Jump to content

Recommended Posts

Imho je to, zda prezident "tahne" vic doleva nebo doprava, celkem podruzny. V prvni rade by to mel byt kultivovany/slusny clovek dobreho dusevniho a pokud mozno i fyzickeho zdravi, jednajici v zajmu teto zeme, nikoliv pouze v zajmu svem v presvedceni, ze pouze ten je tim jedinym a spravnym, protoze pouze a jen on je neomylnym "vladcem".

Pan Milos Zeman se imho ani prvne nemel stat prezidentem. Podruhe uz zcela jiste ne. Skodi to jemu a predevsim tyhle zemi.

Měl jsem strašnej sen. Stojím u baru a popíjím a přijde ke mně hnusná ženská, že chce šukat. Řekl jsem jí ať odpálí, že je hnusná. Zažalovala mě a soud rozhodnul, že se jí musím omluvit a ještě ošukat, protože jsem jí diskriminoval. Teď nad tím celý ráno přemýšlím, jestli je to opravdu tak velký sci-fi...

před 8 minutami, honza71 napsal:

Imho je to, zda prezident "tahne" vic doleva nebo doprava, celkem podruzny. V prvni rade by to mel byt kultivovany/slusny clovek dobreho dusevniho a pokud mozno i fyzickeho zdravi, jednajici v zajmu teto zeme, nikoliv pouze v zajmu svem v presvedceni, ze pouze ten je tim jedinym a spravnym, protoze pouze a jen on je neomylnym "vladcem".

Pan Milos Zeman se imho ani prvne nemel stat prezidentem. Podruhe uz zcela jiste ne. Skodi to jemu a predevsim tyhle zemi.

Jemu to neskodi, jeho to drzi pri zivote

před 21 minutami, elloco napsal:

Měl jsem strašnej sen. Stojím u baru a popíjím a přijde ke mně hnusná ženská, že chce šukat. Řekl jsem jí ať odpálí, že je hnusná. Zažalovala mě a soud rozhodnul, že se jí musím omluvit a ještě ošukat, protože jsem jí diskriminoval. Teď nad tím celý ráno přemýšlím, jestli je to opravdu tak velký sci-fi...

Je to sci-fi, v reálu to bude chlap 🙂 

A hele. 

Nový zaminir:

„Oznámil jsem panu velvyslanci následující: Ruská federace má čas do zítra do poledne, aby vzala zpět české diplomaty do Moskvy. Pokud se nebudou moci vrátit do Moskvy, rozhodnu o snížení počtu na ruské ambasádě tak, aby odpovídal stavu českého velvyslanectví v Moskvě,” doplnil."

Tak na výsledek se těším. 

No, on nemá na mysli odjezd dvou osob do recipročních dvaceti, ale odjezd všech vyjma pěti, aby zůstal v Praze stejný počet osob, který oni nechali nám, tedy pět diplomatů. A to je na dva až tři Iljušiny ;)

Když už je tu žumpa, tak ať je pořádná. Z dnešních Novinek:

"Adekvátní krásná reakce, Putin to pojmenoval přesně! Naše nicky mu nesahají ani po kotníky ani po stránce inteligence, nadhledu a diplomacie. Pane prezidente tleskam! Jinou odezvu jsme si ani nezasloužili.Jsme zaprdená malá zemička, a můžeme být rádi, že nám to Hamáček a Babišem nezavarili více i když za ty urážky a obvinění bez důkazů by to by se jeden nedivil....🙁🙁🙁"

@Tom4 Tak na tuhle Putlerovu asymetrickou reakci jsem taky upřímně zvědav - vybombardujou si Karlovy Vary, nebo dědek z bunkru od zítřka mužikům zakáže konzumaci Prazdroje+Becherovky a (po vzoru někdejšího incidentu s Erdoganovou PVO) poddaným zarazí výlety do Prahy? Ty první 2 věci jsou mi putna - a za tu třetí bych byl i upřímně rád, protože v posledních letech jeden v "historickém centru" i teď slyší víc pojebanou Ruštinu než Češtinu a ostatní jazyky dohromady, národní buditelé se musejí v hrobech obracet... 

PS: Je fakt že na nakládku 150 "diplomatů" (+400-500 "rodinných příslušníků" + jejich majetku z komanči poskytnutých služebních/konspiračních bytů + vyklizení tamtéž ubytovaných "turistů") by jedno letadlo nestačilo, ani kdyby jim Ukrajinci obětovali An224 a cestou zpátky ho poslali přes Donbas... 

Však tihle Kremloboti na Hovinkách/Lžidnes taky nepoužívají vlatní názory - jen kreativně rozpracovávají shůry svěřený politický úkol, tak jako jistý soudruh Winston Smith :ph34r:

Ad víza: Obávám se že hradní dědek (spolu se svou výhradní ruskou sekcí na MZV) už od víkendu horečně řeší, kterak Moskalům vydávat česká=evropská víza elektronicky/automatizovaně oproti číslu falešného pasu, s fyzickým úředním zápisem ihned po příletu (a po kontrole zaplacení manipulačního poplatku Nejedlého zprostředkovatelské firmě)... :wheelchair::shit::shit::shit:

Edited by Radek124

Mě by hlavně zajímalo, jaký sledují Babiš s Hamáčkem konečný cíl. Přece když něco podnikám, tak za nějakým účelem. Tyhle věci se přece dají řešit i diskrétně, zvlášť když je nám prezentovaná verze značně vachrlatá.

.. a jestli by ten cil nemeli sledovat jednoduse a rychle... nez se ozve hlas za zahrobi.. nez dalsi kola ultimat (ktera jsou cca nesplnitelna... nebo co kdyz nam rus vrati 2 zahradníky, pak bude dalsi kolo a dalsi kolo), tak rovnou smerovat k cili, dokud je nabito a nez se to rozplizne.. a do vikendu by mohlo byt hotovo...a pak at di to z hradu komentuji...