patprom Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Zapomněl jsi na oběd, a položil správnou otázku při koupi. Asi tak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 mozno si Leos 10 rokov dozadu kupil pokladnicku a na konci kazdeho tyzdna tam hodil "petikilo" aby ho to vo finale tak nebolelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Prave som pocul v spravach ze Swatch group uz zatvara obchody v Cine kvoli Corone. Kering vraj dokonca oznamil zatvorenie az polovice filialok. Zeby sme sa predsa len dockali tych mystickych cinskych Dayton... https://www.zentralplus.ch/swatch-schliesst-filialen-in-china-1728989/amp/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Dnes sa mi ozvali zo Sheronu ze maju Exp II GMT co som tam kedysi dopytoval. Este modre milgy, zlate yachty a seadweller v bikolore (este ze som nalacno).. tak len FYI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Mě před chvíli Carollinum - že maj dvoje Hulky a nemůžou je udat...jestli jedny nechci. Asi se fakt něco děje :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 A teď tu o Karkulce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Ale ruku na srdce - v leckom asi na milisekundu hrklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Kdybych neměl Hulky na ruce tak bych si musel jít vyměnit trenky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Nejhorší je, že ve mě hrká i když vim, že na to stejně nemám prachy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Dokud se nechodíš zapisovat na waitinglisty s vědomím že na to nemáš prachy, ale že na to snad někdy našetříš, tak to není dostatečná diagnóza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Waiting co...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Ale nic, jedno takovy sprosty slovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Waiting co...?White thing. Jen pro bílé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Před chvilkou mě volali z carolina, že mají suby s datem co jsem objednával... zapisoval jsem se někdy v říjnu tuším - nikdy jsem tam nic nekoupil a přišel jsem z ulice...každopádně mezitím mě je dodal druhy pražský prodejce z Prahy (po asi dvou - třech měsících), takže jsem s díky odmítl... každopádně info pro někoho kdo je chce - v carolinu mají suby s datem.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Denjl: ted sedim u kamarada, jeho syn dnes dostal potvrzene suby taky z Carolina, cca. taky po pul roce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Ano suby 116610ln a 114060, su relativne dostupne.Ved staci pozriet na ceny ktore su na Chrono24. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Když teď koukám na prodejní sekci, připomíná mi to trh s byty, nabídek tři prdele, každý se snaží prodat když jsou lidi jebli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Rozumná cena = prodej a ostatní postupně s každým upem snižují ceny až se někdy prvotně poptávka a nabídkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaman Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Když se podívám na prodejní sekci, tak mě celkem mrzí, jak se na hodinkách teďka snaží každej vocas trhnout ranec :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Tak mi prodej nějaké svoje Rolex za cenu mínus 3 roky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se