Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 6 minutami, Jeronimo napsal:

Teď to bude muset řešit nějaký Nadpraporčík Franta Vopršálek z OOP Praha Zlíčín nebo Újezd nad Lesy :D

Přitom to mohlo bejt tak jednoduchý, co? A ještě by to byla fajn podívaná, bojový styly musado BS bullshido

• Odpovědi 20,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Před hodinou, Bert napsal:

Vraby, vím, jsi z toho zpíčeného regionu, který válcují populisté, a o Práglu jsi napsal, že je mimo realitu obyčejných lidí, ale uvědom si, že například na organizaci demonstrací (k nimž se patrně schyluje) je Milion chvilek zkrátka nejlepší. Zkus se kouknout na statistiky účastí na demonstracích za posledních 10 let.

Asi máme každý jiný názor na tuto organizaci. Je to neutrální pozorovatel demokracie? Občanské hnutí prakticky jednostranné. 

Odesláno
před 2 hodinami, petr_cha napsal:

Uz ani ty nahaty holky nejsou co bejvalo.. :-)) vsude sama reklama, vyskakujici vokna, sama stara skeble, co se tvari jako nevinna amaterka ... 🙂

To je tim, ze starneš. Díváš se furt na ty samé holky, jenom proste za tech 20 let přešly z kategorie teen do kategorie GILF... to je koloběh života....

• Haha 1
Odesláno

Hele kluci, já myslim, že dobrovolné trávení času nad těma politickejma výblitkama (a přibudou i "novinářský") je sadomasochismus. Každopádně ale nerozumim tomu, že někdo stále nechápe, že kauza Turek prostě skončila. Aspoň prozatím, dokud nebude mít někdo koule podat to ústavnímu soudu.

Odesláno
před 2 hodinami, AndyAaron napsal:

Ja jsem s tema internetama v zenu. Rozhodl jsem se na nasledujici 4 roky vratit zpet o 20 let a sledovat tam zas jenom nahaty holky. Zasoba je velka, stacit by to melo. Kdyz si dam pozor, aby se mi tam nepripletl Jindra Rajchlovic, tak bych nemusel o politika ani zavadit. Na ty srace se neda divat.

Vidím to podobně. Začal jsem teď teď 1.1., pracovně jsme to nazval Vlhkej leden a zatím spokojenost. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
Autor: iDNES.cz, ČTK
Autor: iDNES.cz, ČTK
28. ledna 2026  10:40
Ministr zahraničí a šéf Motoristů Petr Macinka se rozhodl zavést benevolentnější pravidla pro cestování ruských diplomatů v schengenském prostoru, i když předchozí vláda nedávno prosadila v EU v rámci protiruských sankcí možnost přísnějšího postupu.

Odesláno
Před hodinou, vraby napsal:

Asi máme každý jiný názor na tuto organizaci. Je to neutrální pozorovatel demokracie? Občanské hnutí prakticky jednostranné. 

Četl jsem hezký post na sítích ve smyslu. Pořád se rodí 15% dětí, které se smějou těm chytřejším, serou jim ve školce do bot, bijí je a ztrpčuji jim ve své hlouposti život. To jsou nyní voliči SPD a motoristů sobě. Budou tady porad

Takoví si svoje demonstrace užili minule 4 roky. Nevím, jestli se s nimi ztotožňuješ, ale tvoje minulá vyjádření v tomto vlákně  indikuji, Že bys pro ně mohl mít minimálně pochopení. Takže teď se můžeš ironicky usmajlíkovat A přikrývat se nestrannosti a objektivitou, ale stejně budeš muset skousnout, Že určité procento  lidi současné vládě dá jejich konání sežrat.

Odesláno

„Jediný Kolář, který bude mít na Hradě nějaké slovo, bude protokolář,“ vtipkoval Petr Pavel letos v lednu během předvolební debaty v Českém rozhlasu. V poslední době se však zdá, že diplomat, který v minulosti sloužil jako velvyslanec v USA, Rusku, ve Švédsku a v Irsku, je na Hradě hlavním zákulisním hráčem.

Odesláno

A terazky mi povedztě, Macinka, čo vy si predstavujetě pod takým slovom extrémna kohabitácia?

Odesláno
před 49 minutami, Roman I. napsal:

Takoví si svoje demonstrace užili minule 4 roky. Nevím, jestli se s nimi ztotožňuješ, ale tvoje minulá vyjádření v tomto vlákně  indikuji, Že bys pro ně mohl mít minimálně pochopení. Takže teď se můžeš ironicky usmajlíkovat A přikrývat se nestrannosti a objektivitou, ale stejně budeš muset skousnout, Že určité procento  lidi současné vládě dá jejich konání sežrat.

Slovy dvě demonstrace za 4 roky a pochopení mám.  

