p3k Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 (upraveno) @farkyostrava používám něco takového Po příjezdu během pěti minut je motka čistá. Mají to např, v Motozemi... Upraveno 5. srpna 2021 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 V 3. 8. 2021 v 18:56, instant napsal: mooj najnovsi tooj Obávam sa, že ti tú tojku nikto nepochváli, keď ju nevidno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Rozhovor so šéfdizajnérom Indianu na Idnese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Protože Oranžáda II na mne je letos hodná, dostala nový bačkory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Jo, dneska to šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 No a druhá mašina by se dala označit tak trochu za bratrance. Takže paráda výlet. Palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Já musel dneska do Budějic, tak jsem se tam trošku pomotal po okolí (Týn nad Vltavou, Milevsko a td.) - parádaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Jo, Tálín-Týn-Albrechtice-Milevsko-Bernartice ... Místní šlágr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 před 6 hodinami, Bert napsal: No a druhá mašina by se dala označit tak trochu za bratrance. Takže paráda výlet. Palec hore! Takový motorově menší bratranec... Ale na cestování moc vhodný společník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Tech trasni je tam snad az privela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Vo čem to mluvíš? Třeba z předních blinkrů vůbec nic nevisí, prostor tam stále je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Souhlas. Třásně taktéž absentují na předním plexiskle, takže motorkář má zbytečně dobrý výhled .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Je skvely, jak moc se da na tak malem prostoru vyblbnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Vcera jsem jel par set metru za nekym s ladakem a to se nedalo. To byl neuveritelny bordel, jak to ti lidi muzou poslouchat cely den? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 (upraveno) Ale no tak hoši kazdy ať jezdí na čem chce a co se mu líbí... Můj styl to taky úplně není, ale jestli se to tátovi takhle líbí a vyhovuje mu to... Ať si spokojeně jezdí na čem potřebuje... A k laděným výfukům poprosím snad, ať se vyjádří někdo jiný. Dost už, tě tady mám nálepku schvalovače trápení psů... Upraveno 8. srpna 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 To Baldic, jjo to znám byl jsem odsunut na poslední místo ve skupině.Ale “loud pipes, save lives”A motorka musí být slyšet, nemám rad zvuk vysavač.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Loud pipes je holy nesmysl. Auta jsou cim dal vic izolovane a ridicum rve hudba nebo telefon, tak ty loud pipes slysi az v okamziku, kdy je na cokoli moc pozde. Pripadne se leknou a trhnou volantem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Nebudu se do toho pouštět... Nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 investoval som oproti "bežným laďákom" možno nezmyselnú sumu, ale nebanujem ani euro https://www.jekillandhyde.com/en/dr-jekill-and-mr-hyde-czech-republic. Elektronicky ovládané klapky a presne ako píšu v slogane- prispôsobíš si zvuk okamžiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Ty mám taky a táta taky můžu je jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se