alky Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Dnes příprava na věnec. Koupil jsem tyhle šablony na ztracenej věnec. Dokonce se prodávají širší, který mají zevnitř zateplení. Jde to hrozně rychle, a je to přesná příprava. Sice o trošku dražší než dělat to z prken, ale je tam úspora v čase a v chlapovi, kterej by tam byl navíc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Kurňa všichni máte parádní lesíčky nebo lesy za pozemkem, jen já tam měl při nákupu slunečnice až za obzor... a lesíček jsem si musel vysadit sám. Pěkný místo, skoro jako Mára. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Dnes jsem celý den svařoval, poslední armovací koše. Po obědě jsme je naházeli na místa a do večera jsem zase svařoval. Zítra dopoledne to nachystám na neděli, kdy bych chtěl dokončit věnec. Zítra odpoledne budu regenerovat, protože toho mám fakt plný brýle. Doufám, že už nikdy nic stavět nebudu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Vcera konečně vyšel čas na sokl u garáže, svátek nesvátek :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2019 Mě čeká celý týden osekavani starých vapennych omítek a jiné bourací práce. Budu mít takovou aktivní dovolenou. Začal jsem nákupem nářadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Jestli jsou ty vápenné omítky na kameni jako u nás, tak z nářadí je potřeba jenom lopata - zajet s ní do libovolné praskliny a pak to odlamovat jak čokoládu.Jinak já s ničím nezahýbal, je nám líto půlku usedlosti shodit a na opravu celé není střelivo, tak vyčkáváme. Začali jsme aspoň na zahradě sázet stromy a čeká nás připojování na obecní vodovod, bo studna teď na jaře vyschla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Jde to dobře dolů, ale jsou tam různý zazdivany otvory a místa kde je festovni omítka. Původně jsem chtěl také začít zahradou a vnitřek opravit příští rok, ale doma jsem byl prehlasovan, takže zahrada leží ladem a ladí se vnitřky. Dnes jsem tím vapenym bordelem naplnil půl kontejnerů. Zítra volno a od úterý znovu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 My dnes vylili věnec, počasí bylo super až moc. Mám pěkně opálené brýle, vypadám jako medvídek mý Nakonec se tam vešlo 5.8m3.Dělali jsme v sedmi lidech. Jeden hladil, dva stáli u míchačky. Jeden řídil "uencáka" a dva házeli ze lžíce rovnou do bednění, poslední podával věci, jezdil s lešením a vše co bylo potřeba. Byla to dřina, ale zvládli jsme to a já dnes můžu jít s dobrým pocitem spát, myslím že usnu ani nebudu vědět jak :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Tvl. To kdyby viděl náš bezpecak tak se po*ere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 To jsem taky říkal. A to jsme měli ještě lešení na "sklopce" a popojížděli s vrchním "hladičem" :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 A kto ten beton zhutnoval/vibroval? Nejak mi tam chyba ta najdolezitejsia funkcia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Nakonec se tam vešlo 5.8m3. Hmm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 To dělal mistr hladič :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 My dnes vylili věnec, počasí bylo super až moc. Mám pěkně opálené brýle, vypadám jako medvídek mý Nakonec se tam vešlo 5.8m3.Dělali jsme v sedmi lidech. Jeden hladil, dva stáli u míchačky. Jeden řídil "uencáka" a dva házeli ze lžíce rovnou do bednění, poslední podával věci, jezdil s lešením a vše co bylo potřeba. Byla to dřina, ale zvládli jsme to a já dnes můžu jít s dobrým pocitem spát, myslím že usnu ani nebudu vědět jak :-)No tvl... ,na věncovky nezbylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Pandice73: ale jo mohl bych si je koupit, ale prosím poraď mi v čem je to lepší a jakou věncovku mám koupit, když mám mít věnec 25x25cm a vnitřní nosná zeď má 25cm? Díky, potom si je hned poběžím koupit místo toho abych si s tím 3 hodiny hrál a za ušetřené peníze vzal rodinu na dovolenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Tak tak, máš pravdu predsedo.Pěkná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Pandice73: ale jo mohl bych si je koupit, ale prosím poraď mi v čem je to lepší a jakou věncovku mám koupit, když mám mít věnec 25x25cm a vnitřní nosná zeď má 25cm? Díky, potom si je hned poběžím koupit místo toho abych si s tím 3 hodiny hrál a za ušetřené peníze vzal rodinu na dovolenou.Mozno to zle vidno, ale preco si ten veniec nezateplil aspon tenkym styrodurom? Alebo ten veniec bude mimo nad stropnym zateplenim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 Přesně jak píšeš, je "vytáhnutý" nad stropní zateplení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 (upraveno) Přesně jak píšeš, je "vytáhnutý" nad stropní zateplení.Tak potom to nema ziadnu chybu . Pekna praca.Edit: a dobra volba, s tym studenym vencom. Upraveno 22. dubna 2019 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 (upraveno) Tak jako moje stání se nějak zaseklo :-(Aspoň teda takhle: zítra se to doleje, v pátek se naveze dřevo, a příští týden se snad už začne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. dubna 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se