pato31681 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 https://www.aktuality.sk/clanok/cfk8bsr/ukrajina-toto-je-vojenska-operacia-nie-vojna-vravi-rusky-velvyslanec-nebenzia-na-zasadnuti-osn/ rusi si opat idu svoje alternativne rozpravky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 6 minutami, ewolucionar napsal: Co tak zrazu,pred par hodinami som vyjadril vázne obavy a ako sa ukazalo opodstatnene... Tvé obavy ?? Ty si ze mě děláš fakt srandu? Napsals, že tě obtěžuje vojenská kolona USA, jedoucí na cvičení a že chceš mít klid, bez války. To je sakra rozdíl. Ty opravdu nevidíš rozdíl v příspěvku?? Hele, ani tady ti nechci nadávat, ale zamysli se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 3 minutami, kuncák7 napsal: Tvé obavy ?? Ty si ze mě děláš fakt srandu? Napsals, že tě obtěžuje vojenská kolona USA, jedoucí na cvičení a že chceš mít klid, bez války. To je sakra rozdíl. Ty opravdu nevidíš rozdíl v příspěvku?? Hele, ani tady ti nechci nadávat, ale zamysli se. Je v mojom prispevku nieco o cviceni? Prekrucaš aby sa ti to hodilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 10 minutami, ewolucionar napsal: A takto si kludnejši? Mam pocit,že vam to nedochadza mne pride, ze to nedochadza tebe. Aj v suvislosti s tvojim dalsim komentarom ohladom "demonstracie sily".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Nová koalice..? https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/cina-ukrajina-rusko-invaze.A220224_091521_zahranicni_jhr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 (upraveno) před 4 minutami, ewolucionar napsal: Je v mojom prispevku nieco o cviceni? Prekrucaš aby sa ti to hodilo... Ne, nepřekrucuju. O vojenském cvičení ví i cvrček u Vás. Jestli ti vadí vojenská kolona, ve vestách a přilbách a v ruce zbraně, tak je to pro mě totéž. Jsem zvědav, kdy ty, předpokládám , hrdej majitel max. modré knížky, přiložíš ruku k dílu a něco uděláš ( odhaduju, že by sis prostřelil nohu jen když by ses měl oblíct ). Bud rád, že je tam máte a šoupej nohama. Jo a abych nevytrhával z kontextu, dej sem i ty své další komenty, kdy chceš mít klid a být bez války u vás. Ty patříš opravdu přesně sem, do tohodle vlákna. Upraveno 24. února 2022 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 12 minutami, Ajaj napsal: Abych to trochu odlehčil…v kolik ty vstáváš do práce? Ma dlouhou snidani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 4 minutami, hinkle napsal: Nová koalice..? https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/cina-ukrajina-rusko-invaze.A220224_091521_zahranicni_jhr Tak samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 ... a pak vyrazí do zaměstnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 12 minutami, Ajaj napsal: Abych to trochu odlehčil…v kolik ty vstáváš do práce? Dneska 6:45, ale rovnou na rehabilitaci s ramenem a v praci hned prace... ted je kafe pauza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 7 minutami, kuncák7 napsal: Ne, nepřekrucuju. O vojenském cvičení ví i cvrček u Vás. Jestli ti vadí vojenská kolona, ve vestách a přilbách a v ruce zbraně, tak je to pro mě totéž. Jsem zvědav, kdy ty, předpokládám , hrdej majitel max. modré knížky, přiložíš ruku k dílu a něco uděláš ( odhaduju, že by sis prostřelil nohu jen když by ses měl oblíct ). Bud rád, že je tam máte a šoupej nohama. Jo a abych nevytrhával z kontextu, dej sem i ty své další komenty, kdy chceš mít klid a být bez války u vás. Ty patříš opravdu přesně sem, do tohodle vlákna. Ides na to osobne,dost to o tebe vypoveda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 3 minutami, odjinud napsal: Dneska 6:45, ale rovnou na rehabilitaci s ramenem a v praci hned prace... ted je kafe pauza. ty woe, děláš přes ulici a máš takovejhle režim?? Já počítám v jedné zapadlé uličce na příkaz starostky auta a chodce a krátím si čas čtením tady. A začínám se tu nudit :-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 1 minutou, ewolucionar napsal: Ides na to osobne,dost to o tebe vypoveda Klidně se přiznám, že se nechci snižovat k nadávkám, ale tvůj názor mě prostě opravdu sere. Ted jsme v tom všichni bez rozdílu, ať se nám to líbí nebo ne a strkání hlavy do písku prostě NE: Psaní asi i vyznívá útočněji, než je. Každopádně doufám, že to u vás skončí tou demonstrací síly a nepůjde to dál. A tuhle knížku mám taky, jen novější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 To je poho, je mel jednou brigadu, ze jsem jezdil celej den autobusem a pocital, kolik je v nem lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Vladimir povídal, že žádná letadla nepoužívají a rakety nestřílejí. Zde je to propírané město kousek od Slovenska: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 5 minutami, odjinud napsal: To je poho, je mel jednou brigadu, ze jsem jezdil celej den autobusem a pocital, kolik je v nem lidi to mě čeká zítra. Nová 101, aspon se podívám na novou zastávku U Prdlavky. Aspon to tu trochu odlehčíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 31 minutami, Frantik napsal: Tak samozřejmě A ted Cinan vlitne na Taiwan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Můžu Vás slušně poprosit? Jděte s tím "ale američani jezdí po Slovensku" do prdele. Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Poprvé slyším svého prezidenta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Překvapivě rozhodný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se