JR_2010 Odesláno včera v 07:41 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:41 @Maro dřív tam bylo tohle teď by tam snad mělo být tohle, a ve směru z Pařindy , kde se to dá rozhulit, tak jsou zdvojené a @John_Lenon v tom videu je vidět, že jsou ty bloky od sebe odsazené a neukotvené, asi potom ta hmotnost nehraje roli. Tady jsou na sebe nalepené a provázané, troufnu si tvrdit, že to auto zastaví, minimálně významně zpomalí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno včera v 07:46 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:46 (upraveno) zdroj: welt.de 50 let, původem z SA, od 2006 v Německu, psychiatr. Na sociálních sítích vystupoval radikálně proti islámu, kde se příspěvky stupňovaly až prohlásil, že provede něco „krvavého“, protože měl pocit, že po něm stát jde a dělá málo proti islámu otázka co můžeš dělat proti člověku, kterému jebne. Upraveno včera v 07:47 uživatelem Ajaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno včera v 07:53 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:53 před 11 minutami, JR_2010 napsal: @Maro dřív tam bylo tohle teď by tam snad mělo být tohle, a ve směru z Pařindy , kde se to dá rozhulit, tak jsou zdvojené a @John_Lenon v tom videu je vidět, že jsou ty bloky od sebe odsazené a neukotvené, asi potom ta hmotnost nehraje roli. Tady jsou na sebe nalepené a provázané, troufnu si tvrdit, že to auto zastaví, minimálně významně zpomalí. Tak to jo. To nebylo na ty původní fotce vidět. Ja tam nechodím. Nemam rad davy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno včera v 09:15 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:15 To by mohlo být zajímavé video testu jak na tohle najede nákladní auto s celkovou hmotností kolem 30 tun a jak daleko za nima se zastaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami (upraveno) Jsem myslel, že je to z mého příspěvku zřejmé, že je úplně fuk, kolik ty betony vydrží protože rozhulit a projet to jde bez problémů. Jinak i ty žluté, co tam byly dřív, byly bez problémů, o tom myslím točil jednu epizodu Janek Rubeš, kde se tomu smál. Edit: tak byly to už tyhle, našel jsem to: Upraveno před 23 hodinami uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami (upraveno) Ono to z pohledu řidiče vypadá spíš takhle... ...a u tý žlutý boudy většinou vždycky stojí nějakej ten malej bus. Ale jasně, že projet to jde, jen ne tak jednoduše, jak to vypadá na první pohled a to neřeším, že je ta Pařížská permanentně nacpaná různejma Bentlejema, Renčróvrama, Qésedmičkama, Lambama, a jinejma křápama, takže je tam navíc ještě vozová hradba jak za Husitů. Upraveno před 23 hodinami uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami Na druhou stranu proč to překonávat silou, že jo. Existují nepochybně způsoby, jak to překonat chytře. Je prostě těžké až téměř nemožné úplně nebo aspoň v nějaké přijatelné míře zamezit podobným útokům ve veřejném prostoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami před 14 hodinami, John_Lenon napsal: Já se musim přiznat, že před deseti lety, když ty migrační vlny začaly, tak jsem byl otevřený k tomu ty uprchlíky přijímat. je deset let pryč, deset let pracuju v bezpečnostním/ obranném sektoru. Do muslimských zemí jezdím pravidelně. a prostě, nemůžu si pomoc. co jsme vlastně čekali? My? Čekali jsme přesně to, co se děje. A proto nám pokroková média nadávala zaprdění Češi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami Zrovna tenhle magor byl jebnuty na jinou stranu.. mimo jine obdivovatel afd a proti islamizaci... jeho profil na x je stale funkcni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMCorsair Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami takíja 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami před 20 hodinami, John_Lenon napsal: Já se musim přiznat, že před deseti lety, když ty migrační vlny začaly, tak jsem byl otevřený k tomu ty uprchlíky přijímat. je deset let pryč, deset let pracuju v bezpečnostním/ obranném sektoru. Do muslimských zemí jezdím pravidelně. a prostě, nemůžu si pomoc. co jsme vlastně čekali? Taky se musím přiznat, je to už víc než deset let, seděl jsem tehdy na pivu s kamarádem, kterej se hodně věnoval geopolitice a zejména střednímu východu. Mluvil o arabským jaru, riziku migrace a islamizace Evropy. Tehdy jsem byl spíš optimista, neházet všechny muslimy do jednoho pytle (pár fajn lidi jsem znal), pomoct potřebným, umět vytěžit potenciál přicházejících migrantů. Naivně jsem si myslel, že jejich lokální boje na nás nemají moc vliv. Za tu dobu jsem poměrně dost vystřízlivěl a vidím, jak strašně jsem se spletl. Kamarád mimochodem dělá furt to stejný, akorát tyhle informace prodává krypto komunitě kde na základě toto dělají trading. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami Mně z toho všeho, co se v poslední době děje, vychází, Arabovi nevěř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno před 17 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 minutami Keby len Arabovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se