JR_2010 Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 Ty základní principy, který popisuje ten článek, jsou asi celkem jasný, co mě ale udivuje je ta neangažovanost Babiše, coby předsedy vlády, je zalezlej jak jezevec a připadá mi, že vůbec nic neřídí, ten musí bejt tak připosranej, aby ho nevydali, že nechá kdejakýho kokota vrtět psem. 1
Ajaj Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 Počítám, že Bába čeká jen na hlasování o důvěře a jak bude mít odkleplý nevydání k soudu, tak to tam začne rovnat do latě. “Vtipný” je, že jsme mnozí vytýkaly minulé vládě její komunikační ne-/schopnosti, ale tadle parta klaunů je fakt venkovský cirkus třetí kategorie
skalis Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 Ale od tyhle vlady jsme nemeli zadny (pozitivni) ocekavani. 2
exBURN Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 Včera jsem si od rodinného příslušníka zas vyslechl.... volič spd, vše je ok, ZUna konečně dostal rozum aka bylo mu to vysvětleno, vše je to OK a pak 2 hodiny čisté Ruské propagandy. Nejvíc mě dostává ta neskutečná až arogantní jistota o vlastní pravdě, dokonce na téma, které zná z novin a netu a já v něm mám ing titul, tak nic nevím... Pomoc, tahle zem je ztracená, než to mladá generace stihne obrátit tak nás dezoláti a geronti stáhnou pod vodu. Systém kdy dezoláti překřičí odborníky již jede na 100% 1 4
petr_cha Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 Jj, proste slepota, zapal a vse prervat... proste moje pravda je vic nez tvoje pravda... takhle nejak se zacinali komunisti drat k moci po valce, tlacit a tlacit to svoje... a ted je to tu znovu.. 1
Roman I. Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 před 1 hodinou, exBURN napsal: Včera jsem si od rodinného příslušníka zas vyslechl.... volič spd, vše je ok, ZUna konečně dostal rozum aka bylo mu to vysvětleno, vše je to OK a pak 2 hodiny čisté Ruské propagandy. Nejvíc mě dostává ta neskutečná až arogantní jistota o vlastní pravdě, dokonce na téma, které zná z novin a netu a já v něm mám ing titul, tak nic nevím... Pomoc, tahle zem je ztracená, než to mladá generace stihne obrátit tak nás dezoláti a geronti stáhnou pod vodu. Systém kdy dezoláti překřičí odborníky již jede na 100% Kdyz se s nekym takovym potkam, natvrdo ho pozadam, aby drzel hubu, ze o politice se nechci bavit, protoze svet vnimam uplne jinak. Kdyz tu hubu nezavre nebo je vyslovene neoblomnej, zmizim si ho ze zivota. Jednou jsem poslouchal v hospode tyhle kydy, namisto abych pokecal s dcerou, ktera se ten vecer vratila z koleji. Ten vecer jsem si uvedomil, ze nemam obecne moc casu travit ho se svymi blizkymi a venoval jsem ho presne takovemu cloveku. Zbytecne. 2 8
instant Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 3 hours ago, exBURN said: Včera jsem si od rodinného příslušníka zas vyslechl.... volič spd, vše je ok, ZUna konečně dostal rozum aka bylo mu to vysvětleno, vše je to OK a pak 2 hodiny čisté Ruské propagandy. Nejvíc mě dostává ta neskutečná až arogantní jistota o vlastní pravdě, dokonce na téma, které zná z novin a netu a já v něm mám ing titul, tak nic nevím... Pomoc, tahle zem je ztracená, než to mladá generace stihne obrátit tak nás dezoláti a geronti stáhnou pod vodu. Systém kdy dezoláti překřičí odborníky již jede na 100% mlada generace? obratit? to si este pravdepodobne nestretol mladeho, pre vec zapaleneho salonneho komunistu alebo skutocne presvedceneho progresivneho liberala. Az potom prepadnes zufalstvu priatelu.. az potom. 7
exBURN Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Zmizet si ze života tchána je prostě těžký. Dřív v pohodě chlap, teď naprosto nemožné s nim komunikovat. Vše ví nejlíp a my jsme jen naivní blbci a uvidíme a budeme se divit. Pak si samozřejmě není schopnej objednat balík do zásilkovny :-D, ale o emisích spalovacích motorů (že žádne u moderních aut nejsou) ví naprosto všechno) No a mladého salonného komunistu jsem nestretol. Věřím, že i v mladé generaci bude mnoho bláznivých existencí, ale minimálně většina umí jazyky, přijímají informace z celého světa a vykazují aspoň základy kritického myšlení. Takže i když to budou blbci, tak nepůjdou na hranice vítat ty Ruský kurvy. 4
Maro Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 (upraveno) @instant jednou mi budete muset nekdo vysvětlit, v čem jsou tyhle výkřiky Svědků Kikinkovych s Prcinkou v čele odlišné od vykriku dezolatu. Snad jen ze autoři maji vic zubů. Upraveno 26. prosince 2025 uživatelem Maro 1
Fade Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 před 11 hodinami, exBURN napsal: Včera jsem si od rodinného příslušníka zas vyslechl.... volič spd, vše je ok, ZUna konečně dostal rozum aka bylo mu to vysvětleno, vše je to OK a pak 2 hodiny čisté Ruské propagandy. Nejvíc mě dostává ta neskutečná až arogantní jistota o vlastní pravdě, dokonce na téma, které zná z novin a netu a já v něm mám ing titul, tak nic nevím... Pomoc, tahle zem je ztracená, než to mladá generace stihne obrátit tak nás dezoláti a geronti stáhnou pod vodu. Systém kdy dezoláti překřičí odborníky již jede na 100% U nás v rodině sice nemáme voliče SPD, ale s tím titulem jsi mě dostal Já mám titul z matematiky a fyziky a taky spoustě věcem vlastně prý nerozumím Což je vlastně pravda, akorát ne na úrovni, kterou s nimi řeším. 2
