shag Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Ak by v LV priznali, ze pre nich robil hentaky majsterko, tak si u nich uz David nekupi dalsiu frote osusku, podla mna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 vyzera ze ide zo synagogy alebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Dneska je hic, tak jsem dorazil do prace v sortkach a drze zustal v nich. Asi tak podruhy za 2,5 roku, co tu jsem. Asi po hodine se stavil sef, ze pry vcera byly na porade sortky zakazany. Kdo je bude mit, toho namestek bude kracen na premiich (no a ten zase schvaluje premie tem pod nim). Takze nemate tip na nejakou panskou sukni? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Já vosobně ne, ale skoti to prej maj docela zmáknutý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 povysis to na narodny kroj a je to na urovni smokingu. oni tie roky anglickej nadvlady donutia cloveka rozmyslat, ze.. odjinud - mozno keby si si oholil nohy, sef by bol zmierlivejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Takze nemate tip na nejakou panskou sukni? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Hele to co ma ten cernoch uplne nalevo se mi fakt libi, v tom bych klidne chodil. Kdo me zna, pochopi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 ...... ........ Takze nemate tip na nejakou panskou sukni? :-)Kiltu bych se nebal. Bratranek to par let pres leto nosil a nemohl si to vynachvalit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Odjinud- tak jestli v tomhle dorazis do prace, tak nedostanes ani vyplatu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Tak zas nahodime nejaky ten bizarek.. Vetements - parizska znacka, vedena dvema bratry (jeden z nich delal i pro LV)Maji mega oversized hadry.. ikonou znacky je DHL tricko a bota, co vypada jak ponozka a podpatek ma ve stylu zapalovace.. To DHL triko stoji 16 klacku a bombry okolo 50.. Ty "boty" jsou aspon vtipne a napadite, nerozdil od tech jinych tragedii, to se musi nechat https://miestni.sk/panske-tricko/kundy-crew/ludom-jebe-panske-navy/c0000092p000303b000032 tohle je taky dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Todle se taky nosit dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Odjinud- tak jestli v tomhle dorazis do prace, tak nedostanes ani vyplatu :-).Seru :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 No potkal jsem nedávno v divadle borce v komplet skotským postroji a vypadal teda fakt jak kašpar, tradice netradice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Ty "boty" jsou aspon vtipne a napadite, nerozdil od tech jinych tragedii, to se musi nechat tohle je taky dobre jojo, take aj ma moja pani manzelka... ked si ho dala prvy raz, hned ma nasrala. Nastastie islo o nedorozumenie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 sypu si popel na hlavu. ja kluky buzeroval, at dou s pohorkama do vlakna trekovy boty, a pritom to sou trendsetteri nejnovejsi pocin od Gucciho... a este jedny hruzy od lojzy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 solidni peklo tady jeste jedny Balenciagy, nahodou ji slusi.. ps taky si tak vazete botasky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 jasne, na zakladce jsem si takhle zavazoval vietnamsky tenisky do telocviku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 sypu si popel na hlavu. ja kluky buzeroval, at dou s pohorkama do vlakna trekovy boty, a pritom to sou trendsetteri nejnovejsi pocin od Gucciho... a este jedny hruzy od lojzy.. No ten tmavomodré vzorek na těch punčochajdách,by se dal né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Dneska je hic, tak jsem dorazil do prace v sortkach a drze zustal v nich. Asi tak podruhy za 2,5 roku, co tu jsem. Asi po hodine se stavil sef, ze pry vcera byly na porade sortky zakazany. Kdo je bude mit, toho namestek bude kracen na premiich (no a ten zase schvaluje premie tem pod nim). Takze nemate tip na nejakou panskou sukni? :-) Doporučuji to hodit na národnostní uvědomění, takže hezky do google: How do you get a citizenship for Bermuda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Ale ty havlovky s lampasem :D to je nářez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se