mtruelle Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Před hodinou, Conrad napsal: Pamatuju doby, že jsem začal v pátek ráno, po obědě jsem převzal službu,kresní špitál sloužilo se v sole , primář na telefonu a tak to šlo do pondělí do rána, kdy jsem předal službu, jel normální provoz a po obědě mi primář řekl jsi po službě tak už jdi. domů. Dnes to zní jako vzpomínka starýho psa. to samé, jen na klinice, bez atestace a na dvě oddělení sám.....
ragu Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května “Více podrobností k mugshotu Ríši Chlada. Prošel jsem přes VPNku databázi Palm Beach districtu (kdo chce, tak zde: https://appsgp.mypalmbeachclerk.com/eCaseView/CaseData/Dockets) a z analýzy 17 příslušných soudních a policejních dokumentů vyplývá, že oznamovatelkou a poškozenou byla jeho tehdejší přítelkyně Lia Balanovskaja (v době incidentu 25 let).* Tady jsou fakta přímo z policejních protokolů o tom, co se stalo 18. května 2020: - Napadení nožem: Během hádky Richard Chlad namířil Lii do obličeje nůž a vyhrožoval jí, že pokud mu neodpoví, tak ji zabije.* - Fyzické násilí: Následně nůž zahodil a udeřil ji dvakrát sevřenou pěstí do nosu.* - Svědectví sousedů: Lia utekla k sousedce, která popsala, že oběť zoufale bouchala na dveře, plakala a byla v šoku. Sousedka i zasahující policista potvrdili, že Lia měla nos a ústa pokryté krví.* Chování u výslechu: Když policie Chlada kontaktovala, tvrdil, že o žádném incidentu neví a byl podle protokolu nespolupracující.* Richard Chlad byl zatčen a obviněn ze dvou trestných činů: - Aggravated Assault with Deadly Weapon (Napadení se zbraní – felony/zločin).* - Simple Battery Domestic (Domácí násilí/ublížení na zdraví – misdemeanor/přečin).* Soud mu okamžitě nařídil přísný zákaz kontaktu s obětí a zákaz držení jakýchkoliv zbraní.** Jak to dopadlo? Ríša si najal právníka, který už týden po zatčení podal žádost o povolení kontaktu s Liou. Ta nakonec podepsala místopřísežné prohlášení, ve kterém popřela jeho vinu a žádala o stažení obvinění. Celý případ byl nakonec 17. června 2020 uzavřen s verdiktem "No File" (neprojednáno), a to výhradně kvůli nespolupráci oběti a nedostatku dalších nezávislých důkazů. Zdroje: * 502020CF004286AXXXMB_4.pdf ** 502020CF004286AXXXMB_17.pdf Zdroje ke stažení: https://limewire.com/d/vpxDF#016mly2jSy” Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lamizol Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Trochu odbočim, ale když čtu o tom Chladovi, tak jsem si vzpomněl na takový starý přísloví. Když mlátíš svojí starou a vlastně nevíš proč, tak si z toho nic nedělej, vona ví moc dobře 1
Irwinek Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Tak za barákem uprchlej vězeň, vyprahlá rezervace a ukrajinci na tanku, to nám to léto pěkně začíná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Conrad Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května (upraveno) před 1 hodinou, mtruelle napsal: to samé, jen na klinice, bez atestace a na dvě oddělení sám..... Když jsem tak bez atestace krátce po promoci přebíral první službu, tak jsem se ptal jestli pan primář bude doma na telefonu. Saniták mi řekl ne kdepak jezdívá na ryby ,vím kde většinou sedává ,kdyby něco tak já pro něj sfrnku / mobily pochopitelně tenkrát nebyly/ Upraveno 2. května uživatelem Conrad 1
paro Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Já si tohle pamatuji taky. Akorát, že byl na maltě. Pásonepo. První hrudní drén jsem píchnul, protože jsem musel. Když to dneska někomu řeknu, tak mi nevěří.Ale moje maminka si ještě pamatuje dobu, kdy se služby braly jako samozřejmost a nebyly placené. Takže posun k lepšímu pomalu je Sent from my iPhone using Tapatalk 1
M.K. Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května před 19 hodinami, Conrad napsal: Když jsem tak bez atestace krátce po promoci přebíral první službu, tak jsem se ptal jestli pan primář bude doma na telefonu. Saniták mi řekl ne kdepak jezdívá na ryby ,vím kde většinou sedává ,kdyby něco tak já pro něj sfrnku / mobily pochopitelně tenkrát nebyly/ Zjevně jsem mladší - mobily už existovaly - ale pásonedky rovněž pamatuju. Dneska, když mám na jedný misce vah čas pro sebe a rodinu a na druhý cizí lidi (nadávající na zdravotnictví nepřímo úměrně své životosprávě), v tom mám celkem jasno a pracovní dobu jsem zredukoval na cca 220 hod. měsíčně a v budoucnu to bude už jen klesat...
