Murphy97 Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Vyborna prace, jedna z TOP recenzi na foru, navic ne tak obvyklych hodinek.Pekne cteni, fotky - diky!
Maxel Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Skvěla recenze! Hodinky jakbysmet, nevšední a krásné. Díky martare
xbraj19 Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Krásná recenze a super fotky. Chvílema jsem si připadal, že čtu produktový katalog Vulcainu. Moc pěkné. Hned mám lepší ráno.
martar Odesláno 29. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Za pochvaly hodinek a recenze děkuji. Kdyby někoho z vás napadly doplňující otázky, rád je zodpovím; a když sem napíšete nějaký vlastní nebo přečtený postřeh o Cricketech nebo Vulcainech obecně, budu jen rád. Moderátory moc chválím za bleskový ranní zásah do textu, o který jsem prosil.
LovecK Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Super odvedená práce! Klobouček!Text jsem jsem dal na jeden nádech a fotky jsou kapitola sama pro sebe, samo ze v pozitivním slova smyslu.Jeden z nejlepších počinů poslední doby!
James24 Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Krásný hodinky s příběhem. Gratuluju a díky moc za skvělou recenzi. Ten průhled na manuální strojek je super
prazskej Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Moc díky za tak propracovanou recenzi, skvělé čtení
Funthom95 Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Martare, napsal jsi skvělou recenzi. Musím říct, že se mi ty hodinky líbily - a po Tvé recenzi se mi líbí o to víc. Fotky jsou taky naprosto skvělé..Děkuju!
instant Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Vulcain mozem, chvalim vyber a pekne fotky. Taketo hodinky nezostarnu nikdy, dokonalo nadcasove.
Delapancha Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Jak tak čtu recenzi, tak mě mrzí, že sem vynechal prezentaci hodinek Vulcain na hodinářských dnech v NMnM před léty. Moc povedené.
p3k Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 fajn recenze očarovaného majitele, dobře se to čte a prohlíží, díky
bradda Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Martine, opravdu super recenze. Myslim, ze nejeden clen se ted poohlizi po Vulcainech
Honza.manta Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Skvělá recenze. Díky. Perfektně jsem si početl.
martar Odesláno 30. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2018 (upraveno) Díky, kluci. Přidávám pár dalších fotek a co nejdřív se pokusím vyrobit ještě jedno video, kde bude vidět natahování a nařizování strojku V10. Co myslíte, mělo by smysl tlačit na to, aby Vulcain měl ve švýcarských hodinkách samostatnou sekci? Fotky jsou to taková směs, kterou jsem našel v počítači. První snímek je pro Kida_A . Je nafocený ze vzdálenosti jednoho metru a jako jeden z mála reálně zobrazuje velikost 42 mm hodinek na mé ruce s obvodem zápěstí 19 cm. Ostatní fotografie jsou většinou snímané zblízka, což opticky deformuje perspektivu. Crickety na nich vypadají větši, než jsou. Upraveno 30. června 2018 uživatelem martar
Micey Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Pecka, diky za recenzi. Hodinky samozrejme super, jen to naklapavaci dynko by me asi, preci jen, stvalo.
martar Odesláno 30. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Dýnko u Cricketů nemůže být šroubovací proto, že je k němu připevněn (přiletován) kolíček, do kterého tluče cvrček. Poloha kolíčku vůči strojku je daná, takže jakákoliv rotace dýnka není možná. Tento systém mají dokonce i Vulcain Cricket Nautical, které mají WR 300 a byly vyvinuty v šedesátých letech přímo pro potápění. Vulcain má na utěsnění dýnka bez závitu patent.
Honza.manta Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Tak ta zdobená motýlovka mi dostala. Vím, že detail, ale klobouk dolů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se