Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prubezne na ty hodinky koukam a dost veci na nich se mi libi - printed dial s cervenou inskripci, brouseny pouzdro (to je vyborny) i korunka, ktera je bliz Rolexu nez drivejsim BB. Jeste zmenit kozku za gumu a zas to bude o kus lepsi.

• Odpovědi 470
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Asi jen aretují. Kdyby ji držely, tak by ji snad nemohly aretovat?

Myšleno ve smyslu "pouze" aretovat vs. aretovat+zabraňovat sklouznutí ze sklíčka (kdyby chyběl standardní drátek pod lunetou). U remake prototypu z roku raz dva jsem pripravenej na cokoliv :)

Odesláno

Palec nahoru Tudoru za odvahu. Dosud jen rejžovali na konceptu BB a teď ho úplně rozhodili.

Já mám rád extravaganci, teda do určité míry, takže mě se to líbí.

Jak se tak dívám, mělo by jít nasadit nějaký custom řemen/gumu bez toho posledního kovového článku. To budou vypadat rozhodně zase jinak.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Každopádně to jsou asi hodinky, které by z letošní Baselu chtělo vyzkoušet na ruce nejvíc lidí a to i včetně těch, kterým se nelíbí :-)

Odesláno

Každopádně to jsou asi hodinky, které by z letošní Baselu chtělo vyzkoušet na ruce nejvíc lidí a to i včetně těch, kterým se nelíbí :-)

+1

Jak říkáš. A o tom to je.

Odesláno

Čím dýl na ně koukám, tím víc se mi to líbí. Fotky na ruce vypadají mnohem lépe než než produktovky :) Na mě budou velký, ale musím ocenit odvahu a je to kus kterej si budu chtít vyzkoušet.

Odesláno

Já jsem se dostal až tak daleko, že jsem je ukázal své milé( nelíbí, nevadí), trošku zalhal o ceně a vážně přemýšlím, že po prázdninách je přes Carolinum koupím ( pravda, musím si tam budovat jméno, že ;-) )

Odesláno

Dzos: Souhlas. RubberB nebo Everest k nim udela pasujici gumovej remen, aby neodstaval od pouzdra kvuli dlouhejm nozkam a budou to pekny hodinky. A tu cvakaci opicarnu clovek nahodi akorat na chronosraz.

Credit: obrazek je vyrez z "Hodinkee" fotky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak tleskám za odvahu, rád je někdy uvidím naživo.

Mě se vůbec nelibej a ani nemám chuť je zkoušet na ruce, ale prohlidl bych si je (pak bych třeba dopadl jako s moonama)

Odesláno

Chronografy super, a to hlavně na tahu. ale překvapivě i na natu. Pěkný vintage look, líbily se mi.

Bronzovky naživo ne úplně černé, ale spíš černošedé. Vypadají lépe než na fotkách.

P01 vypadaly po oznámení jako průšvih, produktový fotky jim nelichotily. Ale naživo je to ok, na ruce sedí překvapivě dobře.

Akorát jim teda ten aretační mechanismus nefunguje - pokud se o hodinky zavadí na vnitřní straně zápěstí, tak se klepeto na dvanáctce uvolní. Na prezentaci přiznali, že na tom musí ještě pracovat. Divím se, že se o tom nikde nepíše, ale Tudor asi hodně topí, tak velký oborový weby drží hubu a krok.

Slyšel jsem opakovaně, že ten model je tak divný, že se ho prodejci  budou bát a radši ho neobjednají. Já jsem ale říkal, že i kdyby si to nikdo nekoupil, tak je super to mít na krámě, protože se na to každý bude chtít podívat :D Do Koscomu jsou prý objednaný, Bechyně a Carollinum nevím, nepotkali jsme se, ale hádám, že si to nenechají ujít. 

Odesláno

Chronografy super, a to hlavně na tahu. ale překvapivě i na natu. Pěkný vintage look, líbily se mi.

Bronzovky naživo ne úplně černé, ale spíš černošedé. Vypadají lépe než na fotkách.

P01 vypadaly po oznámení jako průšvih, produktový fotky jim nelichotily. Ale naživo je to ok, na ruce sedí překvapivě dobře.

Akorát jim teda ten aretační mechanismus nefunguje - pokud se o hodinky zavadí na vnitřní straně zápěstí, tak se klepeto na dvanáctce uvolní. Na prezentaci přiznali, že na tom musí ještě pracovat. Divím se, že se o tom nikde nepíše, ale Tudor asi hodně topí, tak velký oborový weby drží hubu a krok.

Slyšel jsem opakovaně, že ten model je tak divný, že se ho prodejci  budou bát a radši ho neobjednají. Já jsem ale říkal, že i kdyby si to nikdo nekoupil, tak je super to mít na krámě, protože se na to každý bude chtít podívat :D Do Koscomu jsou prý objednaný, Bechyně a Carollinum nevím, nepotkali jsme se, ale hádám, že si to nenechají ujít. 

diky za zpravy z mista cinu.

ty p01 jsou teda fejk nebo ne?:-))

Odesláno (upraveno)

A popiš prosím víc ten mechanismus. Jak se kde o co zavadí? Safra, už jsem se na ně chystal a ty teď tohle...

Mám se bát?

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno (upraveno)

Předpokládám, ze se asi snadno ten horní plech prostě nazvedne.. nechtěně.. nefungovalo to tenkrát, a kupodivu ani dneska... Raritka ano, ale na ruku bych to nechtel.. :-)

Upraveno uživatelem petr_cha

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...