Odesláno

Chození pozadu ve sněmovně skončilo, teď prý přijdou na řadu flanelky 🤣  Si říkám, že se mi to snad všechno jenom zdá....

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 16 minutami, vraby napsal:

Slovy dvě demonstrace za 4 roky a pochopení mám.  

A já ti milý Vraby upřímně a z celého srdce přeji, aby Ti zástupci stran SPD a Motoristů sobě, které budou ovlivňovat Tvuj i můj život minimálně do dalších voleb, pomohli naplnit spokojený život a pomohli vyřešit problémy, které Tě v životě potkávají, ostatně jako každého z nás. 

Odesláno

Pánové, nenechte cloumat svým majestátem:-)

Budeme si muset zvykat, že na politiku je třeba se dívat jinak než posledních 30let. Pokud tedy chceme v tomhle státě v klidu a dobře žít...

U voleb už není prioritou politické zabarvení a jestli přidat vojákům, učitelům nebo důchodcům. To jsou už jenom záclonky a chování se bude stejně řídit průzkum veř. mínění.

Jako voliči musíme koukat na hodnoty partají a jestli ty jsou alespoň v nějaké shodě s námi.

Takže, jestli mě imponuje vůdce Putinova střihu, hodím to SPD.

Jestli si chci vonět ke květinkám a na všechny se jenom blbě usmívat a přitom jim nenápadně sahnou do kapsy, hodím to Pirátům.

Jestli se mi zamlouvá vychcánek co mu v životě vše vychází, a kdyby sahnul do kýble s hovnama, tak vytáhne zlatou cihlu. Pravděpodobně do hodím Andrejovi.

Jestli si myslím, že svět se nezměnil a vše je navždy jako bývalo i kdyby na mě padaly hovna s háčkama, hodím to ODS

A když chci být fakt důležitej i když po mě neštěkne ani pes TOP09 je jasnou volbou.

Pro "muže" jež mají už třicet let poďobaný obličej protože se nemůžou zbavit puberty jsou tu samozřejmě Motoristi.

Pánbíčkáři to mají snadný...

A tak dále a tak dál...

Čas jasné barevné politiky skončil... Jediná záchrana je volit hodnoty, ty přetrvají...

• Dát hlas 1
Odesláno
před 38 minutami, Kristian.nov napsal:

Pánové, nenechte cloumat svým majestátem:-)

Budeme si muset zvykat, že na politiku je třeba se dívat jinak než posledních 30let. Pokud tedy chceme v tomhle státě v klidu a dobře žít...

U voleb už není prioritou politické zabarvení a jestli přidat vojákům, učitelům nebo důchodcům. To jsou už jenom záclonky a chování se bude stejně řídit průzkum veř. mínění.

Jako voliči musíme koukat na hodnoty partají a jestli ty jsou alespoň v nějaké shodě s námi.

Takže, jestli mě imponuje vůdce Putinova střihu, hodím to SPD.

Jestli si chci vonět ke květinkám a na všechny se jenom blbě usmívat a přitom jim nenápadně sahnou do kapsy, hodím to Pirátům.

Jestli se mi zamlouvá vychcánek co mu v životě vše vychází, a kdyby sahnul do kýble s hovnama, tak vytáhne zlatou cihlu. Pravděpodobně do hodím Andrejovi.

Jestli si myslím, že svět se nezměnil a vše je navždy jako bývalo i kdyby na mě padaly hovna s háčkama, hodím to ODS

A když chci být fakt důležitej i když po mě neštěkne ani pes TOP09 je jasnou volbou.

Pro "muže" jež mají už třicet let poďobaný obličej protože se nemůžou zbavit puberty jsou tu samozřejmě Motoristi.

Pánbíčkáři to mají snadný...

A tak dále a tak dál...

Čas jasné barevné politiky skončil... Jediná záchrana je volit hodnoty, ty přetrvají...

Tak po debilovi u Romana 🤣👍( nadsázka) jsem tady dopadl poměrně dobre- puberťák. I tak mě moje volba fakt sejri.

Odesláno
před 49 minutami, Roman I. napsal:

A já ti milý Vraby upřímně a z celého srdce přeji, aby Ti zástupci stran SPD a Motoristů sobě, které budou ovlivňovat Tvuj i můj život minimálně do dalších voleb, pomohli naplnit spokojený život a pomohli vyřešit problémy, které Tě v životě potkávají, ostatně jako každého z nás. 

Romane ,mám trochu jiný názor ,ale nemusíš mě dávat dohromady s těmito stranami.  Ted je to prostě IN hned někoho někam zaškatulkovat. 

Odesláno
před 12 minutami, Bert napsal:

No a kam Tě tedy máme zařadit po tom, co tady předvádíš?

Kam chcete pánové ,stejně si budete myslet svoje 😃

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...