honza71 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Imho je to, zda prezident "tahne" vic doleva nebo doprava, celkem podruzny. V prvni rade by to mel byt kultivovany/slusny clovek dobreho dusevniho a pokud mozno i fyzickeho zdravi, jednajici v zajmu teto zeme, nikoliv pouze v zajmu svem v presvedceni, ze pouze ten je tim jedinym a spravnym, protoze pouze a jen on je neomylnym "vladcem". Pan Milos Zeman se imho ani prvne nemel stat prezidentem. Podruhe uz zcela jiste ne. Skodi to jemu a predevsim tyhle zemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Měl jsem strašnej sen. Stojím u baru a popíjím a přijde ke mně hnusná ženská, že chce šukat. Řekl jsem jí ať odpálí, že je hnusná. Zažalovala mě a soud rozhodnul, že se jí musím omluvit a ještě ošukat, protože jsem jí diskriminoval. Teď nad tím celý ráno přemýšlím, jestli je to opravdu tak velký sci-fi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 před 8 minutami, honza71 napsal: Imho je to, zda prezident "tahne" vic doleva nebo doprava, celkem podruzny. V prvni rade by to mel byt kultivovany/slusny clovek dobreho dusevniho a pokud mozno i fyzickeho zdravi, jednajici v zajmu teto zeme, nikoliv pouze v zajmu svem v presvedceni, ze pouze ten je tim jedinym a spravnym, protoze pouze a jen on je neomylnym "vladcem". Pan Milos Zeman se imho ani prvne nemel stat prezidentem. Podruhe uz zcela jiste ne. Skodi to jemu a predevsim tyhle zemi. Jemu to neskodi, jeho to drzi pri zivote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 před 21 minutami, elloco napsal: Měl jsem strašnej sen. Stojím u baru a popíjím a přijde ke mně hnusná ženská, že chce šukat. Řekl jsem jí ať odpálí, že je hnusná. Zažalovala mě a soud rozhodnul, že se jí musím omluvit a ještě ošukat, protože jsem jí diskriminoval. Teď nad tím celý ráno přemýšlím, jestli je to opravdu tak velký sci-fi... Je to sci-fi, v reálu to bude chlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 A dneska v noci bude pokracovani... tehotenstvi, porod, svatba / alimenty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 před 1 hodinou, elloco napsal: ... Stojím u baru ... Velká sci-fi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Před hodinou, Frantik napsal: Je to sci-fi, v reálu to bude chlap A navíc černej..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Malo pijes. To je ten problem. Kdybys pil dost, tak je ti to jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 A hele. Nový zaminir: „Oznámil jsem panu velvyslanci následující: Ruská federace má čas do zítra do poledne, aby vzala zpět české diplomaty do Moskvy. Pokud se nebudou moci vrátit do Moskvy, rozhodnu o snížení počtu na ruské ambasádě tak, aby odpovídal stavu českého velvyslanectví v Moskvě,” doplnil." Tak na výsledek se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 No ty voe, na ruský ambasádě budou muset asi vyhodit jednu uklízečku... to je odveta! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 No, on nemá na mysli odjezd dvou osob do recipročních dvaceti, ale odjezd všech vyjma pěti, aby zůstal v Praze stejný počet osob, který oni nechali nám, tedy pět diplomatů. A to je na dva až tři Iljušiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Když už je tu žumpa, tak ať je pořádná. Z dnešních Novinek: "Adekvátní krásná reakce, Putin to pojmenoval přesně! Naše nicky mu nesahají ani po kotníky ani po stránce inteligence, nadhledu a diplomacie. Pane prezidente tleskam! Jinou odezvu jsme si ani nezasloužili.Jsme zaprdená malá zemička, a můžeme být rádi, že nám to Hamáček a Babišem nezavarili více i když za ty urážky a obvinění bez důkazů by to by se jeden nedivil...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 @Tom4 Tak na tuhle Putlerovu asymetrickou reakci jsem taky upřímně zvědav - vybombardujou si Karlovy Vary, nebo dědek z bunkru od zítřka mužikům zakáže konzumaci Prazdroje+Becherovky a (po vzoru někdejšího incidentu s Erdoganovou PVO) poddaným zarazí výlety do Prahy? Ty první 2 věci jsou mi putna - a za tu třetí bych byl i upřímně rád, protože v posledních letech jeden v "historickém centru" i teď slyší víc pojebanou Ruštinu než Češtinu a ostatní jazyky dohromady, národní buditelé se musejí v hrobech obracet... PS: Je fakt že na nakládku 150 "diplomatů" (+400-500 "rodinných příslušníků" + jejich majetku z komanči poskytnutých služebních/konspiračních bytů + vyklizení tamtéž ubytovaných "turistů") by jedno letadlo nestačilo, ani kdyby jim Ukrajinci obětovali An224 a cestou zpátky ho poslali přes Donbas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 @Kluk jako buk Za mě osobně tedy ani nejhlubší žumpa není dost hluboká na to, aby se v ní citovaly komentáře z Novinek, raději vlastní názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 @Radek124s tím zákazem výletů, aby jim měl kdo ty víza vydávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 (upraveno) Však tihle Kremloboti na Hovinkách/Lžidnes taky nepoužívají vlatní názory - jen kreativně rozpracovávají shůry svěřený politický úkol, tak jako jistý soudruh Winston Smith Ad víza: Obávám se že hradní dědek (spolu se svou výhradní ruskou sekcí na MZV) už od víkendu horečně řeší, kterak Moskalům vydávat česká=evropská víza elektronicky/automatizovaně oproti číslu falešného pasu, s fyzickým úředním zápisem ihned po příletu (a po kontrole zaplacení manipulačního poplatku Nejedlého zprostředkovatelské firmě)... Upraveno 21. dubna 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Mě by hlavně zajímalo, jaký sledují Babiš s Hamáčkem konečný cíl. Přece když něco podnikám, tak za nějakým účelem. Tyhle věci se přece dají řešit i diskrétně, zvlášť když je nám prezentovaná verze značně vachrlatá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 (upraveno) před 1 minutou, Foundryman napsal: Double Upraveno 21. dubna 2021 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 .. a jestli by ten cil nemeli sledovat jednoduse a rychle... nez se ozve hlas za zahrobi.. nez dalsi kola ultimat (ktera jsou cca nesplnitelna... nebo co kdyz nam rus vrati 2 zahradníky, pak bude dalsi kolo a dalsi kolo), tak rovnou smerovat k cili, dokud je nabito a nez se to rozplizne.. a do vikendu by mohlo byt hotovo...a pak at di to z hradu komentuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se