Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ono by to pak, Andy, vedlo k brutalnim rozbrojum v kazdym takovym vlakne. Pamatuju si, kdyz sem kdysi nechal negativni feedback prodavajicimu na ebay. Obratem sem dostal negativni feedback od nej (ze sem mu dal negativni feedback protoze mi nedal slevu na postovny - v realu mi poslal fejkovou kosili od lacosty)

• Odpovědi 104
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak ja ti nevim. Jako dohady by byly, ale dejme tomu, ze prodavas hodinky za 5k.

Kupujici (K): Za 4 vcetne posty je beru hned.

Ja: Ok, to by slo (nechce se ti s tim srat). Cislo uctu je xyz, platbu potvrdim, posli adresu.

K: Posli jeste vic fotek.

Ja: posilam dalsi fotky

K: Super. Hele a jak jdou?

Ja: Jdou tak a tak.

K: Hmm, ok. Zitra poslu platbu.

O tri dny pozdeji.

Ja: Poslal jsi platbu? Posli tu adresu.

K: Neposlal.

O den pozdeji.

K: Hele sorry, jsem si to rozmyslel. Nezlob se (v tom lepsim pripade, pokud mu stojis za odpoved).

Tvl to by me cert vzal :D

Odesláno

Premyslim, co to je za typologii kupujiciho. Váhavej střelec? Vobkročák? Frajer s móresama z Alzy? :-))

Odesláno

Zajímalo by mě, jak velké procento obchodů proběhne mimo inzeráty, tak jako u většiny mých zkušeností tady na fóru. Tedy obchody mezi známými, nebo ty případy, kdy kupující dlouho dopředu avizuje: ?Až je budeš pouštět, vzpomeň si na mě?.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Zajímalo by mě, jak velké procento obchodů proběhne mimo inzeráty, tak jako u většiny mých zkušeností tady na fóru. Tedy obchody mezi známými, nebo ty případy, kdy kupující dlouho dopředu avizuje: ?Až je budeš pouštět, vzpomeň si na mě?.

Já myslím že to záleží na žádanosti modelu, je celkem pro mě běžné že dostávám zprávy na odkupy s první fotkou nových hodinek na CHM :)

Odesláno

Zanedbatelne procento to asi nebude. Ba naopak. Resit to nejdriv po vlastni ose a pak teprve sepisovat inzerat mi prijde tak nejak logicke a mene pracne.

Odesláno

A Hokynáře jsme tu už měli? 

Ahoj, peníze ti nedám, ale tu tenhle krám, co se mi válí doma, nikdo ho nechce, ale nákupní cena je stejná jako ta tvoje - super obchod, ne?

Odesláno

Já myslím že to záleží na žádanosti modelu, je celkem pro mě běžné že dostávám zprávy na odkupy s první fotkou nových hodinek na CHM :)

Přesně tak. ?Zákeřnost? takové nabídky od potencionálního kupce je v tom, že v Tobě ihned zaseje pocit, že bys je měl prodat. Po takové nabídce si to ihned nepřipouštíš, pak občas a pak často...a najednou jsou pryč. Asi tu budou i vyjímky, kteří hromadí a neprodávají, ale moc jich nebude.

Odesláno

Přesně tak. ?Zákeřnost? takové nabídky od potencionálního kupce je v tom, že v Tobě ihned zaseje pocit, že bys je měl prodat. Po takové nabídce si to ihned nepřipouštíš, pak občas a pak často...a najednou jsou pryč. Asi tu budou i vyjímky, kteří hromadí a neprodávají, ale moc jich nebude.

jojo, nekdo o par postu vyse popisoval "hromadice". Koupej a nikdy nepustej:-))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...