Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ted nevim, jestli to tu uz nebylo.. odpoved Frantiska Kotlety na označení, ze Cesi jsou nackove..

Sergej Lukjanenko (knizni serie Hlidka)
https://www.idnes.cz/kultura/literatura/sergej-lukjanenko-spisovatel-reakce-konec-vydavani-argo.A220322_152031_literatura_ts

Frantisek Kotleta (knizne serie Spad)
https://eurozpravy.cz/nazory/spisovatel-sci-fi-frantisek-kotleta-pise-sergeji-lukjanenkovi-mily-sergeji-nacek-jsi-tady-ty.ddc4fc50/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, některé problémy se dokonce vyřeší samy. Například taková rakovina v terminálním stádiu se vyřeší nejen sama, ale i relativně rychle. Problém je, že to řešení bude dost vadit alespoň jednomu člověku. Tedy: jdi s těma řečnickejma floskulema do háje.
Křivdíš mě ale...mír. Topim dřevem a s rusem nechci mít žádné drobné (vlastně od dětství).Jsem dost pragmatik a ...v úterý služebně..5288c94ecfa18d455cacad4b155b9860.jpg

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Sedim si v hoteli a natrafil som na rusky kanal, live diskusny panel. Ta narativ a lzi su neskutocne. Ale z diskusie je dost zrejme, na co sa filcky chystaju (aj s mojou slabou rustinou). 

• Obvinuju Polsko zo skrytej mobilizacie
  • Chystaju sa porcovat Ukrajinu. Tvrdia ze iniciativa Polska na vyslanie mierovych sil ma za ulohu pripravit odtrhnutie casti Ukrajiny, pod modom de iure Ukrajinske uzemie, de facto Polsko, stylom Turecka a obsadenych uzemi v Syrii (Aleppo), Poliaci to vraj pripravuju uz dlho, Madari si maju zabrat Zaporozsku Rus.
  • Podla nich je jasne, ze Ukrajina v sucasne podobe ako taka prestane existovat. Ich "logicky" zaver: V podstate jedinym garantom celistvosti Ukrajiny je rossia a putin. 

Viac som to nevydrzal, vypol som. Hnus.

Odkaz ke komentáři

Tomu říkám pech... 🙂

Zetko na počest Zátopka musí pryč. RunCzech přišel kvůli invazi o milionovou kampaň

https://sport.aktualne.cz/ostatni-sporty/zetko-na-pocest-zatopka-musi-pryc-runczech-prisel-kvuli-inva/r~6b3c472cab5011ec94760cc47ab5f122/

Odkaz ke komentáři

Tak je to měsíc. Člověk se otřepal z šoku, přivykl na tu hrůzu v médii, otupil se a víc a víc žije salónními úvahami o válce a neštěstí, které se ho zatím bytostně nedotýká. Tak aby to nezapadlo. ZMRDI RUSKÝ ZKURVENÝ, TÁHNĚTE K ČERTU.

Odkaz ke komentáři

Tak po měsíci se sešlo NATO a jak je dnes ve zprávách k jednoznačným závěrům nedošlo. Připomíná mi to majora Terazky  A hasiči se ani nězošli

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Conrad napsal:

Tak po měsíci se sešlo NATO a jak je dnes ve zprávách k jednoznačným závěrům nedošlo. Připomíná mi to majora Terazky  A hasiči se ani nězošli

Blbý je, že NATO se sešlo, jen pokračuje jejich fraska- nejlépe nic nedělat. Na mě to působí jako naleštěná bida- klasická Potěmkinova vesnice (polovina expertů pro bezletovou zónu, druhá ne- takže vlastně nic) . Amik se nechce angažovat naplno, Němec zjistil, že je vlastně v hajzlu a ostatní většinou cumej, co ty dva vymyslej. Vlastně furt vyjadřujeme hluboké znepokojeni- ale už kurwa MESIC.

Takže plně zastávám názor Romana v jeho poslední větě 

Odkaz ke komentáři

Coz o to, hasici se sesli. A dokonce konstatovali, ze hori. Pak se shodli, ze s timto pozarem nesouhlasi a pripadnym ochotnikum vyjadrili podporu a prislibili ze se jim do toho nebudou plest. 
A občas jim pošlou cisternu vody.....

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...