Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Vykašli se na recenze a běž se projet. V Řeporyjích ti FTR půjčí. No a pak se rozhodni. Já nákup Indiana nelituju, v Čechách mají nadstandardní servisní síť, pracují tam milí lidé. Sice je to dražší značka, ale jinou bych už asi nevolil. Na příští sezónu uvažuju o upgradu na Chieftain Dark Horse..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tym vyberom KFL mrkni este urcite na kawu W800 za 250 bude aj nova,... jeta potom kludne za polku a styl a machrindex z toho uplne strieka.

Edit: FTR to uz by mohol ist rovno do toho superduka 1390 jak som pisal, nebolo by to ani o moc drahsie :D

Upraveno uživatelem cali
Odkaz ke komentáři

Tak já přidám něco ze svých současných začátků. Díky fotkám vím, že málo pracuju vrškem těla i když mám pocit, že je to skoro na loket 🤣 příště napravím 🤔😉

DSC-5399.jpg

DSC-6337.jpg

DSC-4549.jpg

Upraveno uživatelem solidus
Odkaz ke komentáři

7 hours ago, cali said:

S tym vyberom KFL mrkni este urcite na kawu W800 za 250 bude aj nova,... jeta potom kludne za polku a styl a machrindex z toho uplne strieka.

Když tenhle styl, tak to radši Z650RS (ještě lépe potom Z900RS). Já nemám rád ty zúžený vejfuky, co ta W800 má :D.

Teď aktuálně studuju největší klasiku ze všech - SV650... bože, na co jsem se to dal...

Odkaz ke komentáři

Já si tady jen tak trochu odložím jednu fotku z otomoto. Kdyby se tady snad našel nějaký začínající motorkář, který by chtěl dobrý materiál na Harley v úpravě cholo. Já vím, chybí tomu pořádný ape hangers, a přední kolo je malý, ale na to, že je ta mašina v Evropě je to dost slušný 🙂

Edit: kdo se mne zeptá, co je to cholo, dostává na měsíc ban, aby měl čas na zkouknutí všech dílů Mayans! :cheers:

hollo.JPG

Odkaz ke komentáři

Mělo by to zkrátka vypadat nějak takto. Plus samozřejmě pořádný sedlo a rolka. Sedlo ideálně custom z kůže aligátora, kterýho jsi sundal rukama a nožem v bažinách Everglades, protože Tě votravoval při schovávání mrtvoly člena nepřátelského gangu.

43880141_2173265542992369_6604834779764359168_n.jpg

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

@Bert ta červená je pěknější a ty kola s hrubýma špicema jsou top. 

Jezdíte někdo s ape hangers řídítkama? Jaký je to rozdíl oproti těm na první fotce (červené motorce) nebo pobobných? Příjde mi to strašně nepraktické, řekl bych až bolestivé na delší jízdu. Ale nikdy jsem na tom nejel ani se mi to nelíbí. 

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, Bert napsal:

Není to vůbec nepraktické. Překvápko. Také jsem si to myslel. Avšak při rozumné kombinaci posedu a výšky řidítek (cca 12-14 palců) je to úplně na pohodu. Uznávám, je to zvláštní, ale je to tak. Nekecám.

Budu ti věřit náčelníku.

Odkaz ke komentáři

Ať ale jenom nekecám o tv seriálu, který určitě někdo z Vás přirovná k Ulici.

S těma řidítkama je to tak: podporují vzpřímený posed. Což je super. Výsledek musí být vždy takový, že loket máš níž, než zápěstí. Pro cimprdlichy dodávám: klesání cca 30 stupňů. Pak je to fajn.

Nebezpečí těchto motorek ale číhá úplně někde jinde. Vzadu. Víš Ty vůbec, kolik potrhanejch kalhot a a do krve zraněnejch kotníků a holení jsou schopny způsoobit ty fishtaily? Strašně moc. Jdeš okolo mašiny, nečumíš na zem, a buch, jseš nohou ve výfuku. V garáži je to ještě umocněno málo místem. Tož tak.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...