Kid_A Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 (upraveno) Master Control Date Upraveno 14. listopadu 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Dnes na ruce kalendář. Dělají mě radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Hm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Tak ty jsou moc pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 - a ke všemu francouzskej .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Jo tohle si myslim pujde;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Po dlouhé době na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Kvůli těmto JLC se mi rozpadla rodinka IWC, ale stojí to za to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Nádhera!!! A zezadu taky - uděláš přiležitostně foto? Koukám, že diky plochému dýnku skvěle sedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Přesně tak, dýnko je úplně ploché a nožičky jsou lehce zahnuté kolem zápěstí, takže hodinky perfektně sedí na ruce. Foto dýnka - nefotil jsem to já, ale jsou to moje hodinky. A zjistil jsem, že průhled na strojek je "komplikace", kterou nutně potřebuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Perfektní, diky. Mimochodem, Hirsch má v řadě Performance novou top kategorii - IAN. Kromě origo aligatora navrchu mají jiný, luxusnější střih a víc se zužují ke sponě, takže se dá často použít i origo spona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Nadherny strojek. Tohle proste JLC umi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Dneska zase reversuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 Sakrys nejak se foto zmrsilo, tak znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 29. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Heeezký. !!!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Tyhle mám moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Vyborny! Moc jsem nad nima uvazoval nez jsem koupil Dua. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 mrakodrap, on 04 Led 2019 - 14:19, said:Tyhle mám moc rád.Jéé, bejvalky. Ten ciferník byl boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se