shewcza Odesláno 23. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 @morbo až teď jsem si všiml, že jsi psal Ještě jednoho mám, ale to bych mu je musel pochytat a dát do terárka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 (upraveno) já se tu snažím naznačit, že v ČR je cílené trávení kuny porušením zákona, to se nepoužívá dokonce ani v ptačích rezervacích. Že kuny umí člověka dohnat k pláči a nenávisti (a následně k růžovýmu Ratimoru nebo trojháčkům s višněma) je jedna věc. Psát veřejně o jejich likvidaci jedem je věc druhá. To je, jako bys psal o použití Ratimoru na tchýni... taky to půlka lidí pochopí, ale zàkonný to není edit: @Kotlick Upraveno 23. září 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Copak můžu za to, že mrchy obklíčily, napadly a roztrhaly sáček, který jim voněl a byl určený potkanům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Řeším dlažbu do koupelen... mám velkoformat 30 x 60....vaham jak ji nechat položit. Jak to máte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Já bych za sebe určitě volil první variantu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Taky myslím, v jednoduchosti je krása. Ale zeptej se manželky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 No nejdříve jsme byli pro variantu 2 a teď se spíše taky kloníme k první verzi...;) Je to fakt čistší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 před 15 minutami, Gustaf napsal: Řeším ... mám....vaham před 6 minutami, Gustaf napsal: jsme byli . . . se kloníme k hele, normálně se zeptej velitelky, máme to tak všichni líbí se mi jak se k tomu myšlenkově propracováváš . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 před 17 minutami, Gustaf napsal: No nejdříve jsme byli pro variantu 2 a teď se spíše taky kloníme k první verzi...;) Je to fakt čistší... Jednoznačně varianta 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 před 8 minutami, Tom4 napsal: hele, normálně se zeptej velitelky, máme to tak všichni líbí se mi jak se k tomu myšlenkově propracováváš . . . Velitelka souhlasí s první variantou... naštěstí se v hodně věcech schodneme co se tohoto týče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Díky, utvrdili jste mi v názoru....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 máme taky velkoformát ve variantě 1 ani by mě nenapadlo to dělat nějak jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Varianta 1! Ta druha se hodi na mozaiku na terasu spis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Ono je důležitý, jak velkou plochu děláš. V malým prostoru chceš čistý jednoduchý řešení. Pokud bys měl koupelnu velkou, tak bych to trochu rozehrál. Třeba moje teta si nechala vystřihnout koupelnu 30 m2, zedníci se smáli, že se spletla v půdorysu s obejvákem. Tam by to byla nuda. Já mám čudlu necelejch 12 m2 a je to jediná cimra v přízemí, kde nemám dlažbu "na parketu" ale podélně, jednodušeji. Navíc by mi to nehrálo s obkladem stěn, žejo. Jenom jsem otočil na kolmo ve sprcháči, abych ho odlišil, tu skleněnou boudu jsem nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 No, koupelny budou malý krcalky... sprcháč bude taky s odtokovým kanálkem bez vaničky. Tak volím jednoduchost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 No u nás jsme to nakonec vyřešili takhle, provázely to řeči o optickém prodloužení koupelny. Na začátku jsem byl skeptický, ale nakonec se mi to vlastně líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Jen skoda ze nevazou spary obklad vs dlazba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 před 6 hodinami, xvoloda napsal: Jen skoda ze nevazou spary obklad vs dlazba.. Presne na to koukam, holt profi deformace. Ale kdyz je jiny format, tak radsi takhle, nez dlazbu na koso. Jinak taky finisujem, koupelny v behu, pak jeste dubova podlaha a krabicove casy muzou zacit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 uz se to blizi... a podlahu mam cikcak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se