martar Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Ehm, na jednu stranu se tu otvírají vlákna jako Žumpa, na druhou stranu se tu řeší obsah aktualizací stavu. Tak nevím Není to jen zástupnej důvod k (znovu)otevření tématu monetizace webu? Mně trvalo dlouho, nez jsemmsi zvyknul na množství OT na chronomagu, dokonce jsem kvůli tomu v zoufalství jedno svý starý vlákno zamykal a odemykal... ale dneska si bez toho neumim chronomag moc představit. Kazdopádně, jestli se Berte rozhodneš pro čistší verzi chronoamgu bez OT, stačí změnit pravidla do budoucna. Kdybys ale uvažoval o zpětném mazání již existujicích příspěvků a témat, měj prosím na mysli, ze budeš v mnoha případech likvidovat něco, čemu jiní (v rámci stávajicích pravidel korektně) věnovali čas a energii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Je to samo vec Berta, ale ja tyhle aktualizace mam rad a jednou mi to zachranilo doslova krk. A to kdyz se mi vybil klicek do baterie od auta na horach. Dostal jsem radu do hodiny, na coz bych jinak cekal desne dlouho ve vlakne kdo cim jezdi. Nakonec jestli se to Bertovi nelibi, tak je muze nekam schovat, at nejsou na homepage fora. Ja si je treba ctu hodne rad a klidne si je najdu nekde v podmenu. Ale ja nejsem berna mince, hodinky miluju, mam aktualne bez dvou dvacet kousku, ale nejak me o nich nebavi diskutovat. Zato OT, to je je moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 (upraveno) Všechno zákážem, nařídíme o čem se bavit, za OT bych dal rovnou pokutu a bude nám všem líp.Proč si taky kazit zážitek z fóra tím, že mimo hodinek třeba někomu pomůžem/poradíme, když vidíme dotaz/prosbu na úvodní stránce?Sice se to samo nabízí, když je tu tolik chytrých a schopných lidí širokého spektra, ale přece si nebudem jen tak zadarmo pomáhat. Vždyť se to dá všechno zpoplatnit, navíc když ani nejde o hodinky.A nedej bože, aby třeba samotný majitel poptával v aktualizacích něco, co se netýká hodinek a někdo mu ještě dobrovolně pomohl, to by bylo velice špatné a nevýchovné.Ještě že nám Bert jde příkladem a nikdy této přidané hodnoty fóra sám nevyužil. Nejsme přece někde na "mimi".Nebo se snad někdy stalo, že i jemu se hodilo na úvodní stránce vznést rychlý dotaz netýkající se hodinek?To asi ne. Přece by to tady neplevelil a našel by si vhodné vlákno, nebo založil nové a počkal, jestli si někdo všimne.I tak se na to dá dívat.Mně to teda smysl nedává, ale jak už jsem psal dřív, jestli tato za mě přidaná hodnota fóra všeobecně spíš obtěžuje, tak bych to tu nerad všem znepříjemňoval, ale nemůžu si pomoct, dle mě z toho můžou všichni jedině těžit. Nikdo z nás neví, kdy se nám to může hodit, např. kolega s klíčem výše. Upraveno 10. června 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Není to jen zástupnej důvod k (znovu)otevření tématu monetizace webu? Martare, není, já zástupný důvod přeci nepotřebuji. Pokud se rozhodnu k takovému kroku, pak jej učiním. Fakt si, prosím, přečti první příspěvek, nic jiného jsem tímhle vláknem říci nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 MíroMíro, prosím, trochu uber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Je to samo vec Berta, ale ja tyhle aktualizace mam rad a jednou mi to zachranilo doslova krk. A to kdyz se mi vybil klicek do baterie od auta na horach. Dostal jsem radu do hodiny, na coz bych jinak cekal desne dlouho ve vlakne kdo cim jezdi. Nakonec jestli se to Bertovi nelibi, tak je muze nekam schovat, at nejsou na homepage fora. Ja si je treba ctu hodne rad a klidne si je najdu nekde v podmenu. Ale ja nejsem berna mince, hodinky miluju, mam aktualne bez dvou dvacet kousku, ale nejak me o nich nebavi diskutovat. Zato OT, to je je moje. Asi nejrozumnější. Získám místo na banner, a mimi mně nebude na první stránce tak rozčilovat. