Kluk jako buk Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Ten tah je hroznej, ale na kůži, na blbnutí, proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 38mm OK, ale inak su hrozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 (upraveno) Tak to jsem pochopil :-) Leč nepochopil jsem, proč je "oživili". Takový po všech stránkách ošklivý hodinky. Samozřejmě je to věc názoru.Retro vlna... To se teď nosí Alespoň že vytěžili svůj model Upraveno 22. května 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Na litacku budou fajn, pak je dám synovi. I když nevím jak dlouho mu vydrží to plexisklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Obrazek z WUS od Bradjhomes: Vypada to dobre. Jen ta sekundovka nechodici po indexech me tedy zlobi. Budu tajne doufat, ze to byl problem jen prvni varky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Za mě super, jen kdybych věděl kde je koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Na timex.eu, ale budu zevraj az v septembri. Info linka mi sice odpisala, ze vseobecne to trva par tyzdnov, ale v tomto pripade to vyzera na dlhsie cakanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 (upraveno) Tohle me pobavilo:-)) Upraveno 25. května 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Tvl a Coca cola je jako kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Jak kde? Je to úsek grafu, není počátek ani konec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Je to stary... akorat vidim ze Timex vystridal Steinhart na levelu Clorox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Tak, tak... S tím Steinhartem to dává smysl, ale tady se mi to moc nehodí, když to jsou baterkáče, re-edice modelu, kterej už byl dávno venku a ani nemají GMT. I když kdo ví, jestli si v Timexu neříkali, že na GMT mastery jsou pořadníky, tak šup ven s tímhle Jinak jak na to tak koukám, až jich bude hodně, asi je fakt prubnu. Ne, že by nebyly takový trochu divný, ale právě proto ideální otloukánky ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Současnou vlnu vintage inspirovaných hodinek můžu, ale tyhle mi nic neříkají, od designu pouzdra, ciferníku až po tah, nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Pár živých fotek z eBay. Za 176 USD bych je zkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Já ani za 76. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Tak to mas stesti, ze te nikdo nenuti. Jinak nevim, co bys delal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Andy, fsak se nemusi fsechno libit fsem, ze ano ------ treba pro me je 100,- backu pomyslna hranice za tenhle kus :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Timex The Best Clorox, tvl to jsem si zas rozšířil obzory, Timex mi nevadí, ale tady se mi líbí jen ten tah, ten by se mi hodil do krámu. Ale jináč třeba za 2-3k by to nebylo marný. V Eltonu by to mohlo vzbudit zájem montovat podobný ekvivalent, třeba "Elton Kofola" bez barev i s barvičkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 (upraveno) Pekny retro hodinky za hubicku.. Skvely pocin, kritika tady neni vazne na miste.. A chtit, aby mely y jeste nizsi cenovku? 2-3 tis max.? Takovou diskusi bych cekal na emimino a podobne, ale ne na foru nadsencu do hodinek, kde se mnozi nezdrahaji dat za ocelove hodinky 200-300 tisic nebo i vice a cekat dlouhe mesice v poradnicich.. Upraveno 4. července 2019 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 (upraveno) A mně se to líbí, jen mě teda mrzí, že mají GMT strojek, jinak bych je snad na lítačku vzal. Ještě by to chtělo verzi s diver lunetou a WR100. Upraveno 4. července 2019 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se