Chronomag Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 Od této chvíle by měly být opravené nefungující soukromé zprávy. Omlouvám se za to, vydusil jsem se na tom slušně. V krátkosti: někdy 26/3 přestaly fungovat, rychle se ukázalo, že je nakopnutá databáze. Zkusili jsme ji obnovit ze zálohy, ale bylo potřeba oddělit již publikovaná data. Nakonec zasáhnul odborník, který spustil několik příkazů na obnovení databáze a databázi se podařilo opravit bez nějaký větších harakiri. Příčinou pádu nakonec byla vypnutá průběžná optimalizace databáze - těch zpráv je tam nezkutečné množství. Omlouvám se za nesnáze a snad to zase chvíli vydrží (optimalizaci jsme zapnuli na režim průběžně).
colommbo Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 Tož hlavně abyste systém teď zase nezavařili, chlapci...
shewcza Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 Děkujeme za tu práci a čas co jsi s tím musel strávit.
rooosta Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 super teraz na to pozerám, paráda hlavne len nech to funguje :-) Dík za tú prácu...
wave ceptor Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 A budeme do nekonečna děkovat.....
AndyAaron Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 Tak dodekujme a radeji kazdy bezme vycistit svou schranku od balastu. Nerikam smazat vsechno, ale urcite tam mate vlakna, ktera se klidne smazat daji. Minimalne ted jste bez nich byli mesic a nic se nestalo
Jiří9 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 (upraveno) Promazáno JIrka Upraveno 18. dubna 2018 uživatelem Jiří9
leebauer Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Už jsem psal do vlákna - co mě dnes potěšilo. Takže taky moc dík a ať to zase pěkně tiká.
P11 Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 (upraveno) Aká DB tu beží? Resp. na akej DB? Upraveno 19. dubna 2018 uživatelem P11
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se