Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 192
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

mr.BSE,bohus76:

A co to s tím  má společného,že se Ti hodináři chovají jako nenažraný šmejdi,ty hodinky jdou 18 let naprosto přesně,bez závad,proto je mám rád,já si je koupil jako mladej kluk,protože jsem tenkrát ujížděl na Camel Trophy-jestli vůbec víte o co jde, ročník 95 tenkrát vyhrála česká posádka,je to pro mě vzpomínka na mládí,ale vždyť po někom plivnout schovanej za klávesnicí je tak jednoduchý,tak si holt vyměňte slipy Calvin Klein a dobrou noc,hoši.

Odesláno

mr.BSE,bohus76:

A co to s tím  má společného,že se Ti hodináři chovají jako nenažraný šmejdi,ty hodinky jdou 18 let naprosto přesně,bez závad,proto je mám rád,já si je koupil jako mladej kluk,protože jsem tenkrát ujížděl na Camel Trophy-jestli vůbec víte o co jde, ročník 95 tenkrát vyhrála česká posádka,je to pro mě vzpomínka na mládí,ale vždyť po někom plivnout schovanej za klávesnicí je tak jednoduchý,tak si holt vyměňte slipy Calvin Klein a dobrou noc,hoši.

vpravo dole na stránce máš pravidla a s těma jsi při vstupu na forum souhlasil. 

post-13546-0-73359400-1420239236_thumb.jpg

Návštěvník Zmizík
Odesláno

mr.BSE,bohus76:

A co to s tím má společného,že se Ti hodináři chovají jako nenažraný šmejdi,ty hodinky jdou 18 let naprosto přesně,bez závad,proto je mám rád,já si je koupil jako mladej kluk,protože jsem tenkrát ujížděl na Camel Trophy-jestli vůbec víte o co jde, ročník 95 tenkrát vyhrála česká posádka,je to pro mě vzpomínka na mládí,ale vždyť po někom plivnout schovanej za klávesnicí je tak jednoduchý,tak si holt vyměňte slipy Calvin Klein a dobrou noc,hoši.

Ten hodinar byl nas komplic vole!
Odesláno

bohušu,nevím jak ty,ale já mám hodinky na to, aby mi ukazovaly čas a datum,což tyto beze zbytku splňují,jdou fakt přesně,pokud by to byly šmejdy,dávno by letěly do koše,nepotřebuji onanovat nad jejich značkou,myslel jsem,že toto forum je o hodinkách jako o přesných strojcích, ne o značkách,člověk se holt pořád mýlí.

financ-jo to jsem přehlíd,to máš pravdu.

Odesláno

bohušu,nevím jak ty,ale já mám hodinky na to, aby mi ukazovaly čas a datum,což tyto beze zbytku splňují,jdou fakt přesně,pokud by to byly šmejdy,dávno by letěly do koše,nepotřebuji onanovat nad jejich značkou,myslel jsem,že toto forum je o hodinkách jako o přesných strojcích, ne o značkách,člověk se holt pořád mýlí.

financ-jo to jsem přehlíd,to máš pravdu.

Tak je načase s tim i skončit

Odesláno (upraveno)

villain83-Jo to jsou origa,v roce 96 prakticky nesehnatelný.

financ-respektuji a končím.

Hele mohl by jsi prosím tady hodit foto těch nesehnatelných originálů a Tvých fejků? Pochybuji, že se něco takového fejkovalo...

Ty krávo, tak fakt že jo :D http://ct-watches.co.uk/fake-camel-trophy-watches.html

Upraveno uživatelem Rodkopf
Odesláno

mr.BSE,bohus76:

A co to s tím má společného,že se Ti hodináři chovají jako nenažraný šmejdi...

To, zda nosíš fejky je mi srdečně jedno, ale ten Tvůj výlev je zcela mimo realitu. Když jdeš do hospody, tak očekáváš že dostaneš svíčkovou za cenu výrobních nákladů? V pneuservisu Ti pneumatiky taky vymění zadara? A třeba takový advokát Ti jenom za zaklepání na dveře naúčtuje tři stovky. Buď si to příště vyměnit sám nebo se smířit s tím, že to holt, jako všechno, stojí prachy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...