Kid_A Odesláno 27. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Ono by to pak, Andy, vedlo k brutalnim rozbrojum v kazdym takovym vlakne. Pamatuju si, kdyz sem kdysi nechal negativni feedback prodavajicimu na ebay. Obratem sem dostal negativni feedback od nej (ze sem mu dal negativni feedback protoze mi nedal slevu na postovny - v realu mi poslal fejkovou kosili od lacosty)
AndyAaron Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Tak ja ti nevim. Jako dohady by byly, ale dejme tomu, ze prodavas hodinky za 5k.Kupujici (K): Za 4 vcetne posty je beru hned.Ja: Ok, to by slo (nechce se ti s tim srat). Cislo uctu je xyz, platbu potvrdim, posli adresu.K: Posli jeste vic fotek.Ja: posilam dalsi fotkyK: Super. Hele a jak jdou?Ja: Jdou tak a tak.K: Hmm, ok. Zitra poslu platbu. O tri dny pozdeji.Ja: Poslal jsi platbu? Posli tu adresu.K: Neposlal. O den pozdeji.K: Hele sorry, jsem si to rozmyslel. Nezlob se (v tom lepsim pripade, pokud mu stojis za odpoved). Tvl to by me cert vzal
Kid_A Odesláno 27. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Premyslim, co to je za typologii kupujiciho. Váhavej střelec? Vobkročák? Frajer s móresama z Alzy? :-))
financ Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 debil. a čím levnější hodinky prodávám, tím se jich víc vyrojí
Chosef76 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Zajímalo by mě, jak velké procento obchodů proběhne mimo inzeráty, tak jako u většiny mých zkušeností tady na fóru. Tedy obchody mezi známými, nebo ty případy, kdy kupující dlouho dopředu avizuje: ?Až je budeš pouštět, vzpomeň si na mě?. Sent from my iPhone using Tapatalk
Exiztence Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Zajímalo by mě, jak velké procento obchodů proběhne mimo inzeráty, tak jako u většiny mých zkušeností tady na fóru. Tedy obchody mezi známými, nebo ty případy, kdy kupující dlouho dopředu avizuje: ?Až je budeš pouštět, vzpomeň si na mě?. Sent from my iPhone using TapatalkJá myslím že to záleží na žádanosti modelu, je celkem pro mě běžné že dostávám zprávy na odkupy s první fotkou nových hodinek na CHM
AndyAaron Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Zanedbatelne procento to asi nebude. Ba naopak. Resit to nejdriv po vlastni ose a pak teprve sepisovat inzerat mi prijde tak nejak logicke a mene pracne.
JoyStick Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Ty nejzajimavejsi kousky se vetsinou do verejnyho prostoru ani nedostanou. Takze asi tak.
sodekcz Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Chosef: u známých zpravidla víš, do čeho jdeš.
organic Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 U mně jednou kupující po roce reklamoval G-Shocky a chtěl po mně "abych se k tomu postavil chlapsky".
Peta-Biker Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) A doufam, ze jsi se k tomu postavil. Neni tam dozivotni zaruka? Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem Peta-Biker
organic Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Asi skončím v pekle, ale ne.
John_Lenon Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 A Hokynáře jsme tu už měli? Ahoj, peníze ti nedám, ale tu tenhle krám, co se mi válí doma, nikdo ho nechce, ale nákupní cena je stejná jako ta tvoje - super obchod, ne?
Chosef76 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Já myslím že to záleží na žádanosti modelu, je celkem pro mě běžné že dostávám zprávy na odkupy s první fotkou nových hodinek na CHM Přesně tak. ?Zákeřnost? takové nabídky od potencionálního kupce je v tom, že v Tobě ihned zaseje pocit, že bys je měl prodat. Po takové nabídce si to ihned nepřipouštíš, pak občas a pak často...a najednou jsou pryč. Asi tu budou i vyjímky, kteří hromadí a neprodávají, ale moc jich nebude. Sent from my iPhone using Tapatalk
Kid_A Odesláno 28. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Přesně tak. ?Zákeřnost? takové nabídky od potencionálního kupce je v tom, že v Tobě ihned zaseje pocit, že bys je měl prodat. Po takové nabídce si to ihned nepřipouštíš, pak občas a pak často...a najednou jsou pryč. Asi tu budou i vyjímky, kteří hromadí a neprodávají, ale moc jich nebude. Sent from my iPhone using Tapatalk jojo, nekdo o par postu vyse popisoval "hromadice". Koupej a nikdy nepustej:-))
huz46212 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 https://i.nahraj.to/f/2abD.jpg
sodekcz Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 huz: Mimi ni raia wa Nigeria, ninaishi nchini Uingereza. Napenda kununua saa kwa mtoto wangu. Je! Unaweza kuwapeleka Maiduguri?
JR_2010 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 jojo, nekdo o par postu vyse popisoval "hromadice". Koupej a nikdy nepustej:-))To sem já...
Kid_A Odesláno 29. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 To sem já... haha:-) kuncak to shrnul slovy: tichej blazen:-)
JR_2010 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 Má pravdu, a nebo si tam vytvoř rovnou typologii JR_2010 to jsou všechny ty vlastnosti shrnutý do jednoho...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se