instant Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 tady neni vo cem... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/118590-grand-seiko-sbga029/?hl=grand IMG_4632.jpg tak nejako.. sa cudujem ze tam este lezia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 No ja uvidim. To zuzeni je teda pro me taky nutnost :-) A ten tah se mi zacina libit - ty buznalestene plosky jsou sexy :-) mně široká spona nevadí, já je nosím "navolno", s trochou námahy je kolem zápěstí otočím a ten tah je těžkej, to je známka kvality.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 No ja uvidim. To zuzeni je teda pro me taky nutnost :-) A ten tah se mi zacina libit - ty buznalestene plosky jsou sexy :-) Na strapcode máš aj iné ťahy, ktoré pasujú na MM300, viď. https://www.strapcode.com/collections/for-seiko-mm300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 teda jako vitaj v klube, bratm.. poprosim daj mi do SZ zoznam vsetkych co sa ti vysmievali Díky :-) No oni se mi vysmievali pravem, protoze ja do toho Seika fakt jebal. Ale byl jsem mladej a blbej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 HALLELUJAH! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Seika jsem kdysi nosil víc jak deset let, klasický pětky bez data s kovovým náramkem, dostal jsem je darem. Po pár letech jsem musel nechat udělat repasi pohonu a když začaly zlobit podruhé, na radu servismanky jsem je raději už odložil (asi ze mě už nechtěla tahat další peníze.) Od té doby mě tahle značka nějak nebere a jen si říkám, co na nich všichni vidíte... Asi ještě potřebuju dozrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Na strapcode máš aj iné ťahy, ktoré pasujú na MM300, viď. https://www.strapcode.com/collections/for-seiko-mm300Jojo, koukal sem. Uvidime :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Ak neratam ananta multihand, moje prve Seiko.Pridavam sa ku gratulaciam.No a ked budes riesit 100+ litrov za Seiko, to len bude fukot :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Neee, jasne, ze toho mam vic. Jedny hodinky na tomhle foru jsou iluze a nefunguje to. Je potreba mit neco pekne na stridacku :-)Dobrý, já už se lekl že by Seiko mohl být návyk :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Já si dovolím takovej pohled z jiný strany. V temných dobách mé hodinkové negramotnosti u mě Seiko výrazně ztrácelo charisma oproti "švýcarům". Dneska, kdy označení Swiss made je skoro na každý druhý zpatlanině a i renomovaný Swiss značky se vzájemně vykrádají od inspirací po tvrdý homage, to Seiko drží svůj styl i vyšší lajnu. Řekl bych, že je ten posun vnímání značky za posledních pár let cítit celým fórem. Mám teda pro Tebe zlou zprávu. JO, je to návykový. Vzpomeň si, co Ti onehdá provedly první Rolby v pevnosti Fortisek... Stojíš před dalším mezníkem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Myslim, ze nejpozdeji na jare pujde Franta do GS... MM dobry ale dlouhodobe neuspokoji Mel by se k tomu vyjadrit predseda instant... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Gratuluju ale šel si na to příliš zhurta. U seika se postupuje pomalu pěkně od spodu a zpatky ani krok = 5, SKX, monstra, Zelvy, Samuraje, Suma, Shoguny, SPB 2x a až pak MM300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 parafrazujuc slova klasika "zajed si na nejblizsi Seiko sraz, at vis do ceho jdes" GS netreba uponahlat. To musi prist same. Ale tie GS dajvre su fakt za krutu cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Gratuluju ale šel si na to příliš zhurta. U seika se postupuje pomalu pěkně od spodu a zpatky ani krok = 5, SKX, monstra, Zelvy, Samuraje, Suma, Shoguny, SPB 2x a až pak MM300.Ja som isiel na MM300 z SKX a nezanechalo to na mne ziadne nasledky.. teda, ako sa to vezme, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Seika jsem kdysi nosil víc jak deset let, klasický pětky bez data s kovovým náramkem, dostal jsem je darem. Po pár letech jsem musel nechat udělat repasi pohonu a když začaly zlobit podruhé, na radu servismanky jsem je raději už odložil (asi ze mě už nechtěla tahat další peníze.) Od té doby mě tahle značka nějak nebere a jen si říkám, co na nich všichni vidíte... Asi ještě potřebuju dozrát... pětky bez datumu v automatu jsem ještě neviděl tos měl vyloženě smůlu na nepovedenej kousek, protože o levnejch seikách je všeobecně známo, že vydrží šlapat desítky let i bez servisu, že jsou v tomto ohledu ještě odolnější než starý primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 MM300 sou ok.Nosím je k vodě, měl jsem je na ruce i když mě přejelo auto, táhnem to spolu furt dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Docela mě se*ete pánové, už sem si to skoro odůvodnil, že ty GS vlastně nepotřebuji a potom tady zase čtu tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Ja som isiel na MM300 z SKX a nezanechalo to na mne ziadne nasledky.. teda, ako sa to vezme, no No ale prisel jsi o "Seiko cestu sebepoznani" clovek musi zacinat bez penez a prvnima petkama a propracovat se pekne nahoru jak finacne tak hodinkove. Koupit hned GS z pleziru umi kazdy (ja s home creditem taky) ale neni to ono. Treba ten pocit kdyz se clovek po 5 letech propracuje k sumum a KONECNE vidi jinou nez tu debilni SKX lunetu kterou seiko sere vsude.Nebo treba frantik nadava na MM300 sponu. Kdyby prosel Seiko cestou tak je rad i za ni. (stejne jako ja) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Nutno rict ze ja jsem skoncil pod MM300 protoze bych s nima akorat rozbijel futra a koupil bondovky. Ale aspon tu sponu jsem koupil a je skvela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Docela mě se*ete pánové, už sem si to skoro odůvodnil, že ty GS vlastně nepotřebuji a potom tady zase čtu tohle Veř, že GSama chybu člověk neudělá Jen takove postouchnuti : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/122010-rolex-vs-gs-vol-2/A to se fakt vyplati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se