Waya03 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 odkaz nefunguje... Myslíš ten můj? Mě na tabletu funguje, ale vůbec se nedivím ze jinde ne. Je to celé nějak podivně blokované. Aukce které má ten prodejce vystavené se mi vlastně zobrazují pouze v android aplikaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Zkuste to přes ebay.ca, nezapomenout zaškrtnout worldwide. Ukazuje se mi tak všechno. Ale já třeba s Filipíncema moc dobrý zkušenosti nemám, strojky většinou nebyly v dobrým stavu. Dobrý tip, vyzkoušel jsem m.ebay.ca a o dost lepší než UK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Ja som z loyswatch bral par kuskov, nechal som si ich otvorit a prezriet u mojho hodinara a ten bol (ak to neprezeniem) celkom nadseny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Loyswatch je ok ale povodnych kuskov je unho ako safranu. Aspon to poctivo oznacuje ked to ma aftermarket diely (tak to je mozno ten dovod preco ma skutocne povodnych tak malo). Inac ozdravujem z Indonezie. Ebay ma presmeruje na .com, kedze cely system mam poctivo amerikanizovany a zbaveny lokalnych nastaveni kde sa len da. Proste ma nema rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wayne Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Primme, určitě po renovaci tvých Seiko pošli foto a co se s něma dělalo, i cena opravy potěší, mám podobné, moc mě to zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wayne Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Nezapomeň i na případný kontakt na renovátora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Loyswatch je i přes aftermarket díly respektovaný, a to právě kvůli tomu, že všechno poctivě označuje a člověk ví, co kupuje. Kéž by tak jednali i ostatní prodejci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Trochu to tu oživím fotkou. Myslím, že zde ještě nejsou helmičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Tak ty jsou vážně parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Helmety - takk to ano. Keby dali svet nejaku l.e. v tomto dizajne, to by bolo.. Ten je proste bezkonkurencny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Trochu to tu oživím fotkou. Myslím, že zde ještě nejsou helmičky. old school jaksepatri,vse puvodni?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Helmety - takk to ano. Keby dali svet nejaku l.e. v tomto dizajne, to by bolo.. To jo. Pak už jen kávičku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 old school jaksepatri,vse puvodni??Myslím si že ano. Kupoval jsem je tady na fóru, už je to asi dva nebo tři roky. Tah jsem dodal později. Je neorigo, ale líbi se mi k nim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Tak jsem v noci vstával, abych zabojoval, ale nakonec mi to o 3 dolary uteklo. Jak já byl nasranej. :/ Ale co, to jsou všechno zkušenosti, příště budeme chytřejší. Já se toho 6139 stroje dočkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Teď jdu do jednoho na Aukru,vypadá původní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 To je přesně ten model, co jsem pokoušel v noci na ebayi. Pustil bych se do toho i teď na Aukru, ale zase si nepolezem do zelí, že jo. Každopádně kdybys vyhrál a třeba se ti nakonec nelíbily, dej vědět. Případně mi je někdy ukážeš na srazu, pokud do tý doby neseženu svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Jasně uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 tak sem sem chtěl psát, že je na aukru a vy už o něm samozřejmě víte, tak nic no, vypadaj docela v dobrým stavu, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Trochu to tu oživím fotkou. Myslím, že zde ještě nejsou helmičky.Parádní!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Tak jsem neodolal ... a pořídil jsem Seiko RAF Gen.2. chronograph, model dodávaný v 90. letech pilotům RAF, prostě žádné "jako pilotky", ale opravdové vojenské hodinky ... zatím jsou někde na cestě, tak zatím foto z netu. Hned jak dorazí dodám bližší info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se