Wanderer Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Pánové, zítra do Metafluxu zavolám a když tak zařídím hromadnou objednávku. Ten Scottoiler asi dobrý, ale na Commandu bych to nezamaskoval a chci to mít co nejvíc původní. Myslím, že sprej bude stačit, tohle je prakticky jediný stroj, kde to potřebuji řešit. Dominator má na řetěz přímo výdech z klikové skříně, zbytek strojů kompletní kryty nebo kardan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Tak hlavně Command není na velký cestování, ale spíš víkendovka, nebo upustit páru po letních večerech. Tam by to nedávalo smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Nedávno proběhla diskuze o zrcatkach.Ideální n STK.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Těmto zrcátkům nelze vůbec nic vytknout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Já ho taky chvilku hledal Ano, singulár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Našel. Díky za nahrávku. Paráda. Opravuji: tohle zrcátko je fakt mazec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Ja mam pod sedlom nejaky zazrak s elektrickym cerpadlom s ovladanim otocnikom na riaditkach. Celkom to funguje, ale chvilu trva nez clovek ziska odhad na spravne nastavenie toho otocnika vs aktualne podmienky. Kkedysi som to z hecu kupil, tak to pouzivam. Ked clovek trafi dazd, alebo staci aj mokro na ceste, tak je to super, ale koleso to teda zatrepat dokaze ak neodhadnes (alebo zabudnes prepnut) to nastavenie. Inak som pouzival aj teflonovy Motul sprej a tiez to fungovalo. Myslim ze pri nejakom vacsom cestovani by vyhral ten automazac jednoznacne ale ja som kominista, takze myslim ze vyhody a nevyhody oboch rieseni su u mna tak narovnako. Ano so sprejom je sranie, ale zase vzdy vies na 100% com si. Ten mazac je stroj a tie sa z principu vedia pokazit alebo niekedy proste nefungovat uplne idealne. Napriklad pri servise ak si chces povrcat sa to musi vypinat lebo nepozna ze moto stoji a nakape si v garazi kaluz.... no a potom to zase mozes zabudnut zapnut atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Tenhle kocour by STK prošel i na koštěti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 (upraveno) Volal jsem tam, Metaflux 70-88 na řetězy stojí 424,- bez DPH a posílají to i po jednom kusu. Tak jsem paní varoval, že se jí tam objednávek sejde možná víc. http://www.metaflux-ts.cz/produkt/70-8800_synteticky-sprej-na-retezy.html Upraveno 10. března 2021 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Díky, objednávám.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 ďakujem za tip chlapci, tak uvidíme no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Rooosta kupoval si na Strojnickej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 já letos zkusím tohle mazivo, předtím tři roky Motul, člověk co mi ho doporučil, mi řekl, zkus ho a jiný už chtít nebudeš, tak jsem zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 před 2 hodinami, Leopold napsal: Rooosta kupoval si na Strojnickej ? Ano na Strojnickej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Tak co chlapi, jezdíte? Dneska bylo krásně, objel jsem okres a na tachometru naskočilo 130 mil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Provokatére já dnes zmokl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Parádní fotku jsi dal a k tomu inspiraci. Jak nám vloni skhrouhli cestování, měli jsme s kámošema soukro týden "Tour de pergola 2020". Každej večer u jednoho účastníka, napříč ČR s grilovačkou a popíjendou. Teďka přtvrdili, můžeme dát "okres 21". Alternativně "Mezi zátarasy", "Od fízla k fízlu"... Mrknu na hranice píseckýho okresu, třeba to půjde nějak smysluplně objet. Taková moto-parodie na Maxelovu gulášovou výzvu. Ha? E? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 (upraveno) Já si to předem nastudoval, jel jsem opravdu co nejtěsněji u hranic a "slepé" silnice tj. vedoucí do jiného okresu jsem vynechával. I tak jsem strávil 4 h v sedle a najel skutečně přes 200 km. Někde to bylo opravdu těsně, před stojícíma hlídkama jsem většinou odbočoval, často jsem koukal do mapy. Ještě teď mě bolí prdel, fakt doporučuju. A jinak, vzhledem k tomu, že už motor něco namotal, tak byť v záběhu, tak už se dá za to vzít, už to nemusím tak hlídat. Ten dvouválec je prostě koncert, vyběhne to kopce samo, kroutící moment perfektní, přitom se to dá dost vytočit, jenom čtyři rychlosti... Tenhle stroj mi maximálně vyhovuje, že si říkám, proč jsem si ho nepořídil už dávno. A to frajerské startování, to je už jen třešnička. Upraveno 13. března 2021 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se