Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé, dne 25.10.2025 dal @Duke650 do vlákna Humor tento vtip, který 24 z nás dokonce ocenilo pochvalným emotikonem: 

8:45 Ráno na hovno. Nemohl jsem vybrat hodinky, co by mi ladily k autu. Na mých Omegách je krev nějakýho cucáka z Bluelightu. Nepovedlo se mi to seškrábat ani dýkou SS.

9:10 Před sněmovnou na mě čekala nějaká flusna z televize a na něco se mě vyptávala. Celkem kus. Koukal jsem jí na kozy. Z nějakýho důvodu nepochopila, že to je pozvání na rande. Tak jsem šel dál.

9:40 Chvíli jsem se prohlížel v zrcadle. Hranatá legenda! Asi jsem to řekl nahlas, protože se za mnou otočil Ševčík. Dostal dělo. Nemá poslouchat cizí rozhovory.

11:10 Volal Babiš. Prej proč do médií říkám, že chci ministerstvo zahraničí. Vysvětlil jsem mu, že to bylo jediný ministerstvo, na který jsem si vzpomněl. V neděli jsme byli u něj v Průhonicích. Přejel jsem mu psa. Víceméně omylem. Snad si toho nevšimne.

11:50 Potkal jsem Nachera. Hemzal něco o koaliční smlouvě. Sebral jsem mu prachy na oběd a nacpal ho do skříňky.

13:30 Volal Macinka, jestli se můžu stavit na IVK kvůli rozdělení postů. Proč ne, ale jestli na mě zas bude Kikina šmatat, tak už fakt dostane dělo.

14:25 Cestou na Hanspaulku vidím na chodníku tři prdelky. Dojel jsem k nim, vytočil motor, až se z něj pěkně zakouřilo. Všechny omdlely. Asi fanynky.

14:55 IVK. Macinka chce vědět, jaké budeme mít požadavky. Řek jsem mu, že chci majáček a vymazat body. Macinka řek, že myslel jaký ministerstva. Řek jsem mu, že chceme to přes ženské sporty a vnitro. Řekl, že to první neexistuje a to druhý už si zabral samuraj.

16:20 IVK. Furt řeší nějaký hovna. Kikina na mě čumí a nepřítomně si maluje srdíčka do notesu.

16:55 IVK. Už mě to nebaví. Macinka se zase ptá, co teda budeme prosazovat. Řek jsem mu, že subvence na motory nad tři litry a platinové hodinky. Boris hemzá, že subvence nejsou moc pravicové. Řek jsem mu, že moje pravačka udělala pro pravici víc než celá ta jeho ODS nebo kde to je. Dostal dělo.

17:20 Abych se trochu uklidnil, přejel jsem cestou z IVK pár holubů. Já to s nima myslel dobře, ale jestli se mě furt budou ptát na nějaký hovna, tak dostanou dělo. Všichni do jednoho.

No, a teď, proč to píši nyní do Žumpy. Zamysleme se, jak bychom byli rádi, kdyby ten motoristický šaškec byl "jenom" tak hrozný, jak se nám v říjnu loňského roku jevil ....

• Like 3
  • Dát hlas 2
  • Odpovědi 21,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
6 hours ago, lamizol said:

Juchelka se nasral :default_smile:

Když vidím tu pizdu zelenou, tak jsem si zase vzpomněl na naše slavné CHKO, kde žiju.... nedávno jsem měl dýchánek se starostou, jelikož už nedávám co se tady děje. Každý kdo žije v CHKO, tak asi ví jak mu životní odbor dýchá na záda a člověk se pomalu bojí usrat aby nedostal pokutu za to že vyplašil čápa. Se ptám, co říkáš na tu naši řeku v CHKO, která teče směr Polsko? Nemůžeme nic Afričane, promiň, na sociálně slabý nemá ani odbor životního prostředí, ty si můžou dělat co se jim zachce.... říkám ahá, tak to jo. Mluvili jsme spolu asi hodinu, popsal mi situaci, zákony, věčný koloběh a mě se chtělo hned blejt 🤮 A takhle mi si tady žijeme. Zítra jdu na životní odevzdat fotky...ale už teď vím že je to ztráta času.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Dobře si tam Juchys potáh bábu. Si jí tam povodil jak draka na podzim. Ti říkám, že tam ještě sedí na ty poslanecký pryčně a neví kde jí hlava stojí jakej to byl kolotoč :default_smile:.

To jak si postnul mě sere taky. Máme takovou hezkou přírodu a když du s dětma do lesa a chodim dost často, tak támhle petka, támhle lahváč, támhle Braník v plechu... Bych ty zmrdy, který to tam házej normálně popravil. Já se dycky naseru když to vidim. Asi to neni vyloženě vo nepřizpůsbivejch, obecně sou lidi zmrdi, po čoklech hovna neuklízej, odpadky házej kde se dá atd...

