organic Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna V 13. 4. 2025 v 12:55, fijo napsal: dneska tandemovy moto kafe Rozšířit Naprosto odlišné motorky. Snad nemůžou být víc..Já jsem po cca 2000km na R18 lehce rozčarovaný. Už jsem si zvykl, že nevim, kam s nohama, protože motor. Ale ta jízda je taková "německá", chladná. Indian Scout Bobber byl chuligán, analog. Tohle je let spolehlivým německým technobombardérem
organic Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna V 16. 4. 2025 v 14:54, KFL napsal: Dneska je nadherne!! Rozšířit To "lízátko" A zrcátka by vypadala lépe otočená dolů. Ale je to pouze oku lahodící, nepraktické, neni pak přes zápěstí moc vidět..
KFL Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna V 16. 4. 2025 v 20:10, organic napsal: To "lízátko" A zrcátka by vypadala lépe otočená dolů. Ale je to pouze oku lahodící, nepraktické, neni pak přes zápěstí moc vidět..Zrcatka dolu jsem mel na scoutovi a byla to prvni vec, kterou jsem delal. A otocil je nahoru . V origo smeru totalni nesmysl. Stylovka, ale na pytel. Stejne jsem nakonec koupil normalni zrcatka od Rizomy a ty bocni sundal uplne. Scoutovi IMHO neslusej. Na Triumphu jsou v pohode, tam stylove zapadaj. Plus teda na vsech obrazcich jsou otoceny nahoru.. jak to ma byt .
organic Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna V 16. 4. 2025 v 20:14, KFL napsal: Scoutovi IMHO neslusej. Rozšířit A já myslím, že jo, aspoň to mýmu staršímu. Ale to nic nemění na tom, že je to vo rypák nevidět dozadu. 1
gun4 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna V 16. 4. 2025 v 20:14, KFL napsal: Zrcatka dolu jsem mel na scoutovi a byla to prvni vec, kterou jsem delal. A otocil je nahoru . V origo smeru totalni nesmysl. Stylovka, ale na pytel. Stejne jsem nakonec koupil normalni zrcatka od Rizomy a ty bocni sundal uplne. Scoutovi IMHO neslusej. Na Triumphu jsou v pohode, tam stylove zapadaj. Plus teda na vsech obrazcich jsou otoceny nahoru.. jak to ma byt . Rozšířit Dovolim si zeptat...ma nejaky pozitivni vliv celni sklo na svetlometu?Diky
KFL Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna V 17. 4. 2025 v 6:52, gun4 napsal: Dovolim si zeptat...ma nejaky pozitivni vliv celni sklo na svetlometu?Diky Rozšířit Možná vizuální . Jinak bych řekl, že je reálný přínos minimální.
Kairos Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna V Moste se to dneska vydarilo, primerene lidi, pocasi luxusni, gumy drzely jaxvine 1
Horhe Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Tak jsem dneska protáhnul obě, je to čirá radost 3
Kotlick Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Pánové jen jeden postřeh ze včerejška, kdy jsem sbíral souseda s motorkou ze země. Čistil v garáži motorku sajrajtem na mouchy a steklo mu to na přední gumu. Nevšiml si toho a asi si to ani neuvědomil. Guma zůstala mastná a po výjezdu z garáže to za 20 metrů položil při přejezdu hladkého kovového roštu kanálu. Naštěstí jel po naší ulici kde nic nejezdí a jel pomalu, takže to jen položil a podřel padák a výfuk. Má pár modřin a je v cajku. Viděl jsem to z okna, tak jsem tam hned běžel a když jsme zvedali mašinu, tak vůbec nevěděl proč spadnul. Ale jako vůbec. Když se trochu otřepal, tak jsme koukli na motorku a na ulici a našli jsme tu mastnou část přední gumy. Tak bacha na čištění a radši vždy opláchnout motorku vodou. Stejně by to asi podklouzlo na barvě co se s ní stříkají přechody a podobné značení. 1
farkyostrava Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna dotaz na Vas kluci, berete na moto automaty (hodinky)? ja furt laboruju co na moto.. digi vůbec nepřichází v úvahu, quartzky klidně, ale vychází jen Bečka profesionál pro. Ale kurna zas jako hodinky za pade .. no nevím no..
