Frantik Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Ja myslím ze ty mas problém s vnímáním reality Hod raději nějaké fejkfoto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 to je zase prdel tady dneska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Tak nějak jsem myslel, že tyhle debaty se vyřídí v daném vlákně, ale holt co už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 před 1 minutou, lub napsal: to je zase prdel tady dneska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 před 1 minutou, nooski napsal: Tak nějak jsem myslel, že tyhle debaty se vyřídí v daném vlákně, ale holt co už tovížené, to se musí probrat všude a furt dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 tak jsem si vzpomněl, (ale nevím kde jsem to sebral, určitě někde v literatuře, o životě vím prd) už jste si dali Johnnie Walker Red Label? Tak to vám můžu doporučit, nebudete litovat Ta zkušenost za to stojí, přesvědčit se, že Black Label je fakt nesrovnatelně lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 (upraveno) před 43 minutami, nooski napsal: Takže nic užitečného z Tebe nevypadne? Hele představ si to jako hospodu, kde určitá skupina lidí má oblíbené pivo, které Tobě nechutná. Vlítneš tam na ně a začneš vykřikovat, že pijou humus? Vláken a sekcí je tu hromada, proč své snažení nezaměřit na něco, co Ti nebude pít krev? Tak tenhle příklad jsem nepochopil Nemělo to být spíš takhle? ... příjdu do hospody, kde chlastá určitá skupina pivo značky Pilzner Urqwell, a tak hned začnu vykřikovat, co to chlastaj za humus!? ... to mi přesně sedí na zdejší diskuzi, prostě Pilzner Urqwell je lahoda, tak proč utrácet za originál Pilsner Urquell. Upraveno 26. května 2021 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 asi u ž o nich víte, já je zaznamenal až teď - POCTA starým dobrým SKX. tady to není o penězích, SKX vyjdou zhruba nastejno (nebo ještě nedávno vyšly), ale o tom, že tyhle jsou ve zpracování (a hlavně v propracování) tak asi o 3 levely výš proti originálu. co na to řekne místní chronobrana? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 (upraveno) Nevim. Ja bych asi tisíckrát raději nosil (a mnohokrát jsem i nosil) největší klasiky SKX se vsema jejich chybama, ale s tím skvělým renomé, poměrem cena výkon, příběhem, legendou a vším, než.......tuhle hrůzu. To, ze je neco perfektní a dokonalý neznamená, ze je to vždycky lepší. Upraveno 26. května 2021 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 V 5. 3. 2021 v 15:07, lub napsal: Tak jsem teda taky podlehl. Doprava dhl rychlá až překvapivě, původně avizovali až 8.v pondělí, nepřekvapivě výpalné, ale ok. A co že jsem si to pořídil? Nakonec volba padla na rozjeté hovno Svatého Martina, bronzové, do budoucna snad i plesnivé, v černým cifru, v černé kůži. Bronzovky jsem z povzdálí sledoval, když tady frčelo strkání hodinek do vařenejch vajec, tak si to vlákno projdu a třeba zkusím. Každopádně jsem myslel, že přijdou panensky lesklé, oxidací neposkvrněné, ale na broušené horní ploše pouzdra je povrch trochu zmatnělý, asi jak na ně někdo šmatal. Jinak zpracování ok, všechno lícuje až na dolní dolní index, klasika jak od seika. Ručky jsou famózní, indexy paráda, lumi vypadá hodně schopně. Luneta má příjemnej chod. Mírně klenuté sklo, přesně jak to mám rád. Koženej řemen extra pohodnej, žádný prkno, snad se brzo nevyžvejká. V balení je i zulu, ovšem s ocelovým hardvérem. Koukal jsem už na černej nato s bronzovým hw, ale ještě ani nestihl objednat. Takže tak, první dojmy pozitivní, už jen pár nadšených mobilovek: Předem bych poprosil o ukončení napadání a dávání do držky. Díky. Tak a proč jsem tady - před cca měsícem mi díky členovi "Mikymik" také dorazily jedny SM. Protože Seiko 6105 Captain Willard vlastním, tak jsem si je dokoupil i od SM. Koupil jsem bronzovky na silikonu a nikterak nelituji. Koupil jsem variantu v celolumi _ svítící i bronzová luneta. Nebýt toho, že si musím dvakrát denně mýt ruku, neb je zelená(ale to je asi u bronzu standard), tak jim nemám co vytknout. Bronzová spona je parádní, silikon pevný