Odesláno
před 44 minutami, African napsal:

Když vidím tu pizdu zelenou, tak jsem si zase vzpomněl na naše slavné CHKO, kde žiju.... nedávno jsem měl dýchánek se starostou, jelikož už nedávám co se tady děje. Každý kdo žije v CHKO, tak asi ví jak mu životní odbor dýchá na záda a člověk se pomalu bojí usrat aby nedostal pokutu za to že vyplašil čápa. Se ptám, co říkáš na tu naši řeku v CHKO, která teče směr Polsko? Nemůžeme nic Afričane, promiň, na sociálně slabý nemá ani odbor životního prostředí, ty si můžou dělat co se jim zachce.... říkám ahá, tak to jo. Mluvili jsme spolu asi hodinu, popsal mi situaci, zákony, věčný koloběh a mě se chtělo hned blejt 🤮 A takhle mi si tady žijeme. Zítra jdu na životní odevzdat fotky...ale už teď vím že je to ztráta času.

A co ta zelená pizda, jak říkáš, má společného s tím, že prasata dělají bordel? To se má tím pádem povolit strašit čápy v CHKO? Nebo jak to mám chápat? :) 

Odesláno
11 minutes ago, Fade said:

A co ta zelená pizda, jak říkáš, má společného s tím, že prasata dělají bordel? To se má tím pádem povolit strašit čápy v CHKO? Nebo jak to mám chápat? :) 

Však jsem to psal, že jsem si vzpomněl na základě zelených, nebo co nechápeš? Zelený - Ochrana přírody, nebo už to vymazali ze svého programu? Nebo že zákony platí pouze pro někoho? Nechápu co nechápeš 😅

• Dát hlas 2
Odesláno

To jsou veletoče. Článek na irozhlas.cz https://irozhlas.cz/#:~:text=Motoristé přitom před,nám podařilo%2C“ vysvětluje.

Motoristé přitom před volbami slibovali „ukončit Fialu a pohlídat Babiše“. Podle Šťastného už to ale neplatí. „Byla to určitá metafora v rámci předvolební kampaně. Toto heslo skončilo uzavřením koaliční smlouvy a dohodou nad programovým prohlášením vlády. Teď už nepotřebujeme nikoho hlídat, protože to bylo myšleno tak, že Motoristé půjdou hrdě se svým programem do koaličních jednání, a to se nám podařilo,“ vysvětluje.

• Haha 1
Odesláno

Ty kráso. Boris dělá pokroky. Právě slovu LEŽ přiřadil synonymum METAFORA. To by se z něj jeden poblil.

• Like 3
  • Dát hlas 4
Odesláno
před 26 minutami, Bert napsal:

Ty kráso. Boris dělá pokroky. Právě slovu LEŽ přiřadil synonymum METAFORA. To by se z něj jeden poblil.

Vzhledem k tomu, že nejsem bohužel doktor obojího práva, ale lidskej údržbář, tak o lékařích v politice nechovám ani minimálních iluzí. Borka znám ještě z přelomu tisíciletí, ...

Dost ilustrující je nabídka zdejších 2 stran, abych kandidoval na jejich kandidátce do sněmovny (v drobných obměnách to je i na lokální úrovni) - hele, máš titul, jsi celkem známej, nemáš žádný velký škraloup/nebo se o něm neví, na to budou lidi slyšet a přihraješ hlasy. A pokud uspěješ, škodnej nebudeš... takže asi tak. 

• Dát hlas 1
Odesláno

Tak záleží jak ten slogan mysleli. Jestli to mysleli ve smyslu pohlídáme Babiše aby nám pokryl náš program, tak to vlastně  s tou koaliční smlouvou nekecal. :default_smile:

Odesláno

Pustil jsem si k práci novou debatu na ČT. Netušil jsem, že spolu s VM odešli i kameramani a zvukaři, a že zbourali to studio OVM. Po technické stránce strašné..

• Dát hlas 1
Odesláno
před 22 minutami, dykmore napsal:

Pustil jsem si k práci novou debatu na ČT. Netušil jsem, že spolu s VM odešli i kameramani a zvukaři, a že zbourali to studio OVM. Po technické stránce strašné..

Je to nekoukatelný a zvuk je příšernej. Po 5 minutách jsem to vypnul 🤮

Odesláno

Kdybych to zvučil já (hobík), tak si udělám několik zvukovejch zkoušek, zjistím, že je tam ozvěna a buď prostor zatlumím, nebo řeknu, že to dělat nebudu, protože na to bude čumět celej národ a já bych ze sebe udělal kokota. Ale protože v ČT jsou profíci, tak to musela být sabotáž - protože takhle blbej není nikdo...

Odesláno

Jak je nechali takhle stát vedle sebe, tak z toho Nachera trochu udělali vokurku, docela mě to pobavilo.

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...