Přejít na obsah

Shewczovy nesmělé fotopokusy

shewcza

Doporučené příspěvky

@Andy518 díky. Myslím, že už je celkem jedno jaké GS to budou, ale jak je jednou budeš mít, už nic nebude jako dřív 😉

@pepyczek taktéž děkuji. Momentálně mám obvod zápěstí 18.5 -19cm. Jsi mi připomněl, že musím prodloužit náramek.

20200717_201757-01.jpeg

20200717_201828-01.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z fotek ne Ondro to je fakt. Je to jak jsem psal. Londgines jsou extrémně fotogenické, aquisy se mi na fotkách nikdy moc nelíbily. Dnes jsem je viděl vlastně poprvé na vlastní oči a můžu říct, že to co ztrácí na fotogeničnosti (hrozné slovo), to doženou v realitě pocitově.

Já se Vás nechtěl nijak dotknout. Co se líbí jednomu, jínému zase nemusí a tak je to správně. Jen jsem napsal své pocity z mého rozčarování. Byl jsem pro ně (Longines) již rozhodnut, ale řekl jsem se, že se na ně raději před koupí na slepo zajedu podívat a byl jsem opravdu rád, že jsem to udělal.

Fakt z nich mám super pocit a zařadil bych je klidně o kategorii výše než za kolik se prodávají. Když jsem je uviděl, věděl jsem, že je beru a ještě nebyly ani na ruce. Sedí fantasticky.

20200724_150834-01.jpeg

Odkaz ke komentáři

Jardo, jasny. Jak rikam, aquisy se mi taky libi. Co me zatim odrazovalo je ten integrovany tah, ale realne zas tak casto hodinky z tahu nesundavam.
Spis me prekvapilo, ze LHC to schytaly tak strasne. Pravda je, ze jsem ale keramiky v ruce nemel.

Odkaz ke komentáři

Já měl tuhle generaci Aquisů taky a keramický HC teda jen na chvilku v ruce, ale i ta chvilka bohatě stačila k tomu, abych měl jasno a úplně souhlasím s Jardou.

Aquis jsou úplně jinde. Mimochodem za mě jsou jinde i třeba oproti Aquaracerům a to hlavně co jde o tah a sponu. Měl jsem dvakrát poslední generaci keramickejch Aquaracerů i starší pětistovky a oboje moc fajn, ale v některých věcech je cítit, že se šetřilo, což u Aquisů tak vůbec necítím, spíš naopak. Jsou to dospělý, "plnotučný" hodinky.

LHC bych já osobně bral starší 6,9,12. Nový mají za mě výhodu jen v keramické vložce lunety, která je odolnější, ale taky nemusí všem vyhovovat. Pro mě trochu ztrácí předchozí "charisma". Jinak cifr i na mě live působí strašně lacině a to právě i ve srovnání se strarou verzí, která je na tom rozhodně líp. Na fotkách to není tak poznat a vypadají moc dobře, live už to je trochu jiná písnička.

Každej ale různý věci, různě vnímá a někdo to klidně může cítit jinak.

Odkaz ke komentáři

Jardo, chci se zeptat jeste ohledne velikosti. Ty Orisky jsou 43,5, ale na tvoji ruce vypadaji o dost mensi, ve srovnani treba s tema 41mm LHCc (ktere, jak jsme si rekli, se spis nosi jak vetsi hodinky).
Ty zelene 43,5 mel i Maxel, ktery ma mensi ruku jak ja. Muzes tedy prosim pojednat o velikosti?
Ja jsem se puvodne zameril spis na nove 39mm, ale ten tvar pouzdra Aquisu vypada, ze se nosi naopak spis jako mensi hodinky.
Mel bych se nekam vypravit je vyzkouset...

Odkaz ke komentáři

Parádně fotíš ty GS. Pěknej kousek. L i O mám už dost okoukaný, takže efekt žádnej ve smyslu ,,to chci". Orisky i Longines by měly být levnější, než za kolik je prodávaj, celkem nic zajímavýho na nich není. To je ale daný celkovou situací a značkou. Oboje se mi designově líbí. L uhlazený potápky, elegantní šmrnc pro každou příležitost, O jsou takový dramatičtější a víc potápkový. Mají pidi nožičky zmenšující L2L, takže padnou i ty obří modely na normální ruku a usnadňují čitelnost pod vodou i slepejm na suchu :) Fotky parádní, já už to tam mydlim bez úprav.

Odkaz ke komentáři

@AndyAaron Ano Ondro, jsou 43.5mm a na ruce je to fakt paráda. Troufnu si tvrdit za tu chvíli,  že se nosí lépe než Omegy PO 43.5 co jsem měl. Nejlíp by to uměl zodpovědět @Radek Cigi , který má oba dva tyto kousku společně v hodinkovnici. Samozřejmě váha je trochu cítit, ale ďíky krátkému rozměru lug to lug, se nosí fakt parádně. Abychom však nedošli k mýlce, tak ty šedé LHC na fotce výše jsou 43mm. Pokud budeš mít cestu na Moravu, tak dej vědět. Bývám teď dost často v Olomouci, rád Ti je ukážu osobně. 

@Daemonultimate díky. Je pravda, že za ten stroj co je uvnitř nechtějí málo, ale já je bral jako tooly. Prostě potápky na léto a tu funkci mi splní vrchovatě. Koukal jsem, že jsi navštívil Wempeho. Zkoušel jsi i ty Iron Walkery? Případně co na ně říkáš? Já si je napsal na whishlist, ale momentálně je ještě čas, ačkoliv vím, že se zrovna dvoje nachází v inzerci. Ty tvoje géčka se mi taky líbí, ale to už bych se svojí tlapkou neunosil. 

Něco z dneška:

20200726_181607-01_copy_2268x3024.jpeg

20200726_184517-01_copy_3024x2268.jpeg

20200726_100458-01_copy_3024x2268.jpeg

20200726_112013-01_copy_3024x2268.jpeg

20200726_184729-01_copy_3024x2268.jpeg

20200726_184742-01_copy_3024x2268.jpeg

20200726_184525-01_copy_3024x2268.jpeg

20200726_184534-01_copy_3024x2268.jpeg

20200726_100154-01_copy_3024x2268.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...