Igicz Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 před 11 hodinami, exBURN napsal: Včera jsem si od rodinného příslušníka zas vyslechl.... volič spd, vše je ok, ZUna konečně dostal rozum aka bylo mu to vysvětleno, vše je to OK a pak 2 hodiny čisté Ruské propagandy. Nejvíc mě dostává ta neskutečná až arogantní jistota o vlastní pravdě, dokonce na téma, které zná z novin a netu a já v něm mám ing titul, tak nic nevím... Pomoc, tahle zem je ztracená, než to mladá generace stihne obrátit tak nás dezoláti a geronti stáhnou pod vodu. Systém kdy dezoláti překřičí odborníky již jede na 100% Já se v rodině zásadně o politice nebavím. Naštěstí tam není (doufám) nikdo vyloženě typ SPD, ale i tak. Už jsem starý na výměnu názorů, kde to nemá cenu. Jednou jsme se takhle snažili přesvědčit kamaráda, že u carvingu máš v oblouku hlavní tlak na vnější lyži a blbec vzdoroval tak dlouho a zarputile, že skoro došlo na fyzický střet 1
Bert Odesláno 26. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 před 27 minutami, Fade napsal: U nás v rodině sice nemáme voliče SPD, ale s tím titulem jsi mě dostal Já mám titul z matematiky a fyziky a taky spoustě věcem vlastně prý nerozumím Což je vlastně pravda, akorát ne na úrovni, kterou s nimi řeším. Tohle je ale přece naprosto normální Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fade Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 @Bert jojo, samozřejmě Já se snažil ubezpečit exBURN, že to máme všichni vlastně stejně, nehledě na téma.
Duke650 Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
exBURN Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Mě na tom děsí ta naprostá jistota vlastní nadřazenosti, kdy takto postižený člověk věří raději internetu a lidem co zná chvíli, než by projevil trochu naslouchání rodině, když vidí, že navíc zjevně nejsme úplný blbci (jen trochu ) páč jsme to v životě úplně zatím neprodali (nechci znít namyšleně, ale něco jsme se ženou vybudovali a nic neměli zdarma). Tam je i masakr, že se naše témata k rozhovoru se limitně blíží nule. Zahraniční politika = Rusko, sociální politika Fiala vše posral, zdravotnictví Fiala vše posral, elektroauta fuj, nové auta fuj, apple fuj, musime budovat soběstačnost, zemědělství u nás nejhorší, covid nikdy nebyl a potom jen whataboutismus - solove predstavení, zakončené hodinou skakaní mezi tématy aka holubí šachy. Jako rozhovor s mojí 7 letou je smysluplnější. 1
Bert Odesláno 26. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Já se občas (mírně sebemrskačsky) bavím připojením nějakého komentáře na novinky. Inu, v průběhu včerejška proběhl tento poučný dialog: Idiot: Státní zástupce uvalil na Vémolu vazbu. Bert: Vazbu "uvaluje" soud, státní zástupce vazbu navrhuje. Idiot: No a co, vždyť je to to samé. 2 2
geometr Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Problém dnešní doby je ten, že si na netu najdeš svojí "pravdu", která ti vyhovuje. Hledat, ověřovat a porovnávat relevantní informace je pracné. A kolikrát se jednomu nelíbí nebo nehodí do krámu, tak si pohodlně najde ty svoje. Nutno dodat, že dnešní svět internetu má mohutné řekněme marketingové nástroje na to, aby si každej našel to svoje. No a na konec, když se i na zpravodajských serverech dnes nezřídka setkáš s dovětkem typu "Informaci nebylo možné ověřit.", což je možná to nejzásadnější sdělení... Hlavně, ať nám na ty senzační výblitky někdo klikne, v rámci objektivity a etiky mu tam napíšeme, že to možná není pravda a s tím ať si naloží jak chce. Jsem zvědavej u dětí, jak se k tomu budou stavět. Já a mé blízké okolí je máme zatím ve věku, kdy je to nezajímá (měl jsem to stejně).
juk Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 před 55 minutami, exBURN napsal: Mě na tom děsí ta naprostá jistota vlastní nadřazenosti, kdy takto postižený člověk věří raději internetu a lidem co zná chvíli, než by projevil trochu naslouchání rodině, když vidí, že navíc zjevně nejsme úplný blbci (jen trochu ) páč jsme to v životě úplně zatím neprodali (nechci znít namyšleně, ale něco jsme se ženou vybudovali a nic neměli zdarma). Tam je i masakr, že se naše témata k rozhovoru se limitně blíží nule. Zahraniční politika = Rusko, sociální politika Fiala vše posral, zdravotnictví Fiala vše posral, elektroauta fuj, nové auta fuj, apple fuj, musime budovat soběstačnost, zemědělství u nás nejhorší, covid nikdy nebyl a potom jen whataboutismus - solove predstavení, zakončené hodinou skakaní mezi tématy aka holubí šachy. Jako rozhovor s mojí 7 letou je smysluplnější. Nejtěžší je přiznat si, že ani příbuzenská, ani pokrevní vazba nemusí nutně sbližovat. 2
horal Odesláno 26. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Je jednodušší víc věřit než víc vědět. 3 1 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se