guzmic Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května V 2. 5. 2026 v 19:23, lamizol napsal: Trochu odbočim, ale když čtu o tom Chladovi, tak jsem si vzpomněl na takový starý přísloví. Když mlátíš svojí starou a vlastně nevíš proč, tak si z toho nic nedělej, vona ví moc dobře jsme v žumpě, ale tohle je hodně trapné.... 5 1
warann Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května (upraveno) před 19 hodinami, M.K. napsal: Zjevně jsem mladší - mobily už existovaly - ale pásonedky rovněž pamatuju. Dneska, když mám na jedný misce vah čas pro sebe a rodinu a na druhý cizí lidi (nadávající na zdravotnictví nepřímo úměrně své životosprávě), v tom mám celkem jasno a pracovní dobu jsem zredukoval na cca 220 hod. měsíčně a v budoucnu to bude už jen klesat... Pamatuju u táty. Odešel v pátek ráno a přišel v pondělí večer po práci. Tvý úvaze rozumím a souzním s ní. On to bohužel tak neměl, práce byla na prvním místě, dělal do 75 let, pak to šlo rychle z kopce, nic jinýho neznal ani ho nezajímalo. Upraveno 4. května uživatelem warann 1
lamizol Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května před 18 hodinami, guzmic napsal: jsme v žumpě, ale tohle je hodně trapné.... Spíš je trapný, že zrovna tady takovou kravinu na vodlehčení vůbec řešíš... 2
guzmic Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Před hodinou, lamizol napsal: Spíš je trapný, že zrovna tady takovou kravinu na vodlehčení vůbec řešíš... já jsem hodně tolerantní člověk, nevadí mi snad vůbec žádné vtipy, ale srandičky na mlácení ženských prostě nemám rád...pokud Ti to přijde vtipné, ok....ha ha ha zasmál jsem se super vtip 4
ričko Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Před hodinou, guzmic napsal: já jsem hodně tolerantní člověk, nevadí mi snad vůbec žádné vtipy, ale srandičky na mlácení ženských prostě nemám rád...pokud Ti to přijde vtipné, ok....ha ha ha zasmál jsem se super vtip To byl vtip. Nechápu, co v tom hledáš za pointu... 1 1
johny357 Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Dobre Jedlicka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ričko Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května před 17 hodinami, steel napsal: Ne, nebylo to vtipne a pointa je zrejma. A jaká?
Maro Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Jako ne, že by neměl v tom, čemu je potřeba se věnovat, pravdu, ale ceska stk mafie me teda taky sere ultimatne a hlavne to je čím dál horší. Po Česku uz musim prakticky výhradně jezdit na vnitřní okruh. Takze cokoliv s tímhle pohne, ja jsem pro. 1
Radek124 Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května @Maro Problém je že pochybné emisní kontroly (kterýma dnes běžně procházejí sazomety s provrtaným a nebo jinak vykuchaným filtrem pevných částic) by nevyřešilo ani kdyby dobroserové v nejvyšším sovětu prohlasovali zkrácení intervalu STK na 1 měsíc - akorát se tím znásobí přítok peněz do už tak zkorumpovanýho mlejnku. A pod ten "vnitřní okruh" se podepisuju - automatika už se mi v posledních letech v hustějším provozu a na dálnicích skoro odmítá přepnout na vzduch z venku. Jo a pokud se někomu v létě podezřele "začne hřát" motor, jako první pomoc doporučuju nechat v servisu vyndat a wapkou opláchnout chladič - možná budete překvapení co za "térpapír" na něm ty grýn-dieselové saze (plus otěr z gum a poletující semínka/pyl) dovedou v dnešním "stále zelenějším" provozu vyrobit
steel Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května V 6. 5. 2026 v 6:11, ričko napsal: A jaká? Udivuje me ze to fakt musim psat, ale dobre - ten vyrok je odpudivy, protoze je zalozeny na ponizeni a normalizaci nasili a jako takovy proste neni vtipny, neni normalni mlatit zensky a delat si z toho prdel. 1 1 2
ričko Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Před hodinou, steel napsal: Udivuje me ze to fakt musim psat, ale dobre - ten vyrok je odpudivy, protoze je zalozeny na ponizeni a normalizaci nasili a jako takovy proste neni vtipny, neni normalni mlatit zensky a delat si z toho prdel. To u vtipů už tak bývá, že si někdo z něčeho dělá prdel. To ale ještě neznamená, že to musí dělat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se