krabicka3 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Mam nove Pelagosy, a vsimnul jsem si, ze indexy na ciferniku nejsou v dokonale synchronizaci s indexy na lunete (viz prilozene foto). Nejspis budu reklamovat. Jak to mate vy u svych Pelagosu a Black Bay?Co si o tomto myslite? PS. Taky prikladam oficialni Tudor wallpaper, na kterem je na 3h zjevne, ze je spatne natisknuty cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) Neuraž se, ale přijde mi to přehnané. Ten wallpaper nekomentuju, tam to může být úhlem forcení nebo nevím. Ale ty indexy na černých mi přijdou absolutně v pohodě. Jsou to Tudory (tuhle značku mám osobně hodně rád) a ne žádné Pateky. edit: Tudory nevlastním, takže nemám srovnání s jinými, ale fakt mi to přijde v pohodě Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Neuraž se, ale přijde mi to přehnané. Ten wallpaper nekomentuju, tam to může být úhlem forcení nebo nevím. Ale ty indexy na černých mi přijdou absolutně v pohodě. Jsou to Tudory (tuhle značku mám osobně hodně rád) a ne žádné Pateky. edit: Tudory nevlastním, takže nemám srovnání s jinými, ale fakt mi to přijde v pohoděNa Patekách by to bylo horší :> Jestli tě to sere tak to vyreklamuj, třeba to ani neuznaj, uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Chceme hodinky s co možná nejvyšším možným podílem ruční práce. To je vlastně jeden z důvodů, proč za ně platíme takový prachy. Připadá mi přehnané řešit ty desetiny milimetru. Všiml sis toho naživo nebo až na fotce? Ptám se proto, že já bych si toho z normální vzdálenosti pravděpodobně vůbec nevšiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 o jakým posunu se tu bavíme? 0,2-0,3mm? Fakt myslíš, že Ti to uznaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Měl jsem rok a půl modrý Pelagosy a ničeho zásadního jsem si nevšiml, ve vláknu mám dost fotek, tak můžeš zkusit porovnat. Jak píše Jacob- jde o to, jestli si toho všímáš běžně. Pokud jo, tak zajdi k Bechyněmu a oni ti ten rahaut zkusej o pár desetin mm posunout. Každopádně už je to zásah do hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Bych to neresil. Armovaky na primkach jsou taky obcas ujete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Ked s tym nevies zit, tak to skus zreklamovat. Mne osobne by to teda nevadilo.Za pokus nic nedas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Kup si Seika ideálně želvy a tohle tě potom trápit nebude. NO flame jsem seiko pozitiv, ale tohle řešit mi přijde přehnané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Na té černobílé fotce to tedy u té třicítky letí hodně. Pokud by se mě to týkalo, vadilo by mi to hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Pán je trochu puntičkář.. Mi to přijde jako blbost, ale reklamuj to, jsem zvědav, jak se k tomu Bechyně postaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Na té černobílé fotce to tedy u té třicítky letí hodně. Pokud by se mě to týkalo, vadilo by mi to hodně. To ale nejsou ty jeho :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krabicka3 Odesláno 28. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Staci se trosku zasoustredit, a prostym okem vidim, ze lumo-bod - carka indexu hodin - lumoindex na lunete nejsou v jedne primce. Co se tyce rucni prace, tak potisknuti ciferniku je zrovna strojova zalezitost - indexy natiskava na cifr takove "gumove vajicko" Toto bych prominul Festinam nebo Tissotum, ale u hodinek za 100+k Kc proste ocekavam dokonalost, anebo aspon takovou nedokonalost, kterou neuvidim pouhym okem, ale az pod lupou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Jestli je to okem viditelne, tak sup s nema zpatky. At je nasadi treba Davidovi. Tomu to bude u prdele. Proste reklamovat. Na takovych hodinkach to nema co delat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 A rucni praci bych se v tomhle pripade vubec neohanel. To je uplny nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Tam staci jinak nalepit vlozku lunety ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Co se tyce rucni prace, tak potisknuti ciferniku je zrovna strojova zalezitost - indexy natiskava na cifr takove "gumove vajicko" Ty máš ale problém s vnitřní lunetou / armovacím kroužkem, nikoliv s ciferníkem. Tu vnitřní lunetu na ciferník určitě nedává stroj. Každopádně z toho vypadáš dost zničeně, tak to jdi reklamovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 ty to máš úplně v pohodě....se ti do toho v reklamaci začnou rejpat a nakonec tam nadělaj další krpy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Osobne mi taky hodne vadi, kdyz indexy nesedi s lunetou.. Vzhledem k tomu, ze vlozky se do lunety vlepuji, tak by si s tim nekdo mohl dat tu praci a vlozku umistit presne. Nechapu, v cem je problem.. Tohle se tyka levnejsich i drazsich znacek. Premiovka si ma kvalitu hlidat, jenze kdyz vyrobce ma x dodavatelu, tak mozna tohle je ten dusledek.. Jestli si je navic koupil u CZ AD, tak at v ramci zaruky vymeni lunetu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 To víš, Tudor není Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se