Xenomorfus Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Farky: kdyz sem mel jeste Seiko "Monster" nebo "Amfibky", tak sem je normalne na masinu bral. Ale to byly levne hodinky. Dneska uz mam budto "Gecka" a nebo "kvarcky". Aktualne vlastne drtivou vetsinou "Gulfy" a nebo Citizen Promaster "Blue Angels". 1
Bukoowsky Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna (upraveno) V 23. 4. 2025 v 17:41, farkyostrava napsal: dotaz na Vas kluci, berete na moto automaty (hodinky)? ja furt laboruju co na moto.. digi vůbec nepřichází v úvahu, quartzky klidně, ale vychází jen Bečka profesionál pro. Ale kurna zas jako hodinky za pade .. no nevím no.. Rozšířit Já mám úplně od začátku nastavený jako moto hodinky Sinny UX Jednak se mi vejdou pod rukáv kožený bundy (narozdíl od Garmin paraboly), druhak quartz a co je to fundamentální - černo-bílo-červená varianta libově ladí s Indian barvami EDIT: nicméně tak otázka nezněla, omluva...automaty bych na mašinu nebral, stejně jako s nimi nestřílím. Upraveno 23. dubna uživatelem Bukoowsky 1
DarylVanHorne Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Chlapi, mohu říci, že návštěva výstavy Motocykl v Letňanech byla chyba. Od té doby to opět hlodá víc a víc. Jak se dělá hezky, motorek všude plno a já trávím čas čtením článků, koukáním na recenze/testy na YouTube, porovnávám motorky různých stylů od různých značek a dokonce i hledám helmu k motorce, kterou nemám. Pak si uvědomím, že už přece mám titan v rameni a že jsem přes deset let na ničem neseděl a na chvíli toho nechám (asi tak na 30min) a zase v tom jedu. Teď koukám na ty vaše Stříbný a říkám si, že vy mi to asi rozmlouvat nebudete. Ten Chronomag je fakt peklo Tak všem, co mají a jezdí, či těm, co teprve chystají oživení po zimním spánku, preji mnoho šťastných km bez nehod. Manželka teď nedává pozor, tak já jdu zase pokukovat po nějaké kravině, která má dvě kola 2
Waya03 Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Jak se tak říká, je to takové vytloukání klínu jiným klínem. Minulý týden jsem se přihlásil do autoškoly, na Áčko, původně bez hlubšího úmyslu o nějakém nákupu motorky (jezdím aktuálně 125 s automatem). A od té doby mě hlodá, co že si tedy vlastně koupím. Chtěl bych nějakou starou plečku, ve který bych se mohl ve volným čase hrabat. No zrovna jsem se “zamiloval” do Hondy CB350 ze 70tejch Furt je co koumat, špekulovat, vybírat 2 1
DarylVanHorne Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna V 23. 4. 2025 v 20:43, Waya03 napsal: ... nějakou starou plečku, ve který bych se mohl ve volným čase hrabat. No zrovna jsem se “zamiloval” do Hondy CB350 ze 70tejch Furt je co koumat, špekulovat, vybírat Rozšířit Ehm, viz můj předchozí příspěvek: Ten nezmiňuje, že zahrnuje pátrání po BMW R65 rok 1981
DarylVanHorne Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Aktuálně to máme nesourodý výběr: MM Calibro - protože Italská (Čína) na které nebudu vypadat jako idiot až pojedu pomalu Řemen + kufry MM X-Cape protože ten design je boží Ale nevím, zda chci vysokou cestovní "enduro" když enduro jezdit nechci (budu rád když zůstanu na asfaltu Jolana dolů) MM chystá nový Corsaro GT a ten Ital design mě prostě bere, ale co z toho bude v reálu ví čert... CF Moto MT700 protože za ty prachy tak vybavenou mašinu + kufry neseženu I přes to, že Kawa (rozhodně ne moje pravá ruka) může za to že mám titan v rameni je Versys super designově a myslím, že by sednul... A nakonec Honda NC 750X protože bude asi ovladatelnější a hravější než vše výše zmiňované, ale zase... Aby mě to nebavilo moc a já neměl titan 2x nebo nedej bože mramorovej domeček Co s tím? Dát si rum a jít spát... Zítra hledání na novo. Ale zatím vede MM Calibro
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se