Seamaster Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Zdar zcestovalym, mladej si prinesl ze skoly tuhle fotku z kalendare a chce tam jet na prazdniny. Pokud nekdo poznate misto a je to na teto planete, napiste.Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Jezero Moraine v Kanadě...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 To je nějaký místo z Planety opic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Strejda google si myslí, že je to tohle: https://www.google.cz/search?tbs=sbi:AMhZZit0Nkmf4FpxaMbBxorrvN2FP-LNK3ypDUxgs5brHP_1z-jExH02HfQC6OQP-KeRdXkVsDwXzVkvjGs87Oni-qFBnYRIkabkNTQuFT08FVOgy-fkqQK2COfFejm5p6WpaGDrKA3xVI2cNkbzmQW9zK7JvIo9l6cXyWLtHF85XI3ZHOFW-Ycp9xmri0ikCYu-GViTrkJqS1xdWnFMiBUK6nl6fbHQsOVfsRBRmV9M4CtNQUnx1H-8VF9r9pCbSuNXSuqvYwdNn4J0HjenJNZzjvouLH0OgTDQjCMRRX-5J6Y_1VmVyjaKoXcdW24QD6QCLgTsOXdcexboZCc44G8yVgicZMnObcjw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 19. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Jezero Moraine v Kanadě...? rekl bych, ze jsi to skoro trefil, geomorfologie vypada hodne podobne, ale relief jezera nesedi se me zda... To je nějaký místo z Planety opic Ano, z planety opic, Dyt rikam, ze to prinesl ze skoly Strejda google si myslí, že je to tohle: https://www.google.cz/search?tbs=sbi:AMhZZit0Nkmf4FpxaMbBxorrvN2FP-LNK3ypDUxgs5brHP_1z-jExH02HfQC6OQP-KeRdXkVsDwXzVkvjGs87Oni-qFBnYRIkabkNTQuFT08FVOgy-fkqQK2COfFejm5p6WpaGDrKA3xVI2cNkbzmQW9zK7JvIo9l6cXyWLtHF85XI3ZHOFW-Ycp9xmri0ikCYu-GViTrkJqS1xdWnFMiBUK6nl6fbHQsOVfsRBRmV9M4CtNQUnx1H-8VF9r9pCbSuNXSuqvYwdNn4J0HjenJNZzjvouLH0OgTDQjCMRRX-5J6Y_1VmVyjaKoXcdW24QD6QCLgTsOXdcexboZCc44G8yVgicZMnObcjwTak ted nevim co tim chtel basnik rict. Google search jsem pouzil jako prvni vec samo. Vysledek mountain view ukazuje, ze jsme ja i google stejne inteligentni. Je to dobre, nebo spatne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 (upraveno) Ať to studuji jak chci, teď zase nevím já, co chtěl básník říct. Upraveno 19. června 2018 uživatelem Klokan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 19. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Predem se omlouvam, pokud delam neco spatne, ale pokud mi google vyhodnoti obrazek jako horskou krajinku, tak to je neco, co jsem schopen vydedukovat sam. Tim padem nejak pozbyvam hodnoty u tveho prispevku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Predem se omlouvam, pokud delam neco spatne, ale pokud mi google vyhodnoti obrazek jako horskou krajinku, tak to je neco, co jsem schopen vydedukovat sam. Tim padem nejak pozbyvam hodnoty u tveho prispevku.On ale google říká "Mount Scenery", to je v tomto případě název konkrétního místa, je to sopka někde v Karibiku. Taky mě to nejdřív popletlo. Ale podle dalších fotek si nemyslím, že by to bylo ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Děkuji ti náčelníku, že ses mě zastal. Nechtěl jsem se pouštět to debaty, o nic nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Hezká ukázka robotických myšlenkových pochodů.Robot nenašel žádou shodu, tak obrázek pojmenoval obecně mount scenery (přírodní scenérie). Jenže tím v tu ránu našel shodu s horou s názvem Mount Scenery a hned ji k tomu přilepil. Že to nesouvisí je robotovi jedno, to už si už musí posoudit člověk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Klokan: Jehličnany v Karibiku ...... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Mam rad hory, vodu, lesy a navic je tu celkem prdel , tady se mi bude libit !!!Jo a sorry, kde to je bohuzel nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Klokan: Jehličnany v Karibiku ...... :-) Já za to nemůžu, to google ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 (upraveno) Ven syna do Bosny, tam to vypadá podobne Upraveno 19. června 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Na mě to teda působí jak severní Amerika, Skalisté hory nebo tak něco a ta barevnost je jako by to byla kolorovaná pohlednice z roku 1920. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Počítám, že ten kalendář někdo vydal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Ano siel by som tymto smerom, niekde po okrajoch obrazku bude urcite napisane co to je, kto vlastni prava atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Bych klukoj řek, že je to Česká Kanada a poslal ho tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Uff, velmi odlehlá oblast, něco jako pustiny v Kanadě, Aljaška, Sibiř, možné taky Patagonie, ale to jsou jen dohady, lepší je to trefovat podle popisu v kalendáři, je-li tam nějaký, jak píšou nade mnou.**A co třeba tohle... je to Frisco nebo ne? ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Uff, velmi odlehlá oblast, něco jako pustiny v Kanadě, Aljaška, Sibiř, možné taky Patagonie, ale to jsou jen dohady, lepší je to trefovat podle popisu v kalendáři, je-li tam nějaký, jak píšou nade mnou.**A co třeba tohle... je to Frisco nebo ne? **Asi jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se