Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 21,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 12 hodinami, Bert napsal:

V naprostém. Pokud se podivuješ takovémuto přímému ataku, dovoluji si připomenout první větu tohoto vlákna: Přátelé, sem můžete ventilovat své osobní animozity, protože jinde za ně dostanete BAN.

Pravda, na tu první větu jsem zapomněl. Díky za připomenutí 'bezpečného prostoru' pro emoce. Pokud ti tohle ventilování pomohlo, tak účel vlákna byl splněn, když jsou pravidla nastavená takhle, tak si to užij a já to beru jako uzavřené.

• Dát hlas 1
Odesláno
V 4. 2. 2026 v 18:14, paro napsal:

Nechtěl jsem reagovat, ale musím. Pokud kandidát na ministra zdravotnictví, nyní ministr netušímčeho, Boris se vykrucuje ohledně účasti ve WHO a povinného očkování dětí, tak se vší vážností souhlasím s popisem obrázku.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Restaurace U Blekotů to by sedělo pro tuhle skupinu ... 

Odesláno

Elon a jeho zmena pristupu...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Kdyby mel nekdo silu se v tom hrabat... kompletni dosud zverejneny epstein...

https://www.jmail.world/?fbclid=IwdGRjcAP0FjdjbGNrA_QWNGV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHmzOH33z0DzoqbHxbvqxf0ATr08o0R_dvGp32bPla7zuIe9yy0OXJQlijF07_aem_oSIfKfXb2C2564WQGYF0Uw

Odesláno

Přečetl jsem si jen pár, kde ho trumpeta v mailu oslovuje “pedofile” a chce po něm prachy na kampaň. Dost velkej hnůj

Odesláno

Udivuje mě, jak jednoduše se ty holky nechaly manipulovat. Pár korun ( tisicovek) a mohl si s nimi dělat co chtěl. A ještě mu doporučily další 🤪 Svět se v prdel obrací.

Odesláno (upraveno)

Možná jsem to pochopil blbě,ale některé daly se zlákat dle mého zkrátka jednoduše.... Nebo jinak,co ti na tom vadí!? 

Naivní představy,dle mého. Nechci zlehčovat jejich roli obětí. Toť vše 

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Některé možná, naprostá menšina. Systematicky vybírali mladý, často nezletilý a nevyzrálý holky, z blbých poměru. Měli na to profesionální naháněče/pasáky a propracovanej system. Figurovala tam silná nerovnováha moci a stupnujici se nátlak. To že se holky navzájem doporučovaly - představ si mladou 16-17 letou holku ze slabých sociálních poměru, který kamarádka nabídne, že dostane prachy/obleceni/iphone za to, že půjde na večírek k bohatýmu chlapovi. O co tam půjde nepadlo často ani slovo. Nebo je pozvali s příslibem, že budou dělat masáž, ze který se nakonec vyklubalo znasilneni. 

Podivovat se tady nad tim jak tam některý holky šly snadno, ještě s debilním smajlikem, je za mě dehonestace obětí. Napsal bys to stejný třeba o dětský prostituci? 
https://www.idnes.cz/usti/zpravy/ceska-televize-usti-nad-labem-detska-prostituce-predlice.A250731_173443_usti-zpravy_tmps

• Like 1
  • Díky 1
  • Dát hlas 5
Odesláno

Rozčiluješ se naprosto zbytečně. Projevil jsem svůj názor, připadlo mi to naivní. Stejně jak kdyby někdo lákal děti na bonbóny do auta. 

Ano měli v tom systém,je to hnus,a proto každá podezřelá nabídka by je měla varovat už na začátku. 

Odesláno

Přijde ti to naivní…tobě, možná většině lidí..

ragu to popsal dobře, byl v tom hnusu systém, který cílil na popsanou sociální skupinu, kde to varování a případná “záchranná brzda “ většinou nefunguje.

Odesláno
Před hodinou, bohus76 napsal:

Rozčiluješ se naprosto zbytečně. Projevil jsem svůj názor, připadlo mi to naivní. Stejně jak kdyby někdo lákal děti na bonbóny do auta. 

Ano měli v tom systém,je to hnus,a proto každá podezřelá nabídka by je měla varovat už na začátku. 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-epsteinuv-skandal-miri-do-ceska-divka-pise-o-nahem-vlhkem-povidani-v-bazenu-298261#utm_content=ribbonnews&utm_term=stopa v česku&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, bohus76 napsal:

Jsme v žumpě tak si měj žumpoidní názor. Já se ozvu, protože tyhle strejcovský kecy ala - může si za to sama, co tam lezla, bůhví co měla na sobě, proč si vzpomněla po 10 letech, kam ta doba spěje - nesnáším.

Upraveno uživatelem ragu
  • Like 1
  • Dát hlas 4
Odesláno
před 8 minutami, ragu napsal:

Jsme v žumpě tak si měj žumpoidní názor. Já se ozvu, protože tyhle strejcovský kecy ala - může si za to sama, co tam lezla, bůhví co měla na sobě, proč si vzpomněla po 10 letech, kam ta doba spěje - nesnáším.

Co jsem si všimnul, tak Bohuš žádný podobný kecy ala.....nemel

• Dát hlas 8
Odesláno

Vcelku mě potěšilo zvažování zákazu sociálních sítí pro děti do 15 let. To by mohlo minimálně vydat dostatečně silný signál rodičům, aby si tohle u dětí více hlídali. Ale stejně to je hlavně o přístupu rodiny. 

Odesláno
40 minutes ago, safi said:

Vcelku mě potěšilo zvažování zákazu sociálních sítí pro děti do 15 let. To by mohlo minimálně vydat dostatečně silný signál rodičům, aby si tohle u dětí více hlídali. Ale stejně to je hlavně o přístupu rodiny. 

Mě také, zařadíme se mezi země co mají rozum a na dětech jim záleží 👍 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...