Ferox Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 V 25. 2. 2022 v 20:53, Jerryl napsal: Já vám kluci nevím. Ruský hodinky mám jenom jedny. Nejsem rusofil a s ruskou invazí nesouhlasím. Ale ty hodinky za nic nemůžou. To bysme také mohli zakázat vařit boršč a pirožky. Z historického hlediska by se mohly zakázat i německé a japonské hodinky. Rozšířit Co hodinky... Ale ze bych demonstrativne opustil JetBrains?
mAra_ Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 V 25. 2. 2022 v 20:37, Oplt napsal: Jasně souhlasím ru nic. Mám gaz 69 a stydím se za něj. Nevyjedu s ním. Fakt mi je z toho rusáka blivno. Rozšířit Já mám Jeep a taky s ním nevyjedu...
KurtCz Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 V 25. 2. 2022 v 20:38, Exiztence napsal: Jojo ty bilaterální dohody už má ta velká ekonomika Británie vyřešené spolu cestování na občanku. Rozšířit Samozřejmě, že nemá. Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody. Poku se EU cítí jako zhrzená milenka, tak to asi nepůjde. Otázka je, kdo ve finále ostrouhá. Nemám pocit, že by v poslední době EU tahala v čemkoliv za delší konec provazu. Ať se to týká ekonomiky, vědy, mezinárodního vlivu, financí, vojenský síly ... nic z toho EU reálně nemá. Británie si jde svojí cestou, možná špatnou, možná dobrou. Ale je to na volbě občanů, která nějak dopadla, to je holt riziko volby. ... Taky pamatuju referendum o ústavě EU, který nedopadlo a opakovalo se, až dopadlo. ... Ale v pohodě, taky se třeba dočkáme volby jestli je Putin jenom Car ... nebo Car všech Carů.
Ajaj Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 V 25. 2. 2022 v 20:56, mAra_ napsal: Já mám Jeep a taky s ním nevyjedu... Rozšířit protoze ses rebel
Jerryl Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 V 25. 2. 2022 v 20:55, Ferox napsal: Co hodinky... Ale ze bych demonstrativne opustil JetBrains? Rozšířit Když do dna, tak do dna! Do pondělí (ponědělnik) máš na rozmyšlenou
mAra_ Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 (upraveno) Zase sedim u televize, koukám ČT24, je mi z toho smutno a chlastám. Tak snad bude @Bert ráno milosrdný, když tu pak zas někoho pošlu do prdele. jinak dneska jsem se pohádal se ženou. Řekl jsem jí, že když to přijde sem, tak ji dám všechny prachy a hodinky co mám a pojede s malou do Portugalska a z tama do US/Austrálie, prostě kam to v tu chvíli půjde... A já, že tu zůstanu. No nelíbí se jí to, ale takhle to prostě bude. Upraveno 25. února 2022 uživatelem mAra_
Návštěvník Oplt Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 V 25. 2. 2022 v 20:51, Thomas napsal: Škoda, že u sebe zrovna nemám svoje Poljoty ze sbírky... rozmlátil bych je demonstrativně kladivem Rozšířit Kecy nemaj cenu. Normálně a to ruským kladívkem
odjinud Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 A mame vysvetleni, proc putin zautocil: Putinův útok je manévr, jak odvrátit pozornost od klimatické krize https://echo24.cz/a/SFKbp/eurokomisar-sokuje-putinuv-utok-je-manevr-jak-odvratit-pozornost-od-klimaticke-krize Zasmal bych se, ale vypadlo to z huby mistopredsedy EK... co pak lze od EU cekat?
