xmikes Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Po servisu v Onyxu. To pak i Seika chodí přesně Odesláno z mého Redmi Note 8T pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Taky testuju po návratu z Onyxu a včera jsem konečně vybral i tah. Skvělé hodinky. Velikost Primek a přitom s chronografem, flyback funkcí a daydatem uvnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 (upraveno) @jonyyy 7016 jsou super, je to takový malý nedoceněný zázrak, co všechno dokázali dostat do tak malého strojku a díky dvojitému sčítači i unikát. V dnešní době tohle nikdo v běžné produkci neumí. Upraveno 12. května 2022 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 7016 jsou super! Za mě lepší než proflakle 6139. mám 7017 a flyback je příjemná hračka.Odesláno z mého Redmi Note 8T pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Pochlubim se zde tak trochu cizím peřím. Seika po dědovi, kupovana složite v Tuzexu, které nyní občas nosí otec. V loňském roce byly poprvé za svůj aktivní život na servisu v Pražském hodinářství, takže Japonská kvalita je potvrzena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Únor 1969 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 KS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 před 7 minutami, Jeronimo napsal: KS Parádní, po takových taky pasu. Ten tah je asi také originál, že? Skvělé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 před 11 minutami, Waya03 napsal: Parádní, po takových taky pasu. Ten tah je asi také originál, že? Skvělé! Díky, snad se jedná o autentickou záležitost, spona je s mikro regulací. Ještě přidám foto dýnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 "prosinec" 1969? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 @Jeronimofakt pěkné. Je tenhle systém kdy se ke strojku dostaneš jen vrchem přes sklo nějak problematický? Myslím v porovnání s klasickým šroubovacím dýnkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 (upraveno) před 13 minutami, Waya03 napsal: @Jeronimofakt pěkné. Je tenhle systém kdy se ke strojku dostaneš jen vrchem přes sklo nějak problematický? Myslím v porovnání s klasickým šroubovacím dýnkem. Já tento systém moc rád nemám. Hlavně u vintage hodinek. Při sundávání lunety se sklem se může něco přihodit, vytrhávání korunky taky není moje oblíbená činnost. Natahovací hřídel je ze dvou částí. V místě spoje dochází k opotřebování a dost často se zrovna tam podepisuje koroze. Při vytrhávání nebo nasazování korunky u tak starých hodinek může dojít k dalšímu poškození. Oprava je prakticky nemožná. U šroubovacího dýnka, a standardní hřídele montáž a demontáž mi připadá komfortnější a méně riziková. Upraveno 24. května 2022 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Před hodinou, jovani napsal: "prosinec" 1969? Jsem tě přehlídl.. Nebo 1979 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 před 13 minutami, Jeronimo napsal: Jsem tě přehlídl.. Nebo 1979 ? Určitě 1969. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 před 1 minutou, lucid napsal: Určitě 1969. Jasné, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Tak jsem trochu kecal. U tohoto modelu není trhací korunka, ale na stavěcí páku se dá dostat po sejmutí skla a těsnění z horní strany. I tak to nemám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Je schopna i po tech letech tesnit ? Opakuju se ale vazne nadhera a ten naramek s mikroregulaci je nadherny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Panda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny350 Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Seiko 7a28 7100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Dnes něco z divize Daini Seikosha 4/1980. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se