Bert Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září před 20 minutami, redd napsal: Při takhle malým náklonu nemá smysl vysedávat Určitě máš pravdu, ale myslím, že to bylo použito jako nácvik. Vzpomeň si Ono plynule vysednout chce trochu nácviku. Jasně, sedí tak jak sedí, to vysednutí není zrovna předpisové, ale IMHO trénuje něco, co je potřeba. @marty87 kolama dolů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září No, já si myslím, že vysedávat v normálním (i velmi svižném) provozu, není úplně potřeba... Stačí pracovat tělem. Jízda na okruhu je samozřejmě něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Za me dobry, vysedavanim nic nezkazi, koleno bych tak nevystrkoval, ale kdyz mu to vyhovuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlan Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Zdarec chlapi, je tu nějaký vlastník Triumpha Bobbera? Nedávno jsem prodal svou Moto Guzzi a vždycky mě lákal svým designem právě bobber . Tak se chci zeptat na zkušenosti vlastníků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie35 Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září V 11. 9. 2024 v 21:58, Kairos napsal: Za me dobry, vysedavanim nic nezkazi, koleno bych tak nevystrkoval, ale kdyz mu to vyhovuje... Záleží na motorce, třeba u silniční motorky s 200+ kg je potřeba pracovat tělem/zadkem, aby to člověk sklopil. Na koleno jsou potřeba větší náklony. Já byl ve škole u Peška a člověku to otevře oči plus získá základní (správné) návyky. A koleno jde i na Fichtlovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Za me musim rict, ze spousta lidi ma naklon “na koleno”, ale nevysedaji a proto ho nedaji. Takze hezky prdel ven, vnejsi ruku skoro propnout a jsme tam Sam se to ucim a cilem je motorka co nejvic rovne a pilot co nejvic ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViCo Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Chlapi, nech sa snažím ako chcem, vysadávam, vysúvam koleno, prepínam ruku, ale stále nič… …asi predsa len nebude ten Fat Boy ideálny na okruh… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Já mám kolena odřený furt, to mi ani tak nevadí, ale vadí mi to potom pořád zvedat Už Tam musím dát ty trackery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Dnes okolo komína, ale toho hmyzu podvečer bylo do otevřené helmy víc než dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září To se to jezdí na jihu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září (upraveno) Nestálo by za to, tady toto vlákno vybavit podvláknem Nehody a jak to vidím? V poslední době se se smrťáky na motorkách roztrhl pytel a mně to docela zajímá z hlediska šoféra ve voze. Na dálnici jak se blíží za mnou mašina beru hned jiný pruh blíže ke krajnici a nepodnikám žádný manévr, nerad bych motorkáře ještě po nějakém karambolu převálcoval. Na běžné silnici to samé. Viz tento víkend - Pindula na Zlínsku atd. Je toho prostě moc a motorkář se špatně odhaduje. Díky. Upraveno 22. září uživatelem eloga ed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Něco pro ty, kteří se chtějí Bertovi upřímně vysmát. Jakožto každý správný HD redneck jezdím v kokosu, nebo otevřené police helmet. No, ale včera ráno mi už docela dost táhlo na čelíčko, tak jsem dnes vyndal svou nádhernou customizovanou karbonovou integrálku. Zdůrazňuji integrálku. Inu, věren letním zvyklostem jsem ujel asi tak kilák, a stojíce na závorách si odplivnul .... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 28 minutami, eloga napsal: Nestálo by za to, tady toto vlákno vybavit podvláknem Nehody a jak to vidím? ..... A co Ti v tom brání to udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Pomalu to zacinam nakladat.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Držím palce a veřím, že na jednom kufru je vzadu logo Chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Nemam bohuzel logo ani nic podobneho. Nicmene budu nechavat vyrezavat napisy - samolepky, tak necham pridelat i napis "Chronomag" ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Skvělé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 3 hodinami, Xenomorfus napsal: Pomalu to zacinam nakladat.... Drzim palce, at je vse ok a tesim se na nejake ty reporty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září před 21 hodinami, Bert napsal: A co Ti v tom brání to udělat? No víceméně asi to, že já nejsem motorkář, jak se to v tomto vlákně chápe a z toho důvodu mi to nejde jen tak lehce provést - i když je otázka chvíle. Prostě mi to přijde nepatřičné, ale celou dobu jsem předpokládal, že to někoho z té motorkářské rodiny tady napadne samotného. Myslím, že by to tuhle celou záležitost pozvedlo, rozhodně tu jsou lidi, kteří už na mašině leccos zažili na silnici i v terénu. Asi střet s traktorem není nic, po čem borec na mašině v plné jízdě touží. Včera jsem si nad tím vším meditoval a pak mi blesklo hlavou povídka od Hrabala - Smrt pana Baltisbergra. Hans Baltisberger – Wikipedie (wikipedia.org) Ale jestli to je fakt problém s klávesnicí tak to zbyde asi na mně. Sorry jako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září před 22 hodinami, eloga napsal: Nestálo by za to, tady toto vlákno vybavit podvláknem Nehody a jak to vidím? V poslední době se se smrťáky na motorkách roztrhl pytel a mně to docela zajímá z hlediska šoféra ve voze. Na dálnici jak se blíží za mnou mašina beru hned jiný pruh blíže ke krajnici a nepodnikám žádný manévr, nerad bych motorkáře ještě po nějakém karambolu převálcoval. Na běžné silnici to samé. Viz tento víkend - Pindula na Zlínsku atd. Je toho prostě moc a motorkář se špatně odhaduje. Díky. před 22 hodinami, Bert napsal: A co Ti v tom brání to udělat? před 44 minutami, eloga napsal: No víceméně asi to, že já nejsem motorkář, jak se to v tomto vlákně chápe a z toho důvodu mi to nejde jen tak lehce provést - i když je otázka chvíle. Prostě mi to přijde nepatřičné, ale celou dobu jsem předpokládal, že to někoho z té motorkářské rodiny tady napadne samotného. Myslím, že by to tuhle celou záležitost pozvedlo, rozhodně tu jsou lidi, kteří už na mašině leccos zažili na silnici i v terénu. Asi střet s traktorem není nic, po čem borec na mašině v plné jízdě touží. Včera jsem si nad tím vším meditoval a pak mi blesklo hlavou povídka od Hrabala - Smrt pana Baltisbergra. Hans Baltisberger – Wikipedie (wikipedia.org) Ale jestli to je fakt problém s klávesnicí tak to zbyde asi na mně. Sorry jako. Raději jsem ty tři příspěvky odcitoval, aby případný čtenář měl na jednom místě, co si přeješ. Za mne: nevidím to jako potřebné. Těch havárek je dost, ale dělat z toho černou kroniku (byť s bohulibým poučovacím obsahem) tady nebudu. Mám za to, že pokud kdokoli z nás, kteří jezdí, se chce k nějaké nehodě vyjádřit, nebo sem hodit poučení, může. Pokud kdokoli něco specielního založit zkusí, rozhodně mu nebudu bránit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se