Lucky Lucaso Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 V 25. 2. 2022 v 20:53, Jerryl napsal: Já vám kluci nevím. Ruský hodinky mám jenom jedny. Nejsem rusofil a s ruskou invazí nesouhlasím. Ale ty hodinky za nic nemůžou. To bysme také mohli zakázat vařit boršč a pirožky. Z historického hlediska by se mohly zakázat i německé a japonské hodinky. Rozšířit Naprostej souhlas. Co s tim maj ty hodinky co spolecnyho? A nejen Nemci a Japonci. Ale az cinanec vleze na tajwan tak jako demonstrativne znicime vse kolem nas s napisem made in China? Jako ze vitej stredoveku???
eskimak Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 V 25. 2. 2022 v 21:03, Oplt napsal: Kecy nemaj cenu. Normálně a to ruským kladívkem Rozšířit
Lucky Lucaso Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 V 25. 2. 2022 v 21:03, Oplt napsal: Kecy nemaj cenu. Normálně a to ruským kladívkem Rozšířit To mi prijde hodne kratkozrake...
Exiztence Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 V 25. 2. 2022 v 20:57, KurtCz napsal: Samozřejmě, že nemá. Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody. Poku se EU cítí jako zhrzená milenka, tak to asi nepůjde. Otázka je, kdo ve finále ostrouhá. Nemám pocit, že by v poslední době EU tahala v čemkoliv za delší konec provazu. Ať se to týká ekonomiky, vědy, mezinárodního vlivu, financí, vojenský síly ... nic z toho EU reálně nemá. Británie si jde svojí cestou, možná špatnou, možná dobrou. Ale je to na volbě občanů, která nějak dopadla, to je holt riziko volby. ... Taky pamatuju referendum o ústavě EU, který nedopadlo a opakovalo se, až dopadlo. ... Ale v pohodě, taky se třeba dočkáme volby jestli je Putin jenom Car ... nebo Car všech Carů. Rozšířit Takže myslíš že EU měla nechat UK všechny výhody po vystoupení, jakože no responsibility all benefits?
Lucky Lucaso Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 V 25. 2. 2022 v 21:05, eskimak napsal: Rozšířit Tvl, podpalte si Mercedesy, protoze ww2. To jako fakt? A ted jeste kdo ma vetsiho pindoura...
Návštěvník Oplt Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 (upraveno) V 25. 2. 2022 v 21:06, Lucky Lucaso napsal: To mi prijde hodne kratkozrake... Rozšířit Jo to máš pravdu, ale na pomoc v armádě už nemám. Neuběhnu 10 metrů. Ale zase bych jim vyžral proviantní sklad kdybych tam byl nasazenej jako agent. Ale to nic nezmění na mých názorech k rusákovi a bolševikovi Upraveno 25. února 2022 uživatelem Oplt
busdriver Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 V 25. 2. 2022 v 20:41, African napsal: No ale válku tady máš a nemusela být!! ....na kopečky jsem jezdil i když jsme v EU nebyli, jen jsem musel přenokousnout nějakou tu buzeraci od trapně povýšených států, ale naštěstí jich bylo málo...co tu máme dál? Jo se svobodou projevu naše rodina nikdy neměla problém, proto jsme emigrovali a Tomio s klidným srdcem mě určitě nechává daleko víc v klidu než tebe Ještě něco? Rozšířit Nic. Bohate staci. Diky a peknej vecer
bobi Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 Sakra,taky bych měl mít někde ruský cibule ...
Bert Odesláno 25. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2022 V 25. 2. 2022 v 21:03, Oplt napsal: Kecy nemaj cenu. Normálně a to ruským kladívkem Rozšířit Palec nahoru! Dávám Ti svolení k prodeji formou dražby
rmx Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 Beluga je nalitá do hajzlu a vodka nikdy víc.
Návštěvník Oplt Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 Díky, já ty rusáky opravdu nenávidím. Tímto děkuji rodičům....dej jim pánbůch lehké spaní......za správnou výchovou.
martar Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Odesláno 25. února 2022 Kluci, neblbněte. Chápu tu frustraci, ale tohle je stejně chytrý jako obrazoborectví nebo pálení knih. Zkuste si představit, že to tady čte někdo od Dněpru - čeká co Západ, a ten demonstrativně rozbíjí vintage hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se