Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

A.B. pro ČTK: „Nestačilo by, ani kdybych se zastřelil." Babiš reagoval na stopku pro Agrofert

Bert pro A.B.: Zkus to, já myslím, že by to stačit mělo.

• Like 6
  • Díky 3
  • Haha 7
  • Dát hlas 5
Odesláno (upraveno)

Státní zemědělský intervenční fond dál vyplácí Agrofertu dotace. Můžu se prosím obrátit na zdejší voliče ANO, SPD a Motoristů, jestli by to nemohli zacvakat ze svého? Toho estébáka z hloubi duše nesnáším a opovrhuju jim, v životě můj hlas neviděl a neuvidí a na tyhle dotace se skládáme tak nějak všichni. Pokud to výše zmíněným dělá dobře, prosím poslužte si. Stát má pouze ty peníze, které od občanů. Mě na tuhle party nezvěte.

Upraveno uživatelem Roman I.
  • Dát hlas 9
Odesláno

Tahle úvaha (platíme tak nějak všichni),  (viz výše) není správná, čím více jsi odpůrce Tebou zmiňované svaté trojice, tím více přispíváš a ti nejnadšeněji  hýkající jsou od plateb úplně nebo téměř osvobozeni… Jde o poměrně jednoduchý algoritmus praktikovaný různými vůdci minulosti. 

Odesláno (upraveno)

No, školy nemám, ale třeba DPH platí i důchodci a  jiné skupiny závislé na státu? A když příjemce dávky zaplatí podnikateli, vytvoří mu příjem a z toho se také platí daň. Něco jako koloběh veřejných peněz?

Odesláno

Tak jasně, stejně jako příjemci dotací platí daně a odvody, o to více musí nepříjemci, tedy sponzoři výše zmiňovaného mejdanu zaplatit. Zváni nejsou jen jim dorazí složenka…..

To není o školách, stačí vzít kýbl kačírku, (ten musíš samozřejmě nasbírat), následně přerozdělíš kamínky na hromádky jednotlivých příjemců. Z těchto hromádek budeš provádět “platby” jednotlivými kamínky, čím víc oni zaplatí (cena +DPH), tím víc jim musíš dát.

No naběháš se s tím kýblem docela dost….

Odesláno (upraveno)

Asi jsem prvni post neformuloval presne. Tak at ma dušička klid. Jasne, ze kdo vic vydela, vytvoří vyšší hodnotu,  vic investuje, vic muze ve finále utratit, jeho ten mejdan stoji vic. Dovolil jsem si placnout myslenku, ze dotacni podvodnik to tady bere kosou a je tady skoro asi 40% obcanu, kteří dostanou mokrým hadrem po tlamě a ještě mu za to zatleskají. Já od něj dostavám mokrým hadrem po tlamě, netlekám mu a pevně věřím, že pořekadlo, že na každou svini se vaří voda, se jednoho dne naplní. O proporcionalitě plateb do státního rozpočtu nikde nepiíšu ani slovo. A tím bych debatu z mé strany k tomuto tématu s dovolením ukončil. Věnoval jsem mu asi 20 min dnešního času a to je asi o sedmnáct minut víc, než jsrm zamýšlel. 🙂

Odesláno

Hmm, eko průšvih na Šumavě to je taky kvalitní žumpa... krásná ukázka toho jak se u nás na všechno z vysoka séře 😖 

Odesláno

Naše komunální volby. Bandě zmrdečků došlo, že ANO má +- 30 %, tak opustili svá předchozí uskupení a založili místní burešovu buňku, protože v tom by byl čert, aby se do zastupitelstva nedostali. A z letáku se teď dozvídám, že projekty, které jsme v obci udělali za poslední 4 roky, vlastně zařídili oni. Tak si prohlížím znova ty jejich ksichty a fakt si nemůžu vzpomenout, že bych s nima kdy jednal. 

Odesláno
před 2 hodinami, gunman napsal:

Naše komunální volby. Bandě zmrdečků došlo, že ANO má +- 30 %, tak opustili svá předchozí uskupení a založili místní burešovu buňku, protože v tom by byl čert, aby se do zastupitelstva nedostali. A z letáku se teď dozvídám, že projekty, které jsme v obci udělali za poslední 4 roky, vlastně zařídili oni. Tak si prohlížím znova ty jejich ksichty a fakt si nemůžu vzpomenout, že bych s nima kdy jednal. 

