Hardslimer Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2019 Po dvou mesicich opet jednorucky. Nejak mi ten presny cas pres svatky nechybi.
Miroslav5 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2020 Dnes prišli...ani fóliu som nedal dole zo sklíčka, zatiaľ....
tarmi Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Dnes příchozí dárek. Velká spokojenost. Klady- Super cena, na Vostoky ucházehící tah se dvěma pojistkami, o dvanáct hodin víc na ciferníku, než u běžných hodinek. Zápory- když je osm, tak je deset a vůbec nevím, kolik je hodin, ale už jsem nějak pochopil, že dole jsem v práci a nahoře spím.
prim-ky Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Časem si určitě zvykneš. Důležité je, naučit se poznávat čas oběda a ten je snadný. Ta číslice 4 je trošku zvláštní. Ať si spokojený.
misoo Odesláno 16. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 (upraveno) Ahojte, sorry za OT, moje Gagarinky budu asi na predaj (fotky su tuna vo vlakne)... Viem ze ich tu niekto chcel, tak prioritne zatial pisem len sem... (420? nove, moje 320? v stave myslim ako novych) Upraveno 16. ledna 2020 uživatelem misoo
Lukk Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Odesláno 1. února 2020 Tyto hodinky, bohužel ne tyto konkrétní, nosíval kdysi dávno můj děda. Poslední dobou jsem měl nutkání pořídit si je jako vzpomínku a také jako nový pěkný přírůstek k mým několikerým Primkám. Našly se na internetu v pěkném zachovalém stavu, jdou moc pěkně a přesně, dokonce i tlačítko na datum drží. Oproti mým několika Primkám tikají tiše a v rychlejším rytmu. Trochu mě štve sklíčko, které je nejspíš jen plastové a sehnat nové bude asi trochu výzva. Na dýnku je vidět sériové číslo 151836 a docela by mě zajímalo, zda by čirou náhodou nějaký znalec mezi námi neuměl rozluštit rok vzniku.
Steev Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Odesláno 20. února 2020 Dneska na ruce, ale fotka loňská. Vzpomínka na zimu, která letos nepřišla.
Steev Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Odesláno 20. února 2020 Tak jsem zkoušel Tapatalk. Myslel jsem, že to bude snazší a rychlejší. Ale jak tak koukám, fotka je nepoužitelná a ještě je to tu dvakrát. Zajímavý je, že druhá je OK.
eloga Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 (upraveno) to je dobrá kompozice..., škoda jen, že leží na boku, Upraveno 26. února 2020 uživatelem eloga
siwi Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Dneska na ruce, ale fotka loňská. Vzpomínka na zimu, která letos nepřišla. Na tadytěch hodinkách je krásně vidět, jak se Rusové snažili jít s tehdejším designovým trendem. Moc se mi líbí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se