ragu Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami před 21 minutami, African napsal: A co takový vitamíny z naší zahrádky? Borka z Bennu lékárny mě nabízela zvýhodněné balení, ale jen jestli mám aplikaci, tak jsem ho koupil v Polsku za 370,- Kč, cenu kterou jsem v Bennu platil před rokem Tady přeci nejde jen o drahé máslo, ale spíš o to že se tady zesralo tak nějak všechno..... Máslo, vajíčka a spousta jiiných věcí zdražuje a zlevňuje cyklicky. Každej rok okolo Vánoc všichni bědují, jak jde svět do prdele, že je drahý máslo. Mimochodem tyhle vitamíny od Centrum nemají hodnotu ani poloviny z těch 300. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami před 45 minutami, African napsal: A co takový vitamíny z naší zahrádky? Borka z Bennu lékárny mě nabízela zvýhodněné balení, ale jen jestli mám aplikaci, tak jsem ho koupil v Polsku za 370,- Kč, cenu kterou jsem v Bennu platil před rokem Tady přeci nejde jen o drahé máslo, ale spíš o to že se tady zesralo tak nějak všechno..... Já teď objednával z německého Amazonu leky, u nás na recept a doplatek litr, na Amazonu za pětikilo a doprava zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami před 26 minutami, ragu napsal: Máslo, vajíčka a spousta jiiných věcí zdražuje a zlevňuje cyklicky. Každej rok okolo Vánoc všichni bědují, jak jde svět do prdele, že je drahý máslo. Mimochodem tyhle vitamíny od Centrum nemají hodnotu ani poloviny z těch 300. Kdepák, jsi mimo, u nás je už nějaký ten pátek v módě kdo zbohatne nejrychleji je king, ale postupně na to dojedeme úplně všichni, je to jen otázka času.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Nejak nerozumim, jaka je souvislost vlady s cenou zbozi v obchodech. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Malo dotuje? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se