a skvěle sedí na ruce. Hodinky mi došly ve stavu skutečných leštěnek a patina postupně vzniká a líbí se mi. Lumi včetně lunety svítí "jako prase", čitelná je po celou noc. Znaky žraloka na dýnku, řemínku a korunce jsou parádní a baví mne. A třešnička na dortu je strojek NH35A - mám je ten cca měsíc pořád na ruce(tak dlouho mi asi žádné jiné hodinky v kuse na ruce nevydržely) a dělají naprosto pravidelných +2 sekundy denně, což skutečně oceňuji. Ještě přidám pár mobilovek(kvalita je trochu slabší, ale to není telefonem, ten fotí dobře, to je rukama). Všechny jsou těsně po koupi, jen ty tři poslední jsou dnešní už se začínající patinou. Jestli jste to dočetli až sem, tak díky za pozornost. A na závěr, já bych na ten SM nebo bronz vandr jel rád taky a o flašku se rozdělím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 (upraveno) Hele Franto, todle si přece musí každej srovnat sám a já osobně bych nestrkal do jednoho pytle honimíry, který schválně nosej úplně falešný rolády s lidma, který jako tady dou třeba po kvalitě zpracování, materiálech a tak, byť na "úkor" inspirace/okopírování nějakýho designu. Upraveno 26. května 2021 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Nevim no. Ja proste rad strkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 před 28 minutami, Honza.manta napsal: před cca měsícem mi díky členovi "Mikymik" také dorazily jedny SM. Protože Seiko 6105 tak to je dobrý fo pa, sám moderátor nosí fejky . ale snad se tady začínáme chápat..mně nedělá problém koupit si seika, když na ně budu mit prachy, ale proč si teda nedopřát něco lepšího, navíc bez obav z kvality sestavení atp-stokrát omílaný téma. SKX nebo monstra jsem měl několikrát, stejně jako ostatní magoři tady, o každého jedny hejčkám v hodinkovnici (nenosím páč 7S26 je nahovno). může nás akorát srát, že to dělaj číňani a dá se to koupit i na alíku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 před 20 minutami, lub napsal: tak to je dobrý fo pa, sám moderátor nosí fejky . ale snad se tady začínáme chápat..mně nedělá problém koupit si seika, když na ně budu mit prachy, ale proč si teda nedopřát něco lepšího, navíc bez obav z kvality sestavení atp-stokrát omílaný téma. SKX nebo monstra jsem měl několikrát, stejně jako ostatní magoři tady, o každého jedny hejčkám v hodinkovnici (nenosím páč 7S26 je nahovno). může nás akorát srát, že to dělaj číňani a dá se to koupit i na alíku.. Já to neberu jako fíky, mají na tom svoje logo, jsou bronzové s bronzovou lunetou. Beru to jako inspiraci. Navíc originál 6105 mi doma leží taky, tak vidím, že tam určité rozdíly jsou. Navíc jsem už hodně dlouho chtěl vyzkoušet bronz, tak jsem zvolil tuhle cestu. Nepřipadám si nikterak jakože se nějak proviňuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 no vždyť jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubtom Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Nenechte vaší ctihodnost cloumat zlobou a nepohoršujte se nad čínskými hodinkami! Já pamatuji ještě doby, kdy co bylo japonské stálo za prd. A nebude dlouho trvat a s Čínou (a Asií obecně) to bude stejné. Já od San Martin mám hodinky a maximální spokojenost. Podle mě je poměr cena / kvalita více než v pořádku. Pokud někomu vadí, že některé jsou velmi podobné výrobků velkých značek, tak to by mě vadilo jen v případě, že by nesly falešné označení. Pak by to byly fejky, ale takhle? No to je na každém. Pokud vám to vadí, tak si je prostě nekoupíte, ale je zbytečné někoho napadat za to, že si koupil něco co byste si nikdy nekoupil. Ty vlevo jsou samozřejmě obdobou Panerai, ty druhé jsou vlastní vzor i když někdo bude chtít, tak BR v nich uvidí. A pikantní je, že oba modely byly vyrobeny v číslované limitované edici 100 ks! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Tvl kopírka v limitce! Já se poseru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Tohle vlákno mě teda dostalo. Uff. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 @kubtom Nemáš těch prvních pět slov nějak pomotanejch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se