Tohle je klasický scénář. Největší hajzlíci, průseráři apod. popřípadě zkompromitovaní místní zastupitelé si udělají buňku ANO a kandidují znova. Vyhrává jim to Babiš na plakátu. Je to děs. Ti jeho voliči ani neví, že Babiš u nich ve městě nic nezmění, neudělá apod. Oni často ani neví, kdo tam kandiduje. Ale je to od AB, tak je to dobrý. 

Na druhou stranu, Babiš už byl za ty roky v kdejaké prdeli, takže ti místní mají pocit, že to bude super a Andrej všechno zařídí i na místní úrovni.

Vedení stran současné opozice má v tomto značné mezery. 

Odesláno

Já nechápu, čím oligarcha přesvědčí ty nejnuznější, že je jeden z nich, a že rozumí jejich problémům. Navíc, když už byl tisíckrát usvědčený z evidentních lží. To si jako ti lidi myslí, že on když se vyškrábe jednou za rok na nějaký kopec, že žije jako oni. Nechápu. Úplně přesně to vystihovala situace, kdy demonstroval za potřebné důchodce v bundě za sto litrů. A ne opravdu mu tu bundu nezávidím, zrovna tohle je to, co je mi u zadku. Ať si chodí třeba ve zlatě. Ale ta absurdita.

• Like 3
Odesláno
před 1 hodinou, tommasini napsal:

Já nechápu, čím oligarcha přesvědčí ty nejnuznější, že je jeden z nich, a že rozumí jejich problémům. Navíc, když už byl tisíckrát usvědčený z evidentních lží. To si jako ti lidi myslí, že on když se vyškrábe jednou za rok na nějaký kopec, že žije jako oni. Nechápu. Úplně přesně to vystihovala situace, kdy demonstroval za potřebné důchodce v bundě za sto litrů. A ne opravdu mu tu bundu nezávidím, zrovna tohle je to, co je mi u zadku. Ať si chodí třeba ve zlatě. Ale ta absurdita.

Je to sice hovado, ale urputné a pracovité. To je ten problém. Už jsem to tu psal. Objel republiku 3x dokola, po místech kde dávají lišky dobrou noc. Stejně jako předtím Zeman.

Klaus v 90tkách stejně tak Moravskoslezský kraj, kde pražáky skoro nenávidí.

Za těmi výsledky, výše zmíněných, ve volbách je hlavně práce. Můžeme si o nich myslet co chceme, ale urvali to zejména tímto.

U Babiše ještě hraje roli výše rozpočtu na kampaň a ochota lhát a slibovat nemožné, ale to není zárukou úspěchu.

• Dát hlas 4
Odesláno

Je to přesně tak. Masa nevolí rozumem, ale emocemi. Když Babiš přijede na každé náměstí, s každým se vyfotím podá si ruku, prohodí pár slov a zanadává si společně nad problémy, které lidi trápí (to nemá nic společného s jejich řešením), tak to má v kapse. Racionální argumentace proti němu na ČT24 v neděli ve 12:00 tohle nikdy nepřetlačí.

• Dát hlas 2
Odesláno

Kdo by si pred 25 lety rekl, ze starostou NY bude muslimsky komunista, Isis bude mit v Syrii vlastni stat a jeste nedavno hledany terorista s odmenou dead or alive si to odpracoval..

• Dát hlas 1
Odesláno
před 1 hodinou, hinkle napsal:

Kdo by si pred 25 lety rekl, ze starostou NY bude muslimsky komunista, Isis bude mit v Syrii vlastni stat a jeste nedavno hledany terorista s odmenou dead or alive si to odpracoval..

To by ti nevydali ani jako sci-fi parodii. Ani kdyby jsi jim za to zaplatil😀

• Dát hlas 1
Odesláno
před 3 hodinami, skalis napsal:

Je to přesně tak. Masa nevolí rozumem, ale emocemi. Když Babiš přijede na každé náměstí, s každým se vyfotím podá si ruku, prohodí pár slov a zanadává si společně nad problémy, které lidi trápí (to nemá nic společného s jejich řešením), tak to má v kapse. Racionální argumentace proti němu na ČT24 v neděli ve 12:00 tohle nikdy nepřetlačí.

Je to přesně, jak píšeš, ale ještě bych doplnil jednu věc. Výsledek ANO ve volbách byl hodně dán i zklamáním nad výkonem dnešní opozice. Jako zahraniční politika a investice do obrany dobrý, ale ve všem ostatním to byl výkon dost chabý, a to říkám jako dlouhodobý volič pravice.

• Like 2
  • Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...