Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

před 20 minutami, redd napsal:

Při takhle malým náklonu nemá smysl vysedávat

Určitě máš pravdu, ale myslím, že to bylo použito jako nácvik. Vzpomeň si 🙂 Ono plynule vysednout chce trochu nácviku. Jasně, sedí tak jak sedí, to vysednutí není zrovna předpisové, ale IMHO trénuje něco, co je potřeba.

@marty87 kolama dolů!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec chlapi, je tu nějaký vlastník Triumpha Bobbera? Nedávno jsem prodal svou Moto Guzzi a vždycky mě lákal svým designem právě bobber 🦫😇. Tak se chci zeptat na zkušenosti vlastníků...

Odkaz ke komentáři

V 11. 9. 2024 v 21:58, Kairos napsal:

Za me dobry, vysedavanim nic nezkazi, koleno bych tak nevystrkoval, ale kdyz mu to vyhovuje...

Záleží na motorce, třeba u silniční motorky s 200+ kg je potřeba pracovat tělem/zadkem, aby to člověk sklopil. Na koleno jsou potřeba větší náklony. Já byl ve škole u Peška a člověku to otevře oči plus získá základní (správné) návyky. 

A koleno jde i na Fichtlovi😎

IMG_1823.jpeg

Odkaz ke komentáři

Za me musim rict, ze spousta lidi ma naklon “na koleno”, ale nevysedaji a proto ho nedaji. Takze hezky prdel ven, vnejsi ruku skoro propnout a jsme tam 😉 Sam se to ucim a cilem je motorka co nejvic rovne a pilot co nejvic ven 😁 

IMG_3459.jpeg

Odkaz ke komentáři

Chlapi, nech sa snažím ako chcem, vysadávam, vysúvam koleno, prepínam ruku, ale stále nič…

…asi predsa len nebude ten Fat Boy ideálny na okruh…

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Nestálo by za to, tady toto vlákno vybavit podvláknem Nehody a jak to  vidím? V poslední době se se smrťáky na motorkách roztrhl pytel a mně to docela zajímá z hlediska šoféra ve voze. Na dálnici jak se blíží za mnou mašina beru hned jiný pruh blíže ke krajnici a nepodnikám žádný manévr, nerad bych motorkáře ještě po nějakém karambolu převálcoval.  Na běžné silnici to samé.

Viz tento víkend - Pindula na Zlínsku atd. Je toho prostě moc a motorkář se špatně odhaduje. 🦉Díky.

Upraveno uživatelem eloga
ed
Odkaz ke komentáři

Něco pro ty, kteří se chtějí Bertovi upřímně vysmát. Jakožto každý správný HD redneck jezdím v kokosu, nebo otevřené police helmet. No, ale včera ráno mi už docela dost táhlo na čelíčko, tak jsem dnes vyndal svou nádhernou customizovanou karbonovou integrálku. Zdůrazňuji integrálku. Inu, věren letním zvyklostem jsem ujel asi tak kilák, a stojíce na závorách si odplivnul ....

• Haha 2
  • Sad 1
Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, Bert napsal:

A co Ti v tom brání to udělat?

No víceméně asi to, že já nejsem motorkář, jak se to v tomto vlákně chápe a z toho důvodu mi to nejde jen tak lehce provést - i když je otázka chvíle. Prostě mi to přijde nepatřičné, ale celou dobu jsem předpokládal, že to někoho z té motorkářské rodiny tady napadne samotného.  Myslím, že by to tuhle celou záležitost pozvedlo, rozhodně tu jsou lidi, kteří už na mašině leccos zažili na silnici i v terénu. Asi střet s traktorem není nic, po čem borec na mašině v plné jízdě touží. 

Včera jsem si nad tím vším meditoval a pak mi blesklo hlavou povídka od Hrabala - Smrt pana Baltisbergra. 🙁

Hans Baltisberger – Wikipedie (wikipedia.org)

Ale jestli to je fakt problém s klávesnicí tak to zbyde asi na mně. Sorry jako.  🎲:cheers:

Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, eloga napsal:

Nestálo by za to, tady toto vlákno vybavit podvláknem Nehody a jak to  vidím? V poslední době se se smrťáky na motorkách roztrhl pytel a mně to docela zajímá z hlediska šoféra ve voze. Na dálnici jak se blíží za mnou mašina beru hned jiný pruh blíže ke krajnici a nepodnikám žádný manévr, nerad bych motorkáře ještě po nějakém karambolu převálcoval.  Na běžné silnici to samé.

Viz tento víkend - Pindula na Zlínsku atd. Je toho prostě moc a motorkář se špatně odhaduje. 🦉Díky.

před 22 hodinami, Bert napsal:

A co Ti v tom brání to udělat?

před 44 minutami, eloga napsal:

No víceméně asi to, že já nejsem motorkář, jak se to v tomto vlákně chápe a z toho důvodu mi to nejde jen tak lehce provést - i když je otázka chvíle. Prostě mi to přijde nepatřičné, ale celou dobu jsem předpokládal, že to někoho z té motorkářské rodiny tady napadne samotného.  Myslím, že by to tuhle celou záležitost pozvedlo, rozhodně tu jsou lidi, kteří už na mašině leccos zažili na silnici i v terénu. Asi střet s traktorem není nic, po čem borec na mašině v plné jízdě touží. 

Včera jsem si nad tím vším meditoval a pak mi blesklo hlavou povídka od Hrabala - Smrt pana Baltisbergra. 🙁

Hans Baltisberger – Wikipedie (wikipedia.org)

Ale jestli to je fakt problém s klávesnicí tak to zbyde asi na mně. Sorry jako.  🎲:cheers:

Raději jsem ty tři příspěvky odcitoval, aby případný čtenář měl na jednom místě, co si přeješ. Za mne: nevidím to jako potřebné. Těch havárek je dost, ale dělat z toho černou kroniku (byť s bohulibým poučovacím obsahem) tady nebudu. Mám za to, že pokud kdokoli z nás, kteří jezdí, se chce k nějaké nehodě vyjádřit, nebo sem hodit poučení, může. Pokud kdokoli něco specielního založit zkusí, rozhodně mu nebudu bránit.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...