Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

A co s nim? Ze kritizuje EU? Mne uz EU neskutečně se*e. V pátek jsme jeli do AT, fronta a kontrola na hranicích. V sobotu (včera) jsme se odpoledne chtěli jet do Villachu projít - naštěstí jsme se zdrželi. Normálně mi bylo fyzicky špatně, při pomyšlení, že tam jsem s rodinou. A to ještě ja idiot dodržuju zákony, tak jsem doma nechal nůž / teleskop.

• Dát hlas 5
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já dlouho říkám, že někteří vegani, cyklisti, kteří mají potřebu evangelizovat své okolí svým životním stylem a kteří pracují v IT a AI startupech... jsou velmi zvláštní..  Tuhle story prostě nevymyslíš... ale je to věrný obraz IT světa startupů, kde je silný trend "měnit svět po dobrém nebo přinucením":

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/brutalni-vrazda-usa-skupina-zizians-vudce-patrani.A250216_094516_zahranicni_misl?zdroj=sph_hp

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/crime/zizian-murders-david-maland-curtis-lind-b2698738.html

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, MMCorsair napsal:

A co s nim? Ze kritizuje EU? Mne uz EU neskutečně se*e. V pátek jsme jeli do AT, fronta a kontrola na hranicích. V sobotu (včera) jsme se odpoledne chtěli jet do Villachu projít - naštěstí jsme se zdrželi. Normálně mi bylo fyzicky špatně, při pomyšlení, že tam jsem s rodinou. A to ještě ja idiot dodržuju zákony, tak jsem doma nechal nůž / teleskop.

JDV má pravdu. Pouze ústup Evropy ze světové scény je větší, než jsme si dosud mysleli..

Odkaz ke komentáři

Pokial ide o JDV, odporucam na youtube pozriet jeho prejav na AI konferencii v Parizi aj na sec. summite v Mnichove, najjednoduchsie na kanali Forbes. Obe reci mal bez citacky, bez papiera, bez jedineho zavahania. Taky recnik sa rodi raz za 50 rokov. Pokial neurobi hrubu kariernu chybu (co sa da tazko ocakavat), je to bezpochyby buduci prezident USA. Co je vzhladom na jeho nazory znepokojive, pre niekoho az desive. Proti nemu bude Trump len zabavny oranzovy dedusko z telky. Prosim o 15r najst tento post a zhodnotit.. Holky ja to rikala.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Americky vice prezident prosazuje zajmy americanu, resp. program, ktery hlasal. Hrozny zlocin. Za 15 let, hin sa hukaze. Treba bude mit von der leyen konecne Leninuv rad a nebo bude Hrdinkou ruske federace.. za dovadni cinnost v Bundheeru a eu by si to zaslouzila. Nemluve o Pfizergate a uplaceni siritelu dobra. Holt schody se nezametou, byt by byly z mramoru, nikdy zdola nahoru.

Odkaz ke komentáři

16 minutes ago, hinkle said:

Americky vice prezident prosazuje zajmy americanu, resp. program, ktery hlasal. Hrozny zlocin. Za 15 let, hin sa hukaze. Treba bude mit von der leyen konecne Leninuv rad a nebo bude Hrdinkou ruske federace.. za dovadni cinnost v Bundheeru a eu by si to zaslouzila. Nemluve o Pfizergate a uplaceni siritelu dobra. Holt schody se nezametou, byt by byly z mramoru, nikdy zdola nahoru.

To robil aj firer, aj duče. Oni tiez len hajili zaujmy svojich narodov.. na tom predsa nemohlo byt nic zle, vsak? (stacilo pockat 15 rokov..)

Co sa tyka Ursuly, suhlasim ze leadership EU je v dnesnych casoch tragedia. Kazdopadne je to vysledok toho co je dnes EU. Ziadny system sa nezreformuje zvonku smerom dovnutra, aby som ta parafrazoval. Cize treba zacat tym, co chceme aby bola EU. Nikto to nechce povedat ako prvy nahlas: Ked chceme aby vedenie EU malo taky silny mandat ako Donald alebo Vlad, tak im ho musime dat. A to automaticky znamena, ze bez U.S.E./federacie to nepojde. Parafrazujuc vtip o slonikovi, treba zacat tym, ze si povieme, v ktorom kute izby to mile zvieratko je.

Este ma zaujalo:
JDVance: We are concerned about freedom of speech in EU
Pistorius: Thiz iz unacceptable!  To proste nevymyslis..

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Porovnej si projev JDV a blábolení Ursuly von Leyen ,jako by to napsal Kojzar z Rudého práva. Z EU pod jejím vedení se stalo totéž  jako s Bundeswehrem

https://www.euro.cz/clanky/von-der-leyenova-bude-ridit-komisi-za-sebou-nechava-v-nemecke-armade-minove-pole-1459208/

Upraveno uživatelem Conrad
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

před 35 minutami, instant napsal:

To robil aj firer, aj duče. Oni tiez len hajili zaujmy svojich narodov.. na tom predsa nemohlo byt nic zle, vsak? (stacilo pockat 15 rokov..)

Co sa tyka Ursuly, suhlasim ze leadership EU je v dnesnych casoch tragedia. Kazdopadne je to vysledok toho co je dnes EU. Ziadny system sa nezreformuje zvonku smerom dovnutra, aby som ta parafrazoval. Cize treba zacat tym, co chceme aby bola EU. Nikto to nechce povedat ako prvy nahlas: Ked chceme aby vedenie EU malo taky silny mandat ako Donald alebo Vlad, tak im ho musime dat. A to automaticky znamena, ze bez U.S.E./federacie to nepojde. Parafrazujuc vtip o slonikovi, treba zacat tym, ze si povieme, v ktorom kute izby to mile zvieratko je.

Este ma zaujalo:
JDVance: We are concerned about freedom of speech in EU
Pistorius: Thiz iz unacceptable!  To proste nevymyslis..

Ked chceme aby vedenie EU malo taky silny mandat ako Donald alebo Vlad, tak im ho musime dat. A to automaticky znamena, ze bez U.S.E./federacie to nepojde. 

Babička by řekla -Pánbůh s námi a zlý pryč

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, instant napsal:

Pokial ide o JDV, odporucam na youtube pozriet jeho prejav na AI konferencii v Parizi aj na sec. summite v Mnichove, najjednoduchsie na kanali Forbes. Obe reci mal bez citacky, bez papiera, bez jedineho zavahania. Taky recnik sa rodi raz za 50 rokov. Pokial neurobi hrubu kariernu chybu (co sa da tazko ocakavat), je to bezpochyby buduci prezident USA. Co je vzhladom na jeho nazory znepokojive, pre niekoho az desive. Proti nemu bude Trump len zabavny oranzovy dedusko z telky. Prosim o 15r najst tento post a zhodnotit.. Holky ja to rikala.

V Mnichově měl čtecí zařízení hned dvě... 

Snmekobrazovky2025-02-17164435.jpg.229d2f2335970819d8e54e02b06cc6bf.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky za ty amíky, že nám snad trochu otevřou oči 👍 Akorát že ty naši EU ekofanatici asi jen tak chybu nepřipustí.....to by bylo pod jejich úroveň. Upřímnost že nám nehrozí hrozba z venčí, ale číhá přímo uvnitř EU je docela strašidlo.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...