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 ...získám místo na banner...Ha! Monetizace! :D (Ale tak jasně, nějaká míra OT být nastavená musí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 To som jediny, kto sem chodi zalozkou priamo na "nove prispevky"? Homepage som nevidel uz nejaky ten rok, do dnes som ani netusil, ze tu dake statusy su. Idem ich teda pozriet, ze kvoli comu je taky humbug Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Já bych byl pro zavedení ceníku. Např.Aktualizace statusu týkající se hodinek... zdarmaAktualizace statusu netýkající se hodinek... 50Kč Následně monetizace ostatní diskuze:Doutníky a fajfky... zdarmaAuta, motorky, nože, Barbour, Red wing, raw denim, chilli, single malt a další džentlmenské hovadiny... 1Kč/příspěvekZe života, Kam na dovolenou, filmy/seriály, kulinárium, sběratelství, kočky, psi, ptáci... 2Kč/příspěvekFešn okno, Co mě právě naštvalo... 5Kč/příspěvekHumor... 5-10Kč, podle toho, jestli to většina pochopí a přijde jí to vtipné/vhodné. Židovské anektoty... 50Kč.Diskuze k serveru Chronomag... kauce 100Kč, podle opodstatněnosti připomínky částečně vratná. Později by se mohly zvýšit ceny za dlouhé příspěvky, např +50% má li příspěvek víc než 2000 slov. Netýká se recenzí hodinek. Pokud se monetizace osvědčí, rozšířit ji i do hodinkových vláken. Orient zrušit, podle většiny mají hnusný logo.Seiko, Citizen, Casio... 10KčParnis, Seagull, Armida a další Čína... 20KčFestina, Diesel, DKNY, Tommy Hilfinger... 50KčMPM... 100KčZa nahlížení do těchto sekcí 10% z částky za vložení příspěvku. Takže třeba kačku za kouknutí, jaké Seiko máte právě na ruce. Sekci Vostok raději zakázat, jsou to disidenti, rebelové a dělají si ze všeho prdel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Beru, možná jsem to napsal až příliš zveličeně, ale chtěl jsem to prostě ukázat z druhé strany.I tobě se přece už vícekrát hodilo, použít aktualizace na úvodní stránce, pro rychlej doraz. Je to prostě praktická věc.A ano souhlasím, že psát tam dotaz typu " neví někdo jestli je lepší kečup z lidlu, nebo z Kauflandu " tam asi úplně nepatří, ale trochu doufám v soudnost místních členů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 5etter: Vono je Apríla? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 MíraMíra: Ty považuješ lidi, kteří jsou ochotní dát desítky tisíc za nepřesné hodinky, co se za dva dny zastaví za soudné?Bert: 10. června, svátek má Gita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Když to postavíš takhle, tak to působí dost naivně, ale obecně ano, považuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 To som jediny, kto sem chodi zalozkou priamo na "nove prispevky"? Homepage som nevidel uz nejaky ten rok, do dnes som ani netusil, ze tu dake statusy su. Idem ich teda pozriet, ze kvoli comu je taky humbug Nejsi, taky chodím rovnou na příspěvky. Jinak 5etterovi chybí u některých cen nejméně 2 nuly. A kromě toho, že je Gity, je také výročí vypálení Lidic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Tak teď jsou ve stausech minimálně dva příspěvky o hodinkách. Super. Mimibazar to rozhodně není. Možná tak Maxibizár. SerzaBallPřidat / zobrazit komentáře (3) RadikTaky, když jste v parnejch dnech venku, stáčíte hodinky, aby to nepražilo přímo na cifr, nebo magořím jenom já?Přidat / zobrazit komentáře (19) Ale jo, proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Ostře jsi nastavil zrcadlo, alespoň, že jsou ty dýmky a doutníky zdarma..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Ha! Monetizace! :D (Ale tak jasně, nějaká míra OT být nastavená musí) Monetizácia je v pohode. Horšie by bolo speňaženie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Taková kacířská vsuvka... kdo vlastně bude ty hodinářsky orientované příspěvky psát (číst)? Fórum vznikalo samovolně a vlákna tu organicky rostla souběžně s objevy a akvizicemi zakládajícího jádra. Aktuálně jsou všichni saturovaní a vyhořelí. Závratné novinky hodinářské domy nechrlí, HH tu nikdy nepofrčí jinak než kopírováním z blogů a zbytek je jen cyklení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Berte, nemas zac. Kdyz muzu, pomuzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Je to tvoje forum, delej si s tim co chces:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se