Jochne Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Záleží asi jak se k tomu postaví jaký výrobce, či šlo čistě o nějaký výběr tvůrce dokumentárního seriálu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Záleží asi jak se k tomu postaví jaký výrobce, či šlo čistě o nějaký výběr tvůrce dokumentárního seriálu?To by me taky zajimalo, jakym zpusobem tohle probihalo. Mohl to nekdo fundovany okomentovat prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochne Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Nový šestidílný dokumentární cyklus Cesty za hodinářským uměním zavede diváky do hodinářských manufaktur a měst, které prosluly tradiční výrobou mechanických strojků. Tato citace k dokumentu asi upřesňuje výběr. Jedná se tedy o dokument výrobců, kteří si vyrábějí strojky. Samozřejmě jich asi bude víc než je zmíněno v dokumentu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Klíč k výběru značek je zdá se daný tím, co prodává Koscom - mimochodem, věřit mi to nemusíte, ale když jsem poslední díl viděl, FC mě napadlo (vedle Seiko) podle tohohle klíče jako nejpravděpodobnější - a vono fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Takže bude PRIM, kvarcky Frederique Constant (nebo dneska už spíše SmartWatch...) a SEIKO? Tak to je slaboučké, čekal bych větší perly... Škoda...Frederique Constant neni vubec spatna znacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 (upraveno) Včerejší díl pro mě nebyl moc záživný.Kdo neviděl a chce stáhnout, tak tady může Třetí díl Glasshüte Original Stáhl jsem ale nejde obraz Upraveno 2. května 2019 uživatelem OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Mě přijde ten koncept fajn, třeba o Glashutte něco vim, byl jsem tam, ale info co jsem se dozvěděl bylo vesměs úplně pro mě nový. Skoro jako by to bylo schválně, a známé věci ani moc komentovány nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ShaGaL Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Geolokace se dá obejít nainstalováním appky (rozšíření) do chromu: Hola Free VPN Proxy Unblocker, kde se nastaví země Česká republika a pak by to mělo jítDíky moc, už to funguje aj mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Stáhl jsem ale nejde obraz Jestli ti jde zvuk, ale ne obraz, tak zkus jiny program na prehravani videa,Pokud ani to nepomuze, asi nemas v poradku kodeky pro prehravani.Nejspis bude stacit jenom najit, stahnout a nainstalovat novejsi. To uz si budes muset vygooglit.Pridadne me jeste napada, pokud mas 'chytrou' televizi, zkus soubor s videem nahrat na USB klic a prehrat to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Dobros děkuji za radu, stahnu jiný program a zkusím přehrát přes nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Dobros děkuji za radu, stahnu jiný program a zkusím přehrát přes nej zkus vlc player... Ten prechroupa všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochne Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Koukám, že už je to smazané tak znovu přidávám. Za 14 dní bude smazáno ze serveru :-) Cesty za hodinářským uměním - OrisCesty za hodinářským uměním - Schaffhausen - H. Moser and CieCesty za hodinářským uměním - Glashütte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 (upraveno) Mě se ten koncept o hodinkách moc líbí, je mi úplně jedno jaké firmy se tam prezentují, firem je spousta a proto nehodnotím prezentaci firem. Je moc fain i to geografické zákulisí! Už se těším na další díl Upraveno 3. května 2019 uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 zkus vlc player... Ten prechroupa všechnoJde to, super díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Jde to, super díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Mně se zatím líbil každej díl. Je to udělaný tak, aby to poutalo i nehodinkově založený diváky. A to je fajn. Nemám jedinou výtku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Tak u Glashutte trochu nevyužitý potenciál... Ale přiměl jsem koukat i manželku. prý se jí to líbilo. Ale po 5 minutách spala jak špalek :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Po tom posledním dílu se bohužel naplno ukázalo, že to celé platí a řídí Koscom a na obrazovku se dostanou jen značky, které sami prodávají. Díl o Glasshütte, ve kterém prakticky vůbec nezmíní Lange, G.Original nebo Nomos a tlačí jen naprosto nudný Union nebo Tutimu. Jsem zklamaný :-/ Když už tak mohli udělat díl o Tudoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Diky tomuhle seriálu jsou teď chlapi u nás v hospodě chytry jak rádia a vědí toho o hodinkach víc než já Včera u stolu machrovali o Glashütte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se