Hudson10 Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Tak mě napada, jestli Fiala a další premieři nejednali osobně se Zelenskym už dříve . Včera měl mit Zelensky důležitý projev a poslal misto sebe přece zástupce. Taky jsou nějaký zprávy z války docela zarážející a zcela neuvěřitelné . Třeba dnes jsem četl o ruskem raketovem útoku na letiště, na kterém se nacházely bojove ukrajinske vrtulniky a stihačky, které byly i s hangarem zničeny. Další zcela neuveřitelna zpráva ze včerejška o raketovem útoku poblíž polských hranic na vojenské výcvikové středisko pri kterém zahynulo 30 vojáků a 130 bylo zraněno. Některým výše postaveným vojenským osobám na západě Ukrajiny asi ještě nedošlo, že je válka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Když čtu komentáře na FB ohledně cesty premiéra na UA, tak mě napadá jen jedno....my si tu atomovku zasloužíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 3 minutami, Gustaf napsal: Když čtu komentáře na FB ohledně cesty premiéra na UA, tak mě napadá jen jedno....my si tu atomovku zasloužíme Nejvýzivnejši komenty na FCB maji ty nicky s naší vlaječkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 24 minutami, Hudson10 napsal: Tak mě napada, jestli Fiala a další premieři nejednali osobně se Zelenskym už dříve . Včera měl mit Zelensky důležitý projev a poslal misto sebe přece zástupce. Taky jsou nějaký zprávy z války docela zarážející a zcela neuvěřitelné . Třeba dnes jsem četl o ruskem raketovem útoku na letiště, na kterém se nacházely bojove ukrajinske vrtulniky a stihačky, které byly i s hangarem zničeny. Další zcela neuveřitelna zpráva ze včerejška o raketovem útoku poblíž polských hranic na vojenské výcvikové středisko pri kterém zahynulo 30 vojáků a 130 bylo zraněno. Některým výše postaveným vojenským osobám na západě Ukrajiny asi ještě nedošlo, že je válka. Fiala byl včera večer ještě v Brně s ministrem kultury Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 6 minutami, Gustaf napsal: Když čtu komentáře na FB ohledně cesty premiéra na UA, tak mě napadá jen jedno....my si tu atomovku zasloužíme Já se ti divím, že na FB ještě chodíš, to už můžeš číst komentáře na Seznamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Před hodinou, Nick06 napsal: OK a) nebav b) my se známe? Nech kuncáka být, on je abstinent, to je jak dohadovat se s veganem, to fakt nemá cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 12 minutami, Conrad napsal: Já se ti divím, že na FB ještě chodíš, to už můžeš číst komentáře na Seznamu Jako to je peklo....tyvle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 1 hodinou, Bob napsal: Konecne mame premiera za kteryho se nestydim Tak určitě se jedná o velmi odvážný čin....politika mě míjí, ale tady smekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 25 minutami, Violoncello napsal: Fiala byl včera večer ještě v Brně s ministrem kultury Možná, že Fiala za sebe poslal nějakého dvojnika, to bych teda bral. Pokud ne, je to od něho ryzí amaterizmus. Podle toho, jak se chová v některých případech Ukrajinská armáda tak tato mise nemusi dopadnout dobře. Na vojně, za totače jsem byl za R. Kotila u bojoveho útvaru, domnivam se, že by ho muselo z některých akci UA dočista klepnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Jen ta EU se nejak nemuze dohodnout, jestli je tam poslala, nebo to je jejich partyzanska cesta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Jsou naštvaní, že neměli koule tam jet sami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 V tv povídali,že Bruselu se to moc nelíbí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Ja sem na vojně u R. Kotila nebyl. Sakra, já vlastně nebyl vůbec na vojně. Takže nevím, jestli mám vůbec právo to komentovat. Petrovi Fialovi a ostatním premiérům ale fandím a smekam. Minimálně jako důkaz podpory, že v tom nejsou Ukrajinci sami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 (upraveno) já jo. kotila jsem poznal, a z toho důvodu moc nechápu tu interakci. běžnej tehdejší kádr. Upraveno 15. března 2022 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 No, třeba tu interakci nejlépe chápou pánové Hudson10 a R.Kotil. Ježíš, to je tak hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 43 minutami, bobi napsal: V tv povídali,že Bruselu se to moc nelíbí . Myslíš to jak to komentovala europoslankyne Charanzova (ano)? Drží stranickou linii a musí si kopnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Wali je mrtvej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 narazil jsem na zajimavou stranku. Zverejnuji pocty znicene techniky na obou stranach podle prokazanych foto ci video. Vcetne puvodu techniky. Takze rusaci prisli take nejmene o jedno ceske vozidlo (netusil jsem, ze nejake maji). https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html?m=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Když to nejde do Co mě dnes potěšilo, tak holt sem - Fiala. Nejdřív jsem si říkal, že je to trochu zbytečné gesto, ale z pozice Ukrajinců to tak určitě není. Být na jejich místě, taky by nás potěšilo, kdydy někdo z okolních premiérů dorazil byť i jen osobně potřást rukou. Respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se