rorda Odesláno 16. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2020 před 46 minutami, wizard-ov napsal: No, mám Montblanc Starwalker a ten by Ti mohl vyhovovat. Macaté je, reprezentativní taky, píše se s ním skvěle. EDIT: aha všiml jsem si ceny, tak nic ;o) Ano, Montblanc Starwalker mi vyhovuje, mám ho na zvláštní příležitosti, jako denní pero ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Jdu do toho, po všemožných pilotech atd si udělám radost. Buďto Bullet nebo Military space pen. V pondělí zavolam p. Tichému a podle doby dodání se rozhodnu. Ještě me láká https://www.businessstyle.cz/luxusni-pera/kulickove-pero-caran-d-ache-849-office-black/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Dnes som objavil teleskopické perá Zebra, menšiu verziu SL F1 mini, som objednal, používa len tenkú tuhu, škoda, nevadí na EDC stačí, ta vedšia verzia má tuhu podobnú fisher space , ale kus je iná , fisher vraj nepasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Video ,Zebra SL F1 mini a Fisher Bullet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 @Ivan Lelák a@Maxel: moc vám pánové “děkuju”! Že já jsem sem lez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Tak jsem vzal ten bullet a musím říci, že jako jo. Překvapilo mne, jaký je to skrček a po nasazení zase plnohodnotná kuličkovka. A dokonce se příjemně drží v ruce. Dal jsem tu fotky na srovnání s klasickou kuličkovkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Taky jsem byl Bulletem mile překvapen. Od té doby, co ho mám prakticky ničím jiným nepíšu. Na fotce je dobře vidět, že zlaté je více používané, ten tmavý proužek je od spony. Tuha modrá tenká SPR1F, ta standardní mi nevyhovovala, pocitově klade větší odpor při psaní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Taky musím vřele “poděkovat”, včera přišel zelený Bullet. nechal jsem si dat rovnou modrou střední náplň, a jsem spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Já také díky včera dorazil titanium nitride a jak je psáno, trošku jsem se zalekl pidi velikosti, ale uplně super velikost po rozložení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Takhle se dělaj kšefty, tolik objednávek za tejden snad nikdy neměli koho podpoříme teď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Me? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Má někdo tu raw variantu? Nezelenají z toho prsty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 (upraveno) Zelenají, viz video. Já mám od včerejška, takže zatím můžu potvrdit, že jsou cítit prsty a že patinace začíná téměř okamžitě, jak to vezmeš do ruky. Upraveno 21. května 2020 uživatelem Mari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Tak jsem taky nakoupil... 2x Bullet plus náhradní tenké modré náplně... se picnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 No tak super. Že já jsem sem lez! Taky musím mít každou kravinu. A to o vesmíru a jeho výzkumu nevím zhola nic. A navíc mě to ani nezajímá. Tak mám na cestě hen ten černej Bulet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Zelenají, viz video. Já mám od včerejška, takže zatím můžu potvrdit, že jsou cítit prsty a že patinace začíná téměř okamžitě, jak to vezmeš do ruky.Hm, tak teď nevím který. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Ja uz taky objednal. Jen ne Bullet, ale Military space pen a tenkou modrou náplň. Ale musím počkat, neni skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Teleskopická Zebra SL F1 mini, mi nepríde z Honkongu , asi druhá vlna vírusu, nevedel mi to poslať ,vratil mi prachy, ak niekdo by chcel toto pero videl som ho aj v jednom Českom eshope, cena bola podobná ako na ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Moje aktualne použivané perá, taktická bronzovka, malá EDC bronzovka a plastový Jetstream, snim som velmi spokojný ako píše ,tak som si sneho upravil tuhu aj do EDC bronzovky, skratil som ju a zapaľovačom nahrial tú plastovú časť aby mi tuha vošla ,ešte som pridal strunku ,aby tam dobre sedela ,tuha sa dá kupiť u nás v papiernictve veľmi dobre sa sňou píše, odporúčam.... do EDC pronzovky pasujú aj tuhy parker ,plastové aj kovové, len treba skrátiť tú zadnú plastovú časť, na fotke v ľavo je original tuha, je dobrá , ale čierna na ebay sa dajú kupiť modré a možno aj u nás ,potom upravená plastová parker tuha a na pravo original Jetstream tuha a upravená skrátená do EDC bronzovky, takto je to fajn, som spokojný a už asi iné perá hľadať nebudem, v zalohe mám ešte Parker Joter . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 (upraveno) Tak jsem během polední pauzy zaběhl do Penshopu, vyzkoušel spousty různých kuličkových per a nakonec jako denní pero vzal CARAN D'ACHE ALCHEMIX WENGE. Sedí mně skvěle do ruky, je masivnější než Ecridor a tím pádem se mi lépe drží, ten šestiúhelníkový tvar jako by snad dělali pro mě... Náplň vypadá lepší než od Parkera, krásně se s ní píše, tak uvidíme, jak bude fungovat dál. Co mě oslovilo, byla kapacita té náplně, která by mi mohla při denním psaní vydržet celkem dlouho. Je fajn si moct osahat široký sortiment, navíc pán v obchodě je znalý a má svou práci rád, to je hned jiné potěšení nakupovat v takovém obchodě a komunikovat s takovými lidmi... Omlouvám se za foto, první cvak mobilem při obědě. Upraveno 25. května 2020 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se