Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Dotaz: Pustí Rus plyn za 10 dní nebo ne? Já osobně si myslím, že nepustí a bude doufat, že nespokojenost obyvatelstva zkomplikuje vládám posílání pomoci na UA. 
Jestli pustí tak jen bude prodlužovat naše trápení. Bude lepší si narovinu říct že musíme jinak než "levně " kupovat zlo.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

• Odpovědi 21,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 12 hodinami, Tom4 napsal:

Jasně, protože sice na běžný lid serepes, ale běžný lid nevlastní firmy na těžbu, zpracování, distribuci a prodej fosilních paliv. To všechno vlastní ti nad občany. 

A byť jsou bohatí, tak si na peníze sáhnout nenechají. 

No na peníze už spoustě z nich šáhli na západě a až na pár výjimek se nikdo neozval. V podstatě celá ta průmyslová oligarchie je nějak navázána na Putina potažmo vládu/Kreml. Pokud začneš vyskakovat, tak jdeš od válu, respektive ti hrozí vykonstruovaný proces a vězení, otrava nějakou dobrotou, sebevražda střelou to týla při pádu z okna a v lepším případě jen nucený prodej tvých ruských aktiv za "velmi výhodnou cenu".

Doporučuji podcast INVESTIGACE, kde bylo v poslední době několik velmi dobrých rozborů oligarchie v Rusku. Je tam dobře popsáno i jak do toho ti staří papaláši a KGBáci už cpou děti a příbuzné. Tvl. tam je to jak za cara, majetkově výhodné sňatky apod.

Myslím si, že velká část jejich ekonomiky, resp. vlastnictví průmyslu stojí a padá s Putinem. 

Odesláno

Sledujete někdo tu parcelaci Ukrajiny (z hlediska poválečné rekonstrukce)? 

A třeba tady už je novinářská interpretace

https://echo24.cz/a/SEJRQ/ukrajina-rekonstrukce-cesko-luhansk-valka-rusko

Docela by mě zajímalo, co si o tom myslí zdejší členové s ekonomickým vzděláním nebo s politickou zkušeností.

Odesláno

Jako spis obecne se jako parceluje UK a zeme si vybiraji, co budou "restorovat"? Ty vole to je porcovani medveda v dobe, kdy jako uz je jasne uplne vsechno 🙂 Respektive, aby bylo co rekonstruovat.

Odesláno

Spíš mě překvapuje, že konference byla ve Švajcu a Švýcarsko, Rakousko a Maďarsko tam mají něco spravovat. Bych je zmrdy poslal do hajzlu. Jedeš si svoji politiku, tak nebudeš ani nic spravovat... 

No ono to bude nakonec asi vypadat jinak, ale i tak. Dal bych je na ignor list...

Odesláno

Také jsem si říkal. Ono je možné, že Rusáci začnou posílat mnohem více raket do obydlených oblastí západní ukrajiny. Do každého většího města 1-2 rakety...

Odesláno

Tak si po čase odplivnu. Od začátku války na Ukrajině zemřelo 352 dětí a dalších 657 bylo zraněno. Jen já vím, jak ty svině russký nenávidím a z ten póvl, co jim doma tleská, z nich se mi chce taky blít.  A čím dýl ten terorismus trvá, tím se moje tolerance k tomu ksindlu snižuje. 

1000 děcek = 4 průměrné velké školy v Česku. 

Odesláno (upraveno)
před 8 minutami, Roman I. napsal:

Tak si po čase odplivnu. Od začátku války na Ukrajině zemřelo 352 dětí a dalších 657 bylo zraněno. Jen já vím, jak ty svině russký nenávidím a z ten póvl, co jim doma tleská, z nich se mi chce taky blít.  A čím dýl ten terorismus trvá, tím se moje tolerance k tomu ksindlu snižuje. 

1000 děcek = 4 průměrné velké školy v Česku. 

Chtěl jsem něco taky napsat, ale další plamenná slova jsou k ničemu. Jen je mi to hrozně líto. Kurva jsou věci co by se nikdy dít neměly 😞 Tak si jen odplivnu s tebou a snad jen - nikdy jim to nezapomeneme.

Upraveno uživatelem exBURN

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...