johny357 Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 před 3 hodinami, Americkej napsal: Vidím ten správnej model R9T, ale nepoznám, co obouváš. Jj ten spravnej Pirelli MT60, mam je nove a zatim velka spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 před 14 hodinami, Baldic napsal: Je u nas krasne. Navic na motorce potkavam veci, ktere bych jiank nepotkal. Loni mi mavl borec, ktery zrovna sekal trava na zahradnim trakturku. A dneska jsem potkal trojkolku, ktera mela za sebou regulerne pripojeny maly karavan. Pravdu díš, motorka vrátí člověka do života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Tak jsem zase o něco šikovnější. A staré Bérósek (a internet) měl pravdu. Zrzavý (knoty) jsou nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Přemoh jsem je! Už jen vyvážit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Ideální počasí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Finální fáze přezutí: úprava kokpitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Chlapi, jak jezdíte oblečeni pod koženou bundou, když je chladněji? Třeba takovej Bert na svém triku v lednu by mě vyloženě zajímal. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Já v zimě nejezdím a od jara do podzimu mám pod koženou bundou obyč triko s dlouhým rukávem. V chladnu mi to na zahřátí stačí a v horku je lepší si zpotit tričko než bundu... Uznávám, moc velký štráchy s hadrama nedělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Wanderere, kamaráde, asi Tě zklamu. V zimě jezdím v goráči. No, a pod něj oblečenej jako na lyže. Jo, a taky používám vyhřívaný prádlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Tak to je fakt zklamání. :-D Budu se muset podívat o koženej komplet do B-17 s vyhříváním. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Není zima jako zima. V lyžařské bundě a tlusté fleesce mi nevadilo ani -15. Ale nechtělo se mi jezdit jen s páteřákem, tak jsem další podzim zůstal ve třísezónní textilní bundě Psí. Pod tu už se mi teplá mikina nevešla, tak jen dvě vrstvy teplého prádla a dalo se přežit (ale nejezdívám v zimě přes hodinu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Jak píše Bert, v podstatě jako na lyže. Termoprádlo a nějakou druhou vrstvu. Záleží na počasí. Jestli uvažuješ jezdit v zimě, tak klidně termo z merina, tam nehrozí velké pocení. Ale pokud to má být jaro / podzim, tak bych do merina nešel, protože drží vodu a když zastavíš, tak to bude studit. Náhodou vyleze sluníčko a jsi mokrý. Takže radši nějaký funkční polyester. Mi se osvědčilo na motorku i snowboard termoprádlo + funkční triko jako druhá vrstva. Ta druhá vrstva je důležitá, aby do ní přešel pot a na těle jsi byl v suchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Když občas jedu v zimě, tak slabé funkční prádlo jako na lyže. Vršek us army beránek - B16 a kalhoty se zvýšeným pasem a laclem us army do vrtulníků. Jsou to takový vaťáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Klim a thermo..pripadne tenku paperku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Včera trenink v Mýtě a dnes se jezdí závody tak když pojedete kolem skočte se mrknout. https://www.autoklub.cz/162081-domaci-sampionat-v-supermotu-startuje-ve-vysokem-myte/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Si uz mesiac pochvalujem jak mi bandit oproti tomu co si pamatam z minulej sezony zacal naraz volajako lepsie tahat. Som to najprv prisudzoval len radosti zo zaciatku senozy, ale v piatok som zo zadneho kuta stajne vyslobodil aj male PCXo a ono tiez taha o dost lepsie nez na co som bol zvyknuty. Chvalim sa znamemu jak sa mi cez zimu samoopravili motocykle a on mi na to "Sa divis, vsak si behom karanteny zhodil dobre 20 kil!" .... Po prevazeni to teda nakoniec bolo len 15, ale nieco na tom asi bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Heh .. to je dobrý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 před 4 hodinami, cali napsal: Si uz mesiac pochvalujem jak mi bandit oproti tomu co si pamatam z minulej sezony zacal naraz volajako lepsie tahat. Som to najprv prisudzoval len radosti zo zaciatku senozy, ale v piatok som zo zadneho kuta stajne vyslobodil aj male PCXo a ono tiez taha o dost lepsie nez na co som bol zvyknuty. Chvalim sa znamemu jak sa mi cez zimu samoopravili motocykle a on mi na to "Sa divis, vsak si behom karanteny zhodil dobre 20 kil!" .... Po prevazeni to teda nakoniec bolo len 15, ale nieco na tom asi bude. Jo tak od Tebe se ta kila prestehovala ke mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se