejvíc, viz fotka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Podivam se, jak moc mista tam mam, jak jsem koukal na to uchyceni, tak by za rukojeti melo byt kus mista a ja tam mam zavazi. Ale dekuji za nabidku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Mám za to, že ta závaží se musí dokoupit jiná. Mám komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 12 hodinami, Americkej napsal: Mám za to, že ta závaží se musí dokoupit jiná. Mám komplet. Tak diky, necham tam ty stary Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Dnes prvé km za mnou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 V 23. 2. 2021 v 13:55, instant napsal: ked je na zrkadlach E v kruzku tak prejdu, ak nie je tak neprejdu, ziadnu mierku k tomu nepotrebuju Přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Jak jste tu zmínili boční zrcátka na motorku, tak bych měl dotaz. Musím koupit zrcátka na Monstra, protože jsem ho koupil s nevyhovujícími zrcátky. Chtěl jsem normální tykadla, ale jsem nalomený na ty boční. Je v tom opravdu lépe vidět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 jj, kdyby mi nebylo líto vyhazovat ty závaží, tak bych určitě dal ty